Lukijat

perjantai 19. helmikuuta 2016

hcr street team 2016

Moi! Tupsahdin pikapikaa kirjoittamaan mini postauksen uusista tuulista jotka puhaltelee elämääni.
Hain hcr street teamiin sen hakuaikana. Siihen oli kriteerit olla somessa kuin kotonaan..(en tiedä kannattaako 41 v myöntää viihtyvänsä somessa  kuin kotonaan, mutta minä viihdyn ja tykkään katsella muitten päivityksiä ja päivitellä itse blogia, instagramia ja fb.tä) ja pitää juoksemisesta ja urheilusta. No noihan sopi kaikki minuun paremmin kuin hyvin ja pistin vapaamuotoisen hakemuksen menemään. Kuinka ollakaan, viime perjantaina tuli viesti sähköpostiin, Kiitos hakemuksestasi, ihanaa kun hait...sinut on valittu hcr street teamiin 2016! Olin silloin töissä ja tuuletin lasten suureksi hauskuudeksi. Vitsi, minä keski ikäinen vähän pyöreä ja melko hidaskin pääsen tällaiseen mukaan!! Hakemuksessakin sanoin, että varmasti minun kaltaisia on paljon ja on varmasti hyvä että on kaikenlaisia juoksijoita porukassa mukana. 

 
Viime vuoden hcr oli minun ensimmäinen puolimaraton, ja tosi tärkeä tapahtuma! Tykkäsin tapahtumasta muutenkin tosi paljon ja onkin ihanaa päästä taas mukaan ja nyt osana 19 hengen street teamia. Vielä en tiedä kovin paljon asioista, 4.3 on kick off tilaisuus jossa varmaan selviää lisää. Ainakin tulen vetämään hcr yhteislenkkejä maalis-huhtikuussa vantaalla yms mukavaa.
Sain eilen myös koodit ilmottautumiseen ja ilmottauduin hcr puolikkaalle tavoite aikanani 2.05. Saan myös osallistua hcm maratonille joka tuntuu myös ihanalta... sieltä on myös mahtavia muistoja viime vuodelta, ensimmäisestä maratoniltani!

Miten voikin tuntua ihanalta päästä kokemaan uusiksi nämä mahtavat tapahtumat ja osana jotain uutta, mistä en edes vielä paljoa tiedä!. Vanhempanakin pääsee kokemaan kaikenlaista ja mikä parasta asioita joista nauttii!
Tässä tämä pikakelaus kohti uutta! Kurkkikaa fb:stä juoksujalka vipattaa ja instagramista samalla nimellä.. Sieltä löytyy uusimmat jutut mitä en aina tänne ehdi kirjoittaa.
Palaan näihin tunnelmiin ja kerron lisää heti kun tiedän itse.
Ehkäpä nähdään yhteislenkeillä tai hcr:ssä toukokuussa? Oletko ilmottautunut jo?
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa kun olet noin innostunut :)! Innolla jään seuraamaan teitä street teamilaisia! Onkohan mukaan päässyt muitakin tuttuja...? :)! Mukavaa ja sporttista viikonloppua, Merituuli!

    VastaaPoista
  2. en oo viel varma keitä siellä on..niin uutta vielä. oon tosiaan lapsellisen innostunut asiasta! kiitos samoin hanna!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Viime viikon parhaat

Moi! Taas vierähti aikaa luvattoman kauan viime postauksesta. Jotenkin on niin kiire, etten ehdi kirjoittamaan mitään. Tai en vaan saa aikai...