Siirry pääsisältöön

marrasputki tunnelmia

Viides päivä marraskuusta ja marrasputkesta lopuillaan. Oikein kivasti on mennyt, kauniit aurinkoiset ja lämpimät päivät on edesauttaneet hyvää fiilistä ja helpottaneet lenkille lähtöä. Eilen intouduin juoksemaan aamulla ennen töitä 25min ja illalla ennen pilatesta 25 min. eli keräsin kaksi lenkkiä , mutta kilometrit on vielä aika vähäisiä.. Mutta tyytyväinen olen, jos juoksisin heti ekana viikkona 100km olis aika varmaa, että paikat kipeytyisi kun vielä on kuukausi alullaan.
Olen alkanut suunnittelemaaan lenkille lähtö aikoja etukäteen. Ti menin 9.30 töihin, ja näppärästi sain hoidettua lenkkini aamulla kun treffasin kaverin 6.15 ja lähdettiin yhdessä rauhaisalle lenkille. Tunnin lenkin jälkeen oli tosi hyvä fiilis ja mukava lähteä rauhassa töihin. Ke eli eilen menin lenkki ja vaihtokamojen kanssa työpaikalle ja hölkötin työpaikan lähellä 25 min.Pika pesut, vaatteiden vaihdot ja fressinä töihin. Pääsin neljältä, tein miehen kanssa ruokaa (kanan minuutti pihvejä, paistettuja perunoita ja suppilovahverokastiketta) itse söin mikrotettuja pakastevihanneksia ja hyökkäsin pikku lenkille ennen pilatesta. Pilates tunnin jälkeen ruoka maistui herkulliselta.
Tänään olin aamuvuorossa ja olin suunnitellut lenkin päivään ennen pimeää. Ehdin olemaan hetken kotona ja tekemään vähän kotihommia ja lähdin lenkille vähän kolmen jälkeen. Aloitin kevyesti alle 160 sykkeillä 7 minuuttia ja sitten kokeilin vk aluetta ja juoksin 168-180 sykkeillä 5km.sitten himmasin ja loppumatkan juoksin matalammilla sykkeillä ja aloin kävelemään ja sammutin  mittarin 9km kohdalla.. Kotona huomasin, että vk alueeni alkaa vasta 178 sykkeestä..eli pkn ja vkn vaihteessa treenailin. hyvä ja reipas lenkki! Pitää siis vielä treenailla uusia sykerajoja, mutta mukavalta ja kivalta tuntuu. Sopivan rankalta, vähän rankempaa on siis kun oikeasti juoksen vk alueella. Tollakin vauhdilla juoksin aikalailla 5km enkkani 27.30 min, tai ainakin sivusin sitä. Kyllä musta varmaan kovempikin vauhti ja vaihde löytyy...nyt ainakin jäi hyvä ja helpohko fiilis.
ti aamun lenkiltä hakunilasta

ke aamun lenkiltä tapanilasta

tiistain iltalenkillä oli jo aika pimeää.

torstain eli tän päivän lenkiltä

tän päivän lenkiltä hakunilasta

Tästä on hyvä jatkaa! Huominen lenkki ajoittuu aamuun , koska menen huomennakin 9.30 töihin. Viikonloppuna, ehkä sunnuntaina olis pitkän lenkin vuoro. Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…