Siirry pääsisältöön

marrasputki suoritettu!

Jiihaa!! Mä tein sen! Toisen kerran elämssäni juoksin joka päivä 30 päivän ajan. Ensimmäinen meni kilsoissa paremmin, mutta kyllä olen tyytyväinen tähänkin putkeen. Vähän vajaa 180km tuli kuukausi saldoksi, mikä on tosi hyvin meikäläisen mittapuulla. Juoksin 3.4-9.3km lenkkejä. parina päivänä kaksi lenkkiä päivässä. Pelasin myös muutaman kerran squashia kävelin paljon ja kävin zumbassa ja pilateksessa ja yritin lisätä venyttelyjä (onnistuin aika hyvin) ja koko kuukauden olin arkena ilman karkkia. Mahtifiilis kun sain tän läpi. Mitään järkeehän tässä ei oo, mutta yllättävän helppoa (joopa joo)ja kivaa(niinpä niin) tää oli!Viimevuonna ajattelin tehdä saman tämän vuoden  maaliskuussa, mutta se jäi. Jos ens maaliskuussa sitten?
aamulenkillä kävellen 22.11  pikkupakkanen, ja kauniit maisemat

luntakin saatiin pikkuisen, tosin ne on jo lähteneet.

ihana lenkkikaveri, aina valmiina!perjantain aamulenkillä vetäisin kunnon lipat. en tiedä mihin polvi kolahti mutta mojovan tällin sai.

tonttutyttö 
Huomenna vaihtuu kuukausi. Ensi lauantaina olen menossa radio novan maksamana joulujuoksuun. Osallistuin radio novan kisaan ja voitin mulle ja susannalle osallistumisen helsingin joulujuoksuun. Nova maksaa osallistumisen pelastakaa lapset ry.lle ,kotimaan lasten hyväksi.
20.12 olis nokian joulumaraton. Vielä en tiedä meenkö puolikkaalle vai kokonaiselle.

Oikein kivaa uutta viikkoa ja joulukuuta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…