Siirry pääsisältöön

ailahtelevaa meininkiä, marrasputki päivät 9-12

Viikko alkoi reippaasti kun lähdin ma aamuna hoitokoiran kanssa pikku lenkille hölkäten. Ilma oli yllättävän lämmin marraskuuksi niinkuin nyt on ollut jo pitempään. Koiran kanssa hölkkä sujuu hyvin ja oli mukava aamun aloitus. 4km 27.41 min. Menin kahdeksaan töihin. Aamulenkit on ihania, mutta vaatii multa ainakin ennakkoon suunnittelun. Pitää herätä tarpeeksi aikaisin, että ehtii herätä, pukea ja juoda kahvin. sitten lenkkiaika ja suihku ja uusi kahvi ja jotain syömistä.
Maanantaina oli enenrginen fiilis ja lähdin vielä iltalenkille, olinhan ajatellut vähintään 8km juoksukilsoja maanantaille. Koira lähti kotiin ennen iltalenkkiä, sain kaveriksi kaverin pyörällä. 6.54km ja 47.16 min, oikein kiva lenkki rupatellen, vaikkakin vasen jalka temppuili suurimman osan lenkkiä. Ensiksi nilkka oli jäykkä ja sitten sattui polveen ja lopulta kiristi takapuolen alta. Rullailulla , venyttelyillä ja golfpllolla pyörittelyllä oireet meni ohi. Nyt jatkan säännöllisesti ainakin muutaman minuutin venyttelyjä lenkkien jälkeen. Ja toi golf pallo on ihanan kamala.
Tiistaina pääsin aikaisin töistä. Kun olin oven takana kuulin rappuun kun pojat tappeli. Menin sisään ja yritin selvittää asiaa.. Tunti meni ja kiistat jatkui. Mun hermo meni ja laitoin lenkkikamat päälle, ilmoitin 16v ja 12v herroille, että jos taistelu ei ole loppunut lenkin aikana saavat viettää illan ulkona. Juoksin rauhassa, mutta 5x otin kahden tolpan välin spurtteja, niin lujaa kuin jaksoin ja sitten taas hölkälle. Pakko oli saada karstat koneesta ja hermoja rauhoittumaan. Kun pääsin kotiin olo oli rauhallinen ja taistelupari pelasi rauhassa pleikkaa yhdessä. Ihania noi lapsukaiset.
Keskiviikkona oli treffit Erkun, mun yhden ihanista juoksukavereista kanssa. Juostiin taas rauhaisaa 8+ min km tahtia. Rauhallista ja mukavaa. Aika pimeää oli kun 6.15 lähdettiin ja aurinko alkoi nousemaan kun tulin kotiin vähän yli 7. Ihana rauhallinen aamu  kun vasta 9 piti olla töissä.Illalla olin niin poikki, että jätin pilateksen väliin...en kertakaikkiaan jaksanut tehdä mitään.
Tänään tein aamulenkin työpaikan lähellä. Aamu oli kylmä, kuuraa jokapaikassa ja kaunista. juoksin falkullan lähistöllä kun siinä tapanilassa olen töissä. Pieni minimi lenkki 25.30 min. Illallla squashia siskon kanssa puoli tuntia. Kivaa ja hauskaa hommaa.
Maanantaina tuntui siltä, että jalka hajoaa, enkä pysty juoksemaan. Onneksi meni ohi. Eilen väsymys tuntui ihan mahdottomalta.. Mutta tänään olo on ollut hyvä ja huomiseen olen suunnitellut vähän pidempää lenkkiä, jos ei taas väsytä tai tule jotain erityistä. 250km kuukausi tavoite tuntuu kaukaiselta, 80km nyt kasassa 12 päivää takana 18 edessä. No stressiä en ota ja jos paikat kipeytyy en riskeeraa ja hajota itteäni.
maanantain aamulenkiltä

tiistain päivälenkiltä

tiistain lenkillä aurinko alkoi jo laskea.

keskiviikon aamulenkillä heijatinliivi oli must juttu.

tämän aamun lenkiltä falkullasta

tämäkin tältä aamulta
Kiva viikko kohta takana. Huomenna aikaisin töihin ja ajoissa kotiinkin. Kivaa loppuviikkoa ja viikonlopun alkua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…