Lukijat

maanantai 31. elokuuta 2015

midnight run, vaikeuksien kautta hyvään fiilikseen

kuva helsingin uutiset.fi.   Otin muutaman kuvan itsekin, mutta puhelimen ja koneen yhteystyö on jostain syystä katkolla, siksi lainakuva.


2 viikkoa ekan maran jälkeen ei voi vaatia hienoja tuloksia. silti ajattelin, että tunnin alitus on helppo ja mahdollinen. enkkaa en toivonut, mutta parannusta viime vuoteen jonka tulos oli 1h3min. Viime viikon treenitkin jäi huonoksi, paljon kävelyä mutta vähän juoksua.
Juoksu lähti hyvin liikkeelle, kevyesti ja helposti. Nautin kauniista illasta ja runsaasta tapahtuma tarjonnasta matkan varrella. Alussa joutui juoksemaan aikamoisessa ruuhkassa ja mutkittelemaan, mutta ennen puoltaväliä helpotti, toki porukkaa oli mutta tielle mahtui. Ekat 5km meni loistavasti suunnitelman mukaan 30 min, loppu piti kiristää voimien mukaan, mutta 5km jälkeen iski järjetön kramppi palleaan. Ennen ei oo  sellaista ollut ja toivottavasti ei koskaan tulekaan. Juoksin selkä kyyryssä ja välillä suoristin selän ja auoin suutani ja nieleskelin, hengitys oli hankalaa krampin takia. Kävellä en uskaltanut kun pelkäsin juoksun loppuvan siihen. 9km kohdalla en tuntenut kramppia tai se helpotti ja pystyin vähän kiristämään vikaan kilsaan. Maalissa kramppi tuntui taas, mutta helpotti lopulta. Tulos 1h 23 s. Eli 24 sekuntia oisi pitänyt mennä kovempaa että tavoite olisi täyttynyt. Aluksi pettymys, lopulta olin ihan tyytyväinen. Hyvin meni krampista huolimatta ja 3 min paremmin kuin viime vuonna. Ihana tapahtuma! Mä tykkään. 12000 ihmistä juoksemassa kauniissa alkusyksyn illassa upeissa helsingin merimaisemissa.
Viime viikko meni vähän heikosti, kävin vain yhdellä opaslenkillä, muuten meni kävelyksi koko viikko. Kävelyä on kertynyt paljon, asfaltilla hiekalla ja sipoonkorvessa. To piti mennä juoksemaan aamusta ennen töitä, mutta karmea päänsärky huonoine oloineen sotki suunnitelmat. Menin töihin 2 tuntia myöhässä, mutta vasta pari tuntia töihin tulon jälkeen särky helpotti kokonaan. Illalla olo huononi ja lepäilin ja mittailin verenpaineita jotka taas hyppäsivät taivaisiin..179/110.  Pitää siis mennä viimein sinne lekuriin.. Menin kuitenkin kevyelle vajaan 5km iltakävelylle ja olo helpotti ja paineetkin laski vähän.  Onneksi pystyin menemään midnight runiin, siitä jäi hyvä fiilis!
Lauantaina ilta jatkui juhlimisen merkeissä keskustassa. Anoppi, mun mies ja miehen veli sekä mun sisko parin kaverinsa kanssa oli katsomassa juoksua ja jo vähän maistissa kun tulin maaliin. He odottivat minua ja juoksukaveriani Katia ja hänen miestään ja kaveriaan majakkalaivassa. Ihana ilta tanssin ja hyvän seuran kera.
Sunnuntaina käytiin naapurin kanssa aamulla jo 7km kävelyllä ja illalla sipoonkorvessa kalkkiruukin luontopolulla 9.3km kierroksela.
Tällä viikolla pitäis juosta. 13pv on tallinnassa puolimaraton..
Oikein hauska viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva tapahtuma. Itse olin myös juoksemassa. Tsemppiä juoksutavoitteisiin! http://rosebath.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitti kovasti! Mä tykkään isoista tapahtumista ja toi on erilainen jo ajankohdan takia. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...