Siirry pääsisältöön

(marras)putki jatkuu

oikein mukava viikonloppu takana. Pe lähdin aamulla lenkille vaikka väsytti ja laiskotti todella paljon.
Onneksi lähdin rauhasssa lönköttelemään, fiilis nousi lenkin aikana . 6.55 ja 45 min. Eli menin pitemmän kuin olin suunnitellut. Marrasputkessahan päivän minimi lenkki on 25min.
Pääsin töistä vasta lähellä puolta kuutta ja onnekseni olin aamu lenkin jälkeen ehtinyt tehdä siskonmakkarakeiton valmiiksi. Illalla käytiin naapurin susannan ja hoitoon tulleen koiran kanssa 4.5km iltalenkki kävellen.
La aamuna treffattiin susannan kanssa ja mentiin koiran kanssa kävelylle metsään. 3km 37 min. Mentiin osittain todella jyrkkiä nousuja, tosi kiva uusi puoli lähimetsästä.
Lenkin jälkeen vein koiran kotiin ja lähdettiin susannan kanssa lenkille , minä juosten ja susanna pyörällä. Susannalla on ollut pitkäkestoista flunssaa ja hän ei saa nostaa sykkeitä korkealle, siksi hänen juoksut on vaihtuneet vähäksi aikaa kävelyyn ja pyöräilyyn, muutaman päivän totaali levon jälkeen. Musta on mukava juosta seurassa, siksi oon tyytyväinen kun susanna suostuu lähtemään pyörällä mun kaveriksi. 6.9km ja 47.28 min. Keskisyke 152 eli rauhaisa vähän alle pk alueen lenkki.
Kotona mua odotti miehen paistamat quesilladat. Eli brunssilla mentiin la aamu. Kävästiin yhden yön pyrähdyksellä kaverien mökillä tampereen lähellä kun mies lupasi korjata heidän mönkijänsä.
Aamulla puoli kymmenen lähdettiin jo kotiin takaisin.

Tein kotona isälleni jugurttikakun. vietiin se kun käytiin syömässä vanhempieni luona. Tein myös pika lenkin juosten pk ylärajalla, tai niin yritin, mutta lopputulos oli kuitenkin 162 keskisyke. vk raja on 178. 4km ja 26 min.kiva ja reipas sadelenkki.
Marrasputki sujuu hyvin. 8 päivää ja 9 lenkkiä ja 52.9km saldona. 2 huonoa tai ainakin alussa vaikeaa lenkkiä ja loput melko helppoja ja mukavia .
Tykkään seurata sykerajoja ja katsella miten ne päivittäinkin vaihtuu...välillä syke ei nouse helposti, toisinaan joutuu menemään paljon hiljempaa , ettei sykerajat pauku.
Uusi viikko taas alussa. Katsellaan mitä se tuo tullessaan. Huomenna jonkinlaista lenkkiä tulossa, ajatuksena n.8km tai pitempi..Saa nähdä mikä fiilis.
Mukavaa viikkoa teillekin !Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…