Siirry pääsisältöön

hcr street team 2016

Moi! Tupsahdin pikapikaa kirjoittamaan mini postauksen uusista tuulista jotka puhaltelee elämääni.
Hain hcr street teamiin sen hakuaikana. Siihen oli kriteerit olla somessa kuin kotonaan..(en tiedä kannattaako 41 v myöntää viihtyvänsä somessa  kuin kotonaan, mutta minä viihdyn ja tykkään katsella muitten päivityksiä ja päivitellä itse blogia, instagramia ja fb.tä) ja pitää juoksemisesta ja urheilusta. No noihan sopi kaikki minuun paremmin kuin hyvin ja pistin vapaamuotoisen hakemuksen menemään. Kuinka ollakaan, viime perjantaina tuli viesti sähköpostiin, Kiitos hakemuksestasi, ihanaa kun hait...sinut on valittu hcr street teamiin 2016! Olin silloin töissä ja tuuletin lasten suureksi hauskuudeksi. Vitsi, minä keski ikäinen vähän pyöreä ja melko hidaskin pääsen tällaiseen mukaan!! Hakemuksessakin sanoin, että varmasti minun kaltaisia on paljon ja on varmasti hyvä että on kaikenlaisia juoksijoita porukassa mukana. 

 
Viime vuoden hcr oli minun ensimmäinen puolimaraton, ja tosi tärkeä tapahtuma! Tykkäsin tapahtumasta muutenkin tosi paljon ja onkin ihanaa päästä taas mukaan ja nyt osana 19 hengen street teamia. Vielä en tiedä kovin paljon asioista, 4.3 on kick off tilaisuus jossa varmaan selviää lisää. Ainakin tulen vetämään hcr yhteislenkkejä maalis-huhtikuussa vantaalla yms mukavaa.
Sain eilen myös koodit ilmottautumiseen ja ilmottauduin hcr puolikkaalle tavoite aikanani 2.05. Saan myös osallistua hcm maratonille joka tuntuu myös ihanalta... sieltä on myös mahtavia muistoja viime vuodelta, ensimmäisestä maratoniltani!

Miten voikin tuntua ihanalta päästä kokemaan uusiksi nämä mahtavat tapahtumat ja osana jotain uutta, mistä en edes vielä paljoa tiedä!. Vanhempanakin pääsee kokemaan kaikenlaista ja mikä parasta asioita joista nauttii!
Tässä tämä pikakelaus kohti uutta! Kurkkikaa fb:stä juoksujalka vipattaa ja instagramista samalla nimellä.. Sieltä löytyy uusimmat jutut mitä en aina tänne ehdi kirjoittaa.
Palaan näihin tunnelmiin ja kerron lisää heti kun tiedän itse.
Ehkäpä nähdään yhteislenkeillä tai hcr:ssä toukokuussa? Oletko ilmottautunut jo?
Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

  1. Mahtavaa kun olet noin innostunut :)! Innolla jään seuraamaan teitä street teamilaisia! Onkohan mukaan päässyt muitakin tuttuja...? :)! Mukavaa ja sporttista viikonloppua, Merituuli!

    VastaaPoista
  2. en oo viel varma keitä siellä on..niin uutta vielä. oon tosiaan lapsellisen innostunut asiasta! kiitos samoin hanna!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …