Siirry pääsisältöön

hcr, eka puolikas lähestyy..olenko valmis?

Hiphei! Eipä venähtänytkään tällä kertaa liian pitkäksi kirjoitustauko. Hcr, eka puolimaratonini lähenee vääjäämättä.Havahduin siihen toissa viikolla ja pientä jännitystä on havaittavissa, muttei vielä mitään sen kummempaa. Enemmänkin odottavat fiilikset. Oon päässyt treenaamaan hyvin ja juoksu tuntuu helpolta ja mukavalta. Tää viikko on mennyt vähän vähillä juoksutreeneillä, koska oli ne maastojuoksut joiden takia ei su eikä ma voinut juosta ja muutenkin aikataulut meinaa välillä pettää. Oon kyllä muuten liikkunt ihan hyvin, eli ei maatessa ole tääkään viikko mennyt.

yleisurheilu valkkuni Atte lähetti mulle tän kuvan maastojuoksusta instagramiin.

Tiistaina oli ihana keli. Aurinko paistoi ja lämmitti vielä 19 maissa kun itä-vantaan maastojuoksujen viimeinen osakilpailu(kolmas ja mun toinen) starttasi aikuisten osalta. Olin asettanut tavoitteeksi oman edellisviikon ajan, jonka alitinkin puolella minuutilla. Oikein hyvä maku jäi vaikka aloitinkin liian kovaa ja väsähdin ekan puolentoista kilsan kierroksen aikana. Saatiin osallistumis mitalit, joista poika 16v ilmoitti, että sellaisia saa alle kouluikäiset. Mä sanoin, että 40 vuotialle aloitetaan taas jakamaan sellaisia..(heh)Hyvältä tuntui saada mitali, vaikka  osallistumis sellainen olikin.     
Torstaina , vappuaattona sain itseni vihdoin ja viimein pyörällä töihin. Matkaa on vain 8km eli 20-30min menee. Mutta kun auto pönöttää parkissa, joutuu keskusteleman itsensä kanssa millä sitä lähtis. Pyöräilyä tuli siis yhteensä noin 16 ja paluumatkan taitoin ton ison vappupallon kanssa. Me ei koristella vappua sen kummemmin, pojatkin on jo niin isoja, ettei tartte mitään vappukrääsää. Mutta päiväkodilla oli myynnissä palloja ja mun piti tommonen kaveri ostaa meille. Toi toinen kaveri, misu tuli meille taas hoitoon, viimeksi oli talvella. Aivan hurmaava koira. Ekana päivänä meillä riittää ulkoiluttajia jonoksi asti, sitten se vähitellen jää aikalailla mun harteille. Eli poika 12v vei illalla koiran lenkille ja mä lähdin pyöräilemään.
kiertelin vähän ja päädyin sotunkiin traktorimuseon luokse jonka lähelle jätin pyörän ja kävin parin kilsan kävelyllä poluilla.pyöräilyä tuli noin 9km.
Juhlimiset jäi tällä(kin) kertaa väliin ja päätin lähteä juoksemaan perjantaina 1.5. Koiran nappasin mukaan, ja ajattelin ,jos ei yhteistä tahtia löydy tuon takaisin ja jatkan yksin, mutta sehän löyti helposti.kilsa hortoiltiin rauhallisesti metsässä ja 8km juostiin polkuja hiekkaa ja asfalttia 57 min meni.

                    
Kävelyitä on tullut tehtyä paljon,ihanaa kun on kaveri joka lähtee aina innoissaan ulos .

La satoi koko päivän. Lähdettiin kuitenkin opaslenkille sokean juoksukaverin kanssa. Lopulta oli ihana fiilis, vaikka oltiin totaali märkiä. n. 8.5km ja tunti 10 minuuttia meni.

Su aamu valkeni kauniina ja aurinkoisena ja hyvä niin, koska ollaan kohta lähdössä kaverin kanssa juoksemaan pitkää lenkkiä.
Tän viikon meinaan treenata vielä normaalisti ja sitten kevennän hcr viikolla. Vähän mietityttää syöminen kisapäivänä, lähtö on vasta 16.30 tai jotain sinnepäin, oon liilassa ryhmässä. Oon juossut pitkiä lenkkejä töiden jälkeen, mutta just energian loppuminen tai liian lähellä syöminen ja pistäminen tms on ollut ongelma.ehkä syön kahden maissa ruuan ja sitten lähempänä ähtöä vaan juon ja otan jonkun pienen välipalan. No viel ehtii miettiä. Hyviä ehdotuksia ja kokemuksia otetaan vastaan.
Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikkoa!!

Kommentit

  1. Sä oot niin hyvin valmistautunut että takuulla menee HCR hyvin :)!! Tsemppiä lopputreeneihin! Yritän tulla kannustamaan sitten Runille :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…