Lukijat

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

onko järkee vai ei (marrasputki 9-22)

Marraskuu on jo loppupuolella, ja päivittäiset lenkit on tulleet osaksi arkea. Välillä tosin on lipsahtanut iltaan saakka lenkille lähtö ja on saanut puhua itsensä kanssa, miksi tätä tekee. En kyllä oikein tajua miksi olen tässä putkessa, mutta hauska on kokeilla omia rajojaan. Välillä olisi ihana nukkua, mutta kello soi ja suunniteltu lenkki on tehtävä. Jos on jo pimeää kun tulee töistä ja pitää tehdä ruoka yms.. taas miettii mitä järkeä. No ei kai kaikessa järkeä tartte ollakkaan. Yleisesti ottaen tuntuu kivalta ja lenkit sujuu hyvin. Stressi poistui kun lopetin 250km tavoittelun. Tällä hetkellä kasassa on 141.8km ja olen ihan tyytyväinen. Koira tupsahti tänään taas hoitoon ja onkin joulukuun 20 päivään asti täällä. , Ainakin lenkkikaveri löytyy. Tämän päivän lenkki tehtiinkin susannan ja hoitokoiran kanssa.  4km rauhallinen puolen tunnin hölköttely. Mukavaa alkavaa viikkoa! Mä putkeilen niin kauan kuin jaksan. Ainakin vielä tuntuu, että jaksan.
14.11 sain aamulla miehen puhuttua lenkille mukaan pyörällä. 7km melko reipas aamulenkki teki hyvää


aktian talvijuoksusarja alkoi taas. olin oppaana 5km juoksussa sarille, näkövammaiselle ystävälleni. juoksu sujui hyvin ja sari teki ennätyksensä.

aktia juoksun jälkeen ajeltiin nuoremman pojan kanssa mikkeliin sukuloimaan. tämä on sunnuntain mini lenkiltä. pimeää oli jo viiden maissa. maanantaina tultiin kotiin.

18.11 kiva päivälenkki, kerrankin valoisalla.eilen lauantaina juostiin sarin kanssa opaslenkki savelasta vanhan kaupungin koskelle ja takaisin.

mukava rauhaisa 8km lenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...