Siirry pääsisältöön

onko järkee vai ei (marrasputki 9-22)

Marraskuu on jo loppupuolella, ja päivittäiset lenkit on tulleet osaksi arkea. Välillä tosin on lipsahtanut iltaan saakka lenkille lähtö ja on saanut puhua itsensä kanssa, miksi tätä tekee. En kyllä oikein tajua miksi olen tässä putkessa, mutta hauska on kokeilla omia rajojaan. Välillä olisi ihana nukkua, mutta kello soi ja suunniteltu lenkki on tehtävä. Jos on jo pimeää kun tulee töistä ja pitää tehdä ruoka yms.. taas miettii mitä järkeä. No ei kai kaikessa järkeä tartte ollakkaan. Yleisesti ottaen tuntuu kivalta ja lenkit sujuu hyvin. Stressi poistui kun lopetin 250km tavoittelun. Tällä hetkellä kasassa on 141.8km ja olen ihan tyytyväinen. Koira tupsahti tänään taas hoitoon ja onkin joulukuun 20 päivään asti täällä. , Ainakin lenkkikaveri löytyy. Tämän päivän lenkki tehtiinkin susannan ja hoitokoiran kanssa.  4km rauhallinen puolen tunnin hölköttely. Mukavaa alkavaa viikkoa! Mä putkeilen niin kauan kuin jaksan. Ainakin vielä tuntuu, että jaksan.
14.11 sain aamulla miehen puhuttua lenkille mukaan pyörällä. 7km melko reipas aamulenkki teki hyvää


aktian talvijuoksusarja alkoi taas. olin oppaana 5km juoksussa sarille, näkövammaiselle ystävälleni. juoksu sujui hyvin ja sari teki ennätyksensä.

aktia juoksun jälkeen ajeltiin nuoremman pojan kanssa mikkeliin sukuloimaan. tämä on sunnuntain mini lenkiltä. pimeää oli jo viiden maissa. maanantaina tultiin kotiin.

18.11 kiva päivälenkki, kerrankin valoisalla.eilen lauantaina juostiin sarin kanssa opaslenkki savelasta vanhan kaupungin koskelle ja takaisin.

mukava rauhaisa 8km lenkki.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…