Lukijat

lauantai 16. toukokuuta 2015

hcr tunnelmia!

Morjens! Käytiin mökillä parin päivän pyörähdyksellä, oli mukavaa.Ahkera venyttely, hieronta ,saunominen ja kipukoukku (mökillä on mun vanhemmilla. pitää hankkia kotiinkin) auttoi asiaa ja la aamuna heräsin kivuttomana!
vanhempieni mökki hartolassa

kävin huljuttelemassa jalkojani lähirannalla

letut on ihan parhaita!

kävin pikku kävelyillä rauhallisilla maalaisteillä


La aamuna heräsin ihanaan tunteeseen kun ei särkenyt mihinkään! Mua jännitti ihan kauheasti, pyörin ympäri kämppää saamatta aikaan mitään järkevää. Kävin näyttäytymässä ja muka haravoimassa pihatalkoissa vähän aikaa ja sitten takasin kotiin hermoilemaan. Juoksu kaverini haki mut yhden jälkeen, mentiin autolla mellunmäkeen ja sieltä metrolla ja ratikalla hcr lähtöpaikkaan. Kaverini meni työporukkansa tapaamiseen ja mä kävin moikkaamassa kpk 24/7 fb juoksuryhmän porukkaa. Jännitys helpotti kun sai jutella tyyppien kanssa. Parin kaverin kanssa lähdettiin valumaan lähtöpaikalle ja käytiin vessassa ja vietiin kamat säilytykseen
kaveri nappasi kuvan ja jännitys taisi tossa taas nostaa päätään..
Kaverit lähti ennen mua ja sanoivat, että ohitan varmasti heidät jossain vaiheessa jos haluan  2.15 ajan niinkuin olin haaveillut. tavoite oli 2.20. He eivät olleet tänään juoksemassa niin kovaa. Liilan lähtöryhmän aika tuli ja lähdettiin matkaan. Porukkaa oli paljon, mutta mitään mahdotonta sumppua ei tullut. hyvin pääsi ohi jos halusi. Pari kertaa piti kiertää ajotien kautta, muuten pääsi kivasti ohittelemaan. Askel rullasi mukavasti ja pelätyt mäet ei tuntuneet pahalta, tikkasin vaan vähän tiheämpää askelta. Kävelin ainoastaan juomapisteillä, joilla join urheilujuoman kävellen ja veden juosten ja kaadoin joka kerta lippikseeni vettä, se tuntui hyvältä. Ihmisiä oli mukavasti kannustamassa ja se tuntui tosi kivalta! Varsinkin lapset jotka antoivat yläfemmoja olivat aivan ihania! Jossain keskuspuiston uumenissa löysin kaverini ja vaihdoin heidän kanssaan pari sanaa ja sain yhden energia karkin(pitää hankkia..oli hyvää) ja jatkoin matkaa kun tuntui niin hyvältä. Kilsat vilahteli ja ohitin ja tulin ohitetuksi, mutta fiilis oli loistava koko juoksun ajan. Meren rantaa juostessa tunsin meren tuoksun ja nautin maisemista. Loppuun ajattelemani loppukiri ei onnistunut kun loppu oli niin mäkinen ja jalat oli melko väsyneet. Saapuminen olympia stadionille oli tosi hienoa! Siellä jaksoin vielä kiristää ja ohitin vielä muutaman kanssakilpailijan. Maalissa hurjasti tuulettaen! sport tracker näytti matkaksi 21.58 mutta virallinen on 21.1km. Loppu aika oli 2.15.56! Jes! Tyytyväinen olen.

Tallinnan maratonilla syksyllä on luvassa puolikas, mutta nyt ainakin tuntuu siltä, että voishan näitä juosta aiemminkin, oli niin mukavaa! En siis raastanut täysillä vaan nautin tunnelmasta, toki minulle melko lujaa vauhtia.
Näihin loisteliaisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja painua pehkuihin! Palaan taas!

6 kommenttia:

 1. Onnea hienosta juoksusta!! Hyvin oot vetänyt ;)!!

  VastaaPoista
 2. kiitos! fiilis edelleen hyvä ja kokoajan huomaan etsiväni uusia kivoja
  juoksutapahtumia..

  VastaaPoista
 3. Hienoa :) Mulla näytti muuten 21.54 km :)

  VastaaPoista
 4. joo, vähän heittää näköjään..ja vähänhän sitä kierrellään eikä mennä suorinta mahdollista reittiä.

  VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...