Siirry pääsisältöön

midnight run, vaikeuksien kautta hyvään fiilikseen

kuva helsingin uutiset.fi.   Otin muutaman kuvan itsekin, mutta puhelimen ja koneen yhteystyö on jostain syystä katkolla, siksi lainakuva.


2 viikkoa ekan maran jälkeen ei voi vaatia hienoja tuloksia. silti ajattelin, että tunnin alitus on helppo ja mahdollinen. enkkaa en toivonut, mutta parannusta viime vuoteen jonka tulos oli 1h3min. Viime viikon treenitkin jäi huonoksi, paljon kävelyä mutta vähän juoksua.
Juoksu lähti hyvin liikkeelle, kevyesti ja helposti. Nautin kauniista illasta ja runsaasta tapahtuma tarjonnasta matkan varrella. Alussa joutui juoksemaan aikamoisessa ruuhkassa ja mutkittelemaan, mutta ennen puoltaväliä helpotti, toki porukkaa oli mutta tielle mahtui. Ekat 5km meni loistavasti suunnitelman mukaan 30 min, loppu piti kiristää voimien mukaan, mutta 5km jälkeen iski järjetön kramppi palleaan. Ennen ei oo  sellaista ollut ja toivottavasti ei koskaan tulekaan. Juoksin selkä kyyryssä ja välillä suoristin selän ja auoin suutani ja nieleskelin, hengitys oli hankalaa krampin takia. Kävellä en uskaltanut kun pelkäsin juoksun loppuvan siihen. 9km kohdalla en tuntenut kramppia tai se helpotti ja pystyin vähän kiristämään vikaan kilsaan. Maalissa kramppi tuntui taas, mutta helpotti lopulta. Tulos 1h 23 s. Eli 24 sekuntia oisi pitänyt mennä kovempaa että tavoite olisi täyttynyt. Aluksi pettymys, lopulta olin ihan tyytyväinen. Hyvin meni krampista huolimatta ja 3 min paremmin kuin viime vuonna. Ihana tapahtuma! Mä tykkään. 12000 ihmistä juoksemassa kauniissa alkusyksyn illassa upeissa helsingin merimaisemissa.
Viime viikko meni vähän heikosti, kävin vain yhdellä opaslenkillä, muuten meni kävelyksi koko viikko. Kävelyä on kertynyt paljon, asfaltilla hiekalla ja sipoonkorvessa. To piti mennä juoksemaan aamusta ennen töitä, mutta karmea päänsärky huonoine oloineen sotki suunnitelmat. Menin töihin 2 tuntia myöhässä, mutta vasta pari tuntia töihin tulon jälkeen särky helpotti kokonaan. Illalla olo huononi ja lepäilin ja mittailin verenpaineita jotka taas hyppäsivät taivaisiin..179/110.  Pitää siis mennä viimein sinne lekuriin.. Menin kuitenkin kevyelle vajaan 5km iltakävelylle ja olo helpotti ja paineetkin laski vähän.  Onneksi pystyin menemään midnight runiin, siitä jäi hyvä fiilis!
Lauantaina ilta jatkui juhlimisen merkeissä keskustassa. Anoppi, mun mies ja miehen veli sekä mun sisko parin kaverinsa kanssa oli katsomassa juoksua ja jo vähän maistissa kun tulin maaliin. He odottivat minua ja juoksukaveriani Katia ja hänen miestään ja kaveriaan majakkalaivassa. Ihana ilta tanssin ja hyvän seuran kera.
Sunnuntaina käytiin naapurin kanssa aamulla jo 7km kävelyllä ja illalla sipoonkorvessa kalkkiruukin luontopolulla 9.3km kierroksela.
Tällä viikolla pitäis juosta. 13pv on tallinnassa puolimaraton..
Oikein hauska viikkoa!

Kommentit

  1. Oli kyllä kiva tapahtuma. Itse olin myös juoksemassa. Tsemppiä juoksutavoitteisiin! http://rosebath.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitti kovasti! Mä tykkään isoista tapahtumista ja toi on erilainen jo ajankohdan takia. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…