Lukijat

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

ihana joulujuoksu,kamala flunssa ja muuttuneita suunnitelmia.

Huomenta! Marraskuu meni juosten joka päivä, joulukuussa olen juossut kerran. Flunssa iski samantien kun marrasputki lopppui. Pari päivää lepäsin viime viikolla , pärskin ja lepäilin kotona.
Lauantaina oli joulujuoksu. Flunssa oli edelleen päällä ja ääni aika matala. Päätin kuitenkin lähteä kävelemään ja vähän hölkkäämään.
Tunnelma oli tosi hyvä. Ihmiset oli pukeutuneet jouluisesti vaikka ulkona tuuli ja satoi. En malttanut kävellä, vaan hölkättiin rauhassa susannan kanssa. Keuhkot ilmoitti kyllä, kun meinas lähteä mopo käsistä.Kierrettiin töölönlahtea ja reitillä oli pari mäkeä jotka käveltiin suosiolla. 4.5km kohdalla Alisa vainio liisi meidän ohi. Huutelin tsempit ja olis taas tehnyt mieli laittaa kaasua. Alisan aika oli 35min ja hän voitti ton kisan. Meidän aika oli 1h13min. Mitään enkkaa en yrittänyt lähteäkään hakemaan.
helsingin joulujuoksussa oli mukana n.700 juoksijaa.

pimenevä helsinki näyttäytyi kauniina.
onevision.fi kuvasi viralliset kuvat.

käytiin juoksun jälkeen ottamassa oluet ja shotit.
Sunnuntai meni rauhassa, mutta maanantaina alkoi flunssa taas pahenemaan. Keskiviikkona jäin taas lepäämään kun alkoi lämpö nousemaan ja ääni ei kertakaikkiaan kestä päiväkotielämää.
Päätin etten osallistu joulumaratoniin. En ole pystynyt treenaamaan kunnolla ja vieläkin on kova flunssa päällä, eli ei ole järkeä 20.12 sännätä maratonille. Otan rauhassa ja siirrän juoksuhaaveita myöhempään.
Tätähän tää on , pitää kuitenkin ajatella järjellä. Juoksuja tulee kyllä.
Mä jatkan lepäilyä ja toivon, että kohta helpottaa. Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Takki tyhjänä 100km jälkeen, mitä seuraavaksi?

Moikka! On taas vierähtänyt aikaa luvattoman kauan. 100km juoksun jälkeen iski väsymys. Siis totaali väsymys. Rämmin töissä haukotellen j...