Siirry pääsisältöön

treeneihin paluuta ja muisteluita vajaan viikon ajalta kuvin ja sanoin

En oo saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne. Onneksi se ei tällä kertaa tarkoita etten olisi mitään tehnyt tai että olisin sairaana.Tässä vähän muistelua melkein viikon ajalta kuvin ja sanoin.olen nyt käynyt kolmeen kertaan hierojalla, ja tänään oli eka kerta kun pystyi rentoutumaan eikä tehnyt koko ajan kipeää

lauantaina kävin ekalla lenkillä kun hurjat juoksusivusto kaverini juoksivat 50km.mä juoksin vain osan matkaa,siltikin matkaa kertyi 18.6km vauhti oli sopivan maltillinen 7.3min/km

kyllä se vaan on mukavaa ja huomaamattomasti kertyy kilsoja kun kivassa porukassa juoksee.

lenkin jälkeen ehdin sopivasti suihkuun ja kaunistautumaan ja viettämään ihanaa ristiäis päivää.ihana siskon poika sai nimen ja mun esikoisesta tuli sylikummi.
maanantaina juoksin yksikseni pikku lenkin sotungin maantiellä ja läheisellä hiekkatiellä.vähän tihkutti vettä,mutta jalka kulki hyvin ja tuntui hyvälle. 6.2km ja 6.2 min/km keski vauhti.

Mukavasti olen siis päässyt jo palailemaan lenkeille.hierontojen ja ahkeran pilatesrullailun ja venyttelyn ansiosta niska hartia seutu ja rintaranka ja lavat on miltei kivuttomat ja tuntuu kuin lenkilläkin henki kulkisi paremmin kuin ennen. Tänään hieroja kysyi olenko vaihtanut hartioita kun nyt kädet pystyy hyvin hieromaan kun viime viikolla oli kuin betonia olisi hieronut. Kyllä siellä jumeja on vieläkin, mutta vähemmän kuin ennen.

Eilen pääsin kahden viikon tauon jälkeen yleisurheiluun ja olipas se taas kivaa!
valmentaja oli sairaslomalla ja meillä oli sijaisena yksi ryhmäläisstä joka kävi juuri juoksemassa barcelonan maratoonin.
Hölkättiin kevyesti 4km ja lenkin paluupätkällä juostiin reippaammin parin valopylvään väli. Kalliosuojassa tehtiin kuntopiiriä ja lopulta juostiin 10x 60 metrin vetoja. Ei täysillä vaan reippaasti ja kävelypalautuksilla. Tuntui mukavalta vaikkakin hengästyttävältä... Mitäs järkeä sitä muuten olisi ollut tehdäkään vetoja. Kävelin treeneihin ja takaisin yhteensä vajaa 4km.
Tänään käveltiin naapurin lenkkikaverin kanssa rauhassa 3 km. Kivaa palauttavaa. Kohta venyttely/rullailu sessio.
Huomenna pitäis mennä kuusijärven 10km yhteislenkille. En oo viime syksyn väsähtäneen yrityksen jälkeen siellä käynytkään, mutta nyt yksi lenkkikavereistani houkutteli minua mukaan.. Kai sitä uskaltaa, oonhan nyt talven aikanakin käynyt poluilla ja umpihangissa hölköttelemässä.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …