Lukijat

torstai 16. huhtikuuta 2015

kävelyä juoksua ja koordinaatioita


Taas se viikko vierähti, ja vähän ylikin.. Muttei se varmaan mitään haittaa.
Perjantaina mua laiskotti kauheasti ja ajattelin lötkötellä illan..Mutta mies sai mut puhuttua lenkille ja hyvältähän se tuntui.8.28km ja 55.50min. Siis mun mieshän ei käy lenkillä, mutta on ilmeisesti huomannut, että on parempi patistaa nainen lenkille, montaa lepopäivää ei hermot  kestä. Kenelläkään tässä perheessä.

Lauantaina lähdin ajoissa aamulenkille kävellen metsään. Aivan ihana keväinen aamu linnunlauluineen ja auringon paisteineen!5.22km ja 1tunti meni.

 
 
 
Kävely ja kiipeily metsässä vaihtelevilla alustoilla on mahtavaa palauttavaa .
Pienemmällä pojalla oli lauantaina korismatsi ja minä hyökkäsin taas pikku kävelylle ennen peliä.
Kävelin malmilla asfaltti ja hiekkatietä pienen  puolen tunnin lenkin ja sää oli lauantaina aivan uskomattoman kaunis ja aurinkoinen. Pojan peli meni hyvin ja voittajan oli helppo hymyillä.
Isompi poika oli koko viikonlopun futisturnauksessa kaarinassa.
Sisko perheineen tuli meille yökylään ja ilta meni kivasti jutellen ja pikkupoikien kanssa touhuten.
Sunnuntain otin rennosti.
Maanantaina piti mennä opaslenkille, mutta näkövammainen juoksukaverini oli ollut hieronnassa ja jalan jumista johtuen jätti väliin juoksun.
No mulla oli ohjelmassa 4 lenkkiä tälle viikolle ja yleis urheilu siihen päälle, eli lenkille oli lähdettävä. Päätinkin juosta pitkiksen jo viikon alkuun kun viikonlopun juoksuista ei ollut varmuutta.
Juoksin erittäin erikoisessa säässä , välillä satoi vettä ja välillä rakeita ja välillä kumpaakin sekaisin ja kokoajan paistoi aurinko.
heurekan parkkiksella

Juoksin tikkurilaan ja sieltä tapulin kautta suutarilaan, kävin siskolla pissalla ja höpötin pari sanaa ja moikkasin poitsut sitten jatkoin tapulin ja puistolan läpi heikinlaaksoon ja ikean vierestä kotiin.19.km ja 2tuntia4 minuuttia meni. Lenkki tuntui helpolta ja hyvältä, ja valoi uskoa että 2h 20min tavoite aika hcr:llä on mahdollinen ja alitettavissakin jos kaikki sujuu hyvin.
heurekan lähistöllä

Tiistaina pääsin ajoissa töistä ja menin hierojalle parin viikon tauon jälkeen. Niska on taas vähän vihoitellut ja  hieronta helpotti oloa.
Illalla oli yleisurheilua hiekkakentällä hakunilassa. Juostiin muutamia kierroksia kenttää ympäri ja sitten tehtiin erilaisia koordinaaatioita mm saksihyppyjä, ristiaskeleita ,askelkyykky kävelyä erilaisia hyppyjä ja askelluksia ja hiki lensi! Loppupuolella juostiin pari ylämäkipyräystä ja  venyjen jälkeen muutama kiekka kalliosuojassa hölkötellen. Hupsista , olipas kovat treenit!

Ke aamulla oli jalkahieronta ja valmentajan ohjeistamana en hierotuttanut takareisiä ja pohkeita jotka huusi hoosiannaa vaan hieroja käsitteli jalat etupuolelta. Ensi viikolla sitten toinen puoli ja alaselkä ja takapuoli , sain synttärilahjaksi lahjakortin hierontaan ja käytän sen ensiviikolla 90 min hierontaan.
Illalla oli vuorossa parin kaverin kera tunnin lenkki hakunilan urheilupuiston ympäristössä.1h2min meni ja 9.45km. Ylämäet käveltiin..

Tänään torstaina Oli aamulenkkikaverin kanssa tärskyt sotungin tiellä kuudelta. Lähdin kotoa jo 5.45 ja ihmettelin kuinka paljon valoisampaa oli nyt kuin viime viikolla samaan aikaan.
nissaksessa klo 5.45. aika rauhallista.

Ihana aamun avaus! Höpöteltiin kaverin kanssa ja käveltiin taas mäet kun kummallakin kovia treenejä alla. Pari vikaa mäkeä köpöteltiin, eli kokeneempi kaverini opetti mulle miten säästää jalkoja mäissä. Harppomisen sijasta kannattaa mennä pienillä tiheillä askelilla..Tuntui toimivan.
sotungin tieltä.


9km ja 1h8min meni eli mukavan rauhallinen reissu.
Työpäivä sujui hyvin ja illalla oli vielä koulutus, eli aamu oli tälle päivälle paras lenkki vaihtoehto.

Huomenna rauhallisemmin, eli lepoa ainakin juoksusta.
 
Hyvää yötä!palailen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...