Lukijat

lauantai 4. huhtikuuta 2015

vetoja,opaslenkki,pitkänperjantain pitkä ja talviloman aloitus

Hiphei! Ehdin kuin ehdinkin kirjoittamaan tänne ajoissa, eikä taas hurahtanut viikkoa. Tää pääsiäis breikki tuli jotenkin niin tarpeeseen ja mulla on vielä kaksi extra päivää lomaa, eli töihin vasta torstaina.

Oltiin keskiviikkona parinkymmenen muun juoksentelijan kanssa eläintarhan kentällä tekemässä 1000m vetoja. yli puolet porukasta ainakin aloitti kovavauhtisessa porukassa josta tajusin onneksi jäädä suosiolla ja tein omaan tasoon nähden melko hyvät vedot.
Huomasin jo alkuverryttely juoksulla,ettei kannata näitten kovien kyytiin lähteä. Juoksin 2km alkuverran lahdesta vetoja tekemään tulleen miehen kanssa ja sekin tehtiin 6min/km vauhdilla eli lujaa mulle. Mutta lämpeni hyvin ja fiilis oli hyvä vetojen alkaessa.
Tarkoitus oli juosta ensimmäinen tonni hiljaisimmalla vauhdilla ja koventaa kokoajan, en oo koskaan tehnyt noin pitkiä vetoja, ja arvasin, etten pysty handlamaan vauhtejani. Melko hyvin kuitenkin, tein 5X 1000m vetoja 200m kävelypalautuksilla.
1. 5.14min
2.5.03min
3.5.00min
4.4.51min
5.4,53min

Tossa noi kilometriajat. Väleissä 200m kävelypalautukset. Yllätin itseni pääsemällä alle 5min/km vauhtia koko tonnin.Eli kehitystä tapahtuu kun tarpeeksi treenaa. Mä otan ohjelmaan noita kyllä. On mulla ohjelmassa vetoja, mutta oon vieroksunut pitkiä vetoja, noi kuitenkin tuntui suht hyviltä, tietty varsinkin vikat oli tuskaa, mutta yllätyin miten heposti pystyin 1000m juoksemaan itselleni kovaan aikaan. Ja vieläpä 5 kertaa.


Kävin torstaina pitkästä aikaa opaslenkillä näkövammaisen juoksukaverini kanssa. Vantaanjoen varsi oli jo sulaa ja oli mukavaa juosta kun illalla oli vielä valoisaa. 6.31km ja aikaa meni 51min eli ihanan rauhallinen ja mukava tahti.

Pitkän perjantain aloitin pirkkolasta yhteislenkillä.Meitä oli 6 naista, kahta en ollut ennen nähnyt. Oltiin sovittu tekevämme pitkän ja rauhallisen lenkin. Lähdettiin pirkkolasta ja juostiin keskuspuistossa , auroran sairaalan kohdilla kiepsautettiin ympäri ja pirkkolan kautta paloheinään ja takaisin pirkkolaan.18.7km 2tuntia ja 3 minuuttia meni ja oli kiva lenkki vaikka varsinkin mäissä tuntui parin päivän takaiset vedot.
Tänään ois vuorossa venyttelyä ja rullailua, korkeintaan kävelyä..Huomenna ehkä polkulenkki. Ihanaa kun on vielä pari talvilomapäivää ja tuleva työviikko on vain 2 päiväinen.
Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...