Lukijat

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

10 viimeisintä kännykkäkuvaa, eli kuulumisia kuvin

Candy on the runin karoliina heitti haasteen bloggaajille kertoa menneistä päivistä kuvin. Eli 10 viimeisintä kännykkä kuvaa, kuitenkin eri tilanteista..ettei yhdestä kävelystä esim tule 10 kuvaa.Tässäpä näitä sitten olisi!
Oltiin miehen kanssa mökkeilemässä viime viikonloppuna kangasalla ja kaverini käytti hoitokoiraa pitkällä lenkillä ja laittoi lenkiltä kuvaa.Teini hoisi koiraa kyllä, mutta Susanna lupasi käyttää ton pitemmän lenkin.
Kangasalla olevalla mökillä oli kutsuva ranta, mutta en kyllä uskaltanut pulahtaa, mulla oli kyllä kova flunssakin päällä. En kyllä muutenkaan harrasta avantouintia. Mies kyllä kävi pulahtamassa sauna reissulla.


Yöllä oli satanut lunta joka pysyi päivän verran maassa.

Maanantaina käytiin Susannan kanssa  tuomaan markkinoilla, karusellissa ja katseltiin kojujen tarjontaa. Jotain pientä tarttui mukaankin. Markkinat oli kauniisti valaistuja ja tunnelma oli kiva.

Käytiin myös suurkirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja, mun laulut tosin jäi muminan tasolle,, flunssa oli vielä päällä. Ihana tunnelma, iso kirkko oli ihan  täynnä  porukkaa ja kauniit joululaulut raikasivat.

Käytiin samalla reissulla memphisissä syömässä hampparit.

Lauantaina paistoi aurinko pitkästä aikaa. Mentiin rauhalliselle parin tunnin metsälenkille koiran ja  miehen ja Susannan kanssa. Ihana oli nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta päivästä, tosin ei uskoisi , että kohta tulee joulu.

Sunnuntai valkeni taas sateisena ja synkkänä, mutta ei haitannut, pikku tihkussa oli kiva kävellä reilu 6km lenkki.

Pääsin pitkästä aikaa juoksemaan!! Ihan mahtifiilis! Flunssasta enää jäljellä raakkuva ääni, muuten on jo oireet ohi ja olo pirteä.Juostiin koiran ja Susannan kanssa 5km.Pidin silmällä sykkeitä ja ne pysyikin pk 1 alueella. n.38 min meni.

Käytiin tänään jumbossa jouluostoksilla ja väli kahvilla ja jätskillä. Mukavalla tolalla alkaa jouluhommat olemaan.

Tässäpä näitä kuvia ja kuulumisia sitten oli. Nyt on mahtifiilis kun flunssa alkaa helpottaa ja pääsin juoksemaan ja jouluostoksetkin alkaa olemaan paketissa. Kaksi työpäivää enää ja sitten lomalle melkein pariksi viikoksi. Aika hyvin siis menee tällä hetkellä! Mukavaa jouluviikkoa ja toiv. ei flunssat ja joulustressit iske!1 kommentti:

  1. Jee, kiva että otit haasteen vastaan ja kivoja arkikuvia sielläkin! :) Toi hamppari näyttää superhyvältä!! :)

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...