Siirry pääsisältöön

10 viimeisintä kännykkäkuvaa, eli kuulumisia kuvin

Candy on the runin karoliina heitti haasteen bloggaajille kertoa menneistä päivistä kuvin. Eli 10 viimeisintä kännykkä kuvaa, kuitenkin eri tilanteista..ettei yhdestä kävelystä esim tule 10 kuvaa.Tässäpä näitä sitten olisi!
Oltiin miehen kanssa mökkeilemässä viime viikonloppuna kangasalla ja kaverini käytti hoitokoiraa pitkällä lenkillä ja laittoi lenkiltä kuvaa.Teini hoisi koiraa kyllä, mutta Susanna lupasi käyttää ton pitemmän lenkin.
Kangasalla olevalla mökillä oli kutsuva ranta, mutta en kyllä uskaltanut pulahtaa, mulla oli kyllä kova flunssakin päällä. En kyllä muutenkaan harrasta avantouintia. Mies kyllä kävi pulahtamassa sauna reissulla.


Yöllä oli satanut lunta joka pysyi päivän verran maassa.

Maanantaina käytiin Susannan kanssa  tuomaan markkinoilla, karusellissa ja katseltiin kojujen tarjontaa. Jotain pientä tarttui mukaankin. Markkinat oli kauniisti valaistuja ja tunnelma oli kiva.

Käytiin myös suurkirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja, mun laulut tosin jäi muminan tasolle,, flunssa oli vielä päällä. Ihana tunnelma, iso kirkko oli ihan  täynnä  porukkaa ja kauniit joululaulut raikasivat.

Käytiin samalla reissulla memphisissä syömässä hampparit.

Lauantaina paistoi aurinko pitkästä aikaa. Mentiin rauhalliselle parin tunnin metsälenkille koiran ja  miehen ja Susannan kanssa. Ihana oli nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta päivästä, tosin ei uskoisi , että kohta tulee joulu.

Sunnuntai valkeni taas sateisena ja synkkänä, mutta ei haitannut, pikku tihkussa oli kiva kävellä reilu 6km lenkki.

Pääsin pitkästä aikaa juoksemaan!! Ihan mahtifiilis! Flunssasta enää jäljellä raakkuva ääni, muuten on jo oireet ohi ja olo pirteä.Juostiin koiran ja Susannan kanssa 5km.Pidin silmällä sykkeitä ja ne pysyikin pk 1 alueella. n.38 min meni.

Käytiin tänään jumbossa jouluostoksilla ja väli kahvilla ja jätskillä. Mukavalla tolalla alkaa jouluhommat olemaan.

Tässäpä näitä kuvia ja kuulumisia sitten oli. Nyt on mahtifiilis kun flunssa alkaa helpottaa ja pääsin juoksemaan ja jouluostoksetkin alkaa olemaan paketissa. Kaksi työpäivää enää ja sitten lomalle melkein pariksi viikoksi. Aika hyvin siis menee tällä hetkellä! Mukavaa jouluviikkoa ja toiv. ei flunssat ja joulustressit iske!Kommentit

  1. Jee, kiva että otit haasteen vastaan ja kivoja arkikuvia sielläkin! :) Toi hamppari näyttää superhyvältä!! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…