Lukijat

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

metsälenkkejä ,aamukahelointia ,ja vauhdikas synttäripäivä

Tervepä terve! Lomat on nyt vietetty ja huomenna taas takaisin arkeen. Onneksi työviikko on kaksipäiväinen..On sopiva näin muutamien lompäivien jälkeen.
Ei menty lomalla mihinkään vaan nautittiin rauhaisasta tunnelmasta ja hyvästä fiiliksestä.

Sunnuntaina oli vuorossa polkulenkki sotungin ympäristössä. Rauhalliseen tahtiin hyvässä porukassa.Meitä oli kolme naista tästä lähettyviltä. Ihana lenkki 1tunti 42min ja matkaa kertyi 9.2km suurimmaksi osaksi metsässä ja poluilla.


Maanantain otin rauhaisasti ja käytiin nuoremman pojan kanssa siskon perheen luona tekemässä ja syömässä pannaria.Nam.

Tiistaina sovin toisen metsäkaverin kanssa aamulenkkitreffit kuudelta(kuudelta aamulla lomalla?)
Hölköteltiin hakunilan jo sulilla urheilupuiston ympäristön lenkkipoluilla. Hakunilan urheilupuiston ympärillä menee tosi paljon hyviä lenkkimaastoja, paljon erikorkuisia mäkiä yms.  Ihana aamun aloitus 11.03km ja1h 19 min.  Lomapäivä alkoi mukavasti kun oli jo ennen kahdeksaa lenkki tehty.
Päivä jatkui siskon ja siskon vaavin kanssa jumbossa ja illalla kävelin 40 min rauhallisesti pirkkolan metsässä ennen pojan jännää jalkapallomatsia.

Tänään on mun synttärit! 41v plakkarissa. Puuhattiin kaikkea miehen kanssa ja hoidettiin asioita aamupäivällä ja iltapäivällä oli vetotreffit parin juoksusivustokaverin kanssa oulunkylän kentällä.

alkuun lämmittelyt ja kierrettiin omaan reippaaseen tahtiin 3min reippaasti 2min kävely/hölkkäpalautuksilla aina yhdessä. 5X koko setti ja loppuverrat päälle. en pistänyt trackeria päälle joka kerta erikseen  ,vaan otin yhteis ajan kaiksista vedoista ja kaikkien viiden reippaan vedon keski vauhti oli 5.09min/km eli ihan hyvää vauhtia. Kamalaa, mutta kivaa! Aika kiva tapa viettää synttäreitä!
Kotona mua odotti ihana pihviateria aurajuustokastikkeella ja valkosipuli potuilla. Kiva loma ja kiva synttäripäivä!
Mukavaa loppuviikkoa!


2 kommenttia:

  1. Onnea synttärinä! :) Kivan kuuloinen loma ja kruununa mukava synttäripäivä! Ai ai! Hyviä työpäiviä sinne, huomenna onkin perjantai.. (mullakin 3 päiväinen viikko, hyvä niin lomareissun jälkeen!)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!oli kiva loma ja synttäripäivä.loman jälkeen on kiva jos on lyhyt viikko..jaksaa paremmin.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...