Lukijat

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

treeneihin paluuta ja muisteluita vajaan viikon ajalta kuvin ja sanoin

En oo saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne. Onneksi se ei tällä kertaa tarkoita etten olisi mitään tehnyt tai että olisin sairaana.Tässä vähän muistelua melkein viikon ajalta kuvin ja sanoin.olen nyt käynyt kolmeen kertaan hierojalla, ja tänään oli eka kerta kun pystyi rentoutumaan eikä tehnyt koko ajan kipeää

lauantaina kävin ekalla lenkillä kun hurjat juoksusivusto kaverini juoksivat 50km.mä juoksin vain osan matkaa,siltikin matkaa kertyi 18.6km vauhti oli sopivan maltillinen 7.3min/km

kyllä se vaan on mukavaa ja huomaamattomasti kertyy kilsoja kun kivassa porukassa juoksee.

lenkin jälkeen ehdin sopivasti suihkuun ja kaunistautumaan ja viettämään ihanaa ristiäis päivää.ihana siskon poika sai nimen ja mun esikoisesta tuli sylikummi.
maanantaina juoksin yksikseni pikku lenkin sotungin maantiellä ja läheisellä hiekkatiellä.vähän tihkutti vettä,mutta jalka kulki hyvin ja tuntui hyvälle. 6.2km ja 6.2 min/km keski vauhti.

Mukavasti olen siis päässyt jo palailemaan lenkeille.hierontojen ja ahkeran pilatesrullailun ja venyttelyn ansiosta niska hartia seutu ja rintaranka ja lavat on miltei kivuttomat ja tuntuu kuin lenkilläkin henki kulkisi paremmin kuin ennen. Tänään hieroja kysyi olenko vaihtanut hartioita kun nyt kädet pystyy hyvin hieromaan kun viime viikolla oli kuin betonia olisi hieronut. Kyllä siellä jumeja on vieläkin, mutta vähemmän kuin ennen.

Eilen pääsin kahden viikon tauon jälkeen yleisurheiluun ja olipas se taas kivaa!
valmentaja oli sairaslomalla ja meillä oli sijaisena yksi ryhmäläisstä joka kävi juuri juoksemassa barcelonan maratoonin.
Hölkättiin kevyesti 4km ja lenkin paluupätkällä juostiin reippaammin parin valopylvään väli. Kalliosuojassa tehtiin kuntopiiriä ja lopulta juostiin 10x 60 metrin vetoja. Ei täysillä vaan reippaasti ja kävelypalautuksilla. Tuntui mukavalta vaikkakin hengästyttävältä... Mitäs järkeä sitä muuten olisi ollut tehdäkään vetoja. Kävelin treeneihin ja takaisin yhteensä vajaa 4km.
Tänään käveltiin naapurin lenkkikaverin kanssa rauhassa 3 km. Kivaa palauttavaa. Kohta venyttely/rullailu sessio.
Huomenna pitäis mennä kuusijärven 10km yhteislenkille. En oo viime syksyn väsähtäneen yrityksen jälkeen siellä käynytkään, mutta nyt yksi lenkkikavereistani houkutteli minua mukaan.. Kai sitä uskaltaa, oonhan nyt talven aikanakin käynyt poluilla ja umpihangissa hölköttelemässä.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...