Lukijat

torstai 5. marraskuuta 2015

marrasputki tunnelmia

Viides päivä marraskuusta ja marrasputkesta lopuillaan. Oikein kivasti on mennyt, kauniit aurinkoiset ja lämpimät päivät on edesauttaneet hyvää fiilistä ja helpottaneet lenkille lähtöä. Eilen intouduin juoksemaan aamulla ennen töitä 25min ja illalla ennen pilatesta 25 min. eli keräsin kaksi lenkkiä , mutta kilometrit on vielä aika vähäisiä.. Mutta tyytyväinen olen, jos juoksisin heti ekana viikkona 100km olis aika varmaa, että paikat kipeytyisi kun vielä on kuukausi alullaan.
Olen alkanut suunnittelemaaan lenkille lähtö aikoja etukäteen. Ti menin 9.30 töihin, ja näppärästi sain hoidettua lenkkini aamulla kun treffasin kaverin 6.15 ja lähdettiin yhdessä rauhaisalle lenkille. Tunnin lenkin jälkeen oli tosi hyvä fiilis ja mukava lähteä rauhassa töihin. Ke eli eilen menin lenkki ja vaihtokamojen kanssa työpaikalle ja hölkötin työpaikan lähellä 25 min.Pika pesut, vaatteiden vaihdot ja fressinä töihin. Pääsin neljältä, tein miehen kanssa ruokaa (kanan minuutti pihvejä, paistettuja perunoita ja suppilovahverokastiketta) itse söin mikrotettuja pakastevihanneksia ja hyökkäsin pikku lenkille ennen pilatesta. Pilates tunnin jälkeen ruoka maistui herkulliselta.
Tänään olin aamuvuorossa ja olin suunnitellut lenkin päivään ennen pimeää. Ehdin olemaan hetken kotona ja tekemään vähän kotihommia ja lähdin lenkille vähän kolmen jälkeen. Aloitin kevyesti alle 160 sykkeillä 7 minuuttia ja sitten kokeilin vk aluetta ja juoksin 168-180 sykkeillä 5km.sitten himmasin ja loppumatkan juoksin matalammilla sykkeillä ja aloin kävelemään ja sammutin  mittarin 9km kohdalla.. Kotona huomasin, että vk alueeni alkaa vasta 178 sykkeestä..eli pkn ja vkn vaihteessa treenailin. hyvä ja reipas lenkki! Pitää siis vielä treenailla uusia sykerajoja, mutta mukavalta ja kivalta tuntuu. Sopivan rankalta, vähän rankempaa on siis kun oikeasti juoksen vk alueella. Tollakin vauhdilla juoksin aikalailla 5km enkkani 27.30 min, tai ainakin sivusin sitä. Kyllä musta varmaan kovempikin vauhti ja vaihde löytyy...nyt ainakin jäi hyvä ja helpohko fiilis.
ti aamun lenkiltä hakunilasta

ke aamun lenkiltä tapanilasta

tiistain iltalenkillä oli jo aika pimeää.

torstain eli tän päivän lenkiltä

tän päivän lenkiltä hakunilasta

Tästä on hyvä jatkaa! Huominen lenkki ajoittuu aamuun , koska menen huomennakin 9.30 töihin. Viikonloppuna, ehkä sunnuntaina olis pitkän lenkin vuoro. Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...