Lukijat

maanantai 11. toukokuuta 2015

paniikkia, jumeja ja kolotuksia, viimeiset viikot ei ole menneet ihan putkeen ennen hcr:ää

Terve taas! Musta tuntuu siltä, että aina kun on hyvä treeniputki tuun kipeäksi tai hajoitan itseni tms..
Nytkin on sujunut kuin unelma kunnes viime sunnuntain 17km pitkiksen (melkein kokonaan asfaltilla) jälkeen penikat kipeytyi ja jouduin yöksi ottamaan särkylääkettä kun pelkkä kylmä ei auttanut.
sunnuntaina oli ihana ilma juosta

innostuttiin ottamaan hyppykuvia kesken lenkin

kompressiosäärystimet on olleet kovassa käytössä
No maanantaina kävin koiran kanssa tunnin metsälenkillä, se ei tuntunut pahalta.

Ti oli yleisurheilussa mäkitreenejä yms juoksuharjoituksia ja lopuksi venyttelyjä. Yöllä jalat meni totaalitukkoon ja ke aamuna oli tuskaa herätä ja nousta. Pidin kompressio sukkia 5 tuntia töissä ja laitoin yöksi myös. Metsässä kävelyitä koiran kanssa tuli tehtyä muuten en liikkunut. Yleisurheilu valmentajani antoi hyviä neuvoja mm. kylmä,koho ja kompressio. Ja kehotti juoksemaan mahd vähän.Ei kuulemma vaikuta kuntoon enää vaikken juoksisi ennen hcr:ää.


Perjantaina alkoi hellittää, pohkeet kesti jo kevyttä hierontaa ja aamulla nouseminen ei sattunut. Ulkoiltiin rauhallinen pitkä kävely miehen ja koiran kanssa lähimetsässä.
La heräsin jumalattomaan päänsärkyyn ja niskajumiin. Jouduin perumaan opaslenkin näkövammaisen kaverin kanssa ja nukuin melkein koko päivän. Illalla venyttelin totaalisesti.
Sunnuntainakin heräsin pieneen päänsärkyyn ja niskajumi jatkui. Venyttelyn jälkeen olo kuitenkin helpotti.
Löysin jääkaapista pojan yöllä minulle koristelemat voileivät!Ihana ylläri, en ole saanut pitkiin aikoihin mitään pojilta kun eivät enää tee koulussa kortteja yms. Syödään aina yhdessä ja vietetään mummojen luona päivää. Nyt mummoilla oli menoja ja siirrettiin mun vanhempien luona syöminen ensi viikonloppuun.

Su aamupäivällä päästiin kuitenkin opaslenkille ja olipas kiva lenkki!  Ilma oli mahtava ja juostiin savelasta kaunista vantaanjoen vartta malmin uimarannalle ja sieltä siltaa pitkin toiselle puolelle ja pikku kiekka pikkukosken sillalta ja takaisin savelaan. n8km  ja tunti.Kaverille tuli ennätys nopea keskivauhti josta oltiin yhdessä taas onnellisia! Mun koivet tuntui hyviltä ja päätäkään ei särkenyt.
Iltapäivällä tein kääretorttua ja sisko perheen kanssa tuli kylään.
Tänään otin koirn aamulenkille mukaan. Lähdettiin klo 5.50 ja käveltiin muutama sata metriä ja sitten hölköteltiin vastaan kaveria jonka kanssa ollaan aiemminkin aamuisin juostu. Kiva lenkki mukavan lämpöisessä kevät aamussa. 7km ja 51min. Melkein kokonaan hiekkatietä.

Mulla oli ruhtinaallisesti aamulla aikaa kun olin lenkiltä kotona ennen 7 ja töihin menin vasta puoli kymmeneen.Niskaa on juilinut koko päivän, ja pää on ollut kipeä. Illalla taas vajaa tunti metsässä käppäilyä koiran kanssa. Venyttelyt taas varsinkin pohkeisiin ja niskaan . Yöksi on otettava särkylääke ja relaxantti.
Mulla on töitä vaan huominen ja ke alkaa loppuviikon loma. Varasin keskiviikoksi hierojan, mun on saatava tätä jumia pois. keskiviikkon lähdetään mökille mun vnhempien ja siskon perheen kanssa. Perjantaina tullaan takaisin. ja lauantaina juostaan! Parempi kai kärsiä näistä nyt..eiköhän nää helpota ennen hcr:ää!

Mukavaa viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...