Siirry pääsisältöön

kompurointia, kick offia ja messuja

Heipparallaa! Tällä hetkellä fiilis on hyvä vaikka teloinkin viikko sitten käteni ja se on hankaloittanut nukkumista ja treenejä ja muuta elämää. Kelaan viikon taaksepäin ja kerron kompuroinnistani ja muutenkin viikon kulusta.
Olin viikko sitten to ja pe lomalla. Pientä flunssan tuntua oli ilmassa, mutta sain sen nitistettyä inkivääri hunaja sitruuna juomalla. Torstaina käytiin pitkällä lenkillä kahden juoksukaverin kanssa, Leenan tapasin ekan kerran ja Mirva ,joka oli mukana osan matkasta  on ennestään tuttu. 14km 1h41min kiva rento lenkki vantaanjoen varressa.
Viikonloppu vietettiin ruotsissa mieheni ja toisen pariskunnan kanssa. Perjantaina oli siljalla ihana Antti Tuisku joka veti uskomattoman intensiivisen ja hienon keikan.Lauantaina käytiin pyörähtämässä tukholmassa jossa oli keväistä vaikkakin melko kylmää.

Sunnuntaina käytiin pitkällä kävelyllä Susannan ja koiran kanssa. Illalla päätin lähteä vielä pienelle hölkälle. Juoksu rullasi hyvin ja tuntui rennolta, yhtäkkiä tökkäsin jalkani jääkokkareeseen ja lensin nurin. Peukalo vääntyi ja ranteessa tuntui ikävältä. Seuraava yö meni valvoessa ja maanantai peijaksessa, josta sain lähetteen tiistaille töölöön kun epäiltiin murtumaa ja revennyttä peukalon nivelsidettä. Töölössä meni varoitusten mukaan koko päivä, olin siellä 9.15 ja poistuin 16.20. Onneksi leikkauksen tarvetta ei ollut. Revähtänyt nivelside jota tuetaan viikko pienellä kipsillä. Sitten katsotaan töölössä jatko, joko on ok vai vieläkö tarvitaan tukea.
Onneksi käsi ei vaikuta kävelyihin joita olen päivittäin tehnyt koirakaverin kanssa.

Yhden hölkänkin olen tehnyt kun torstaina poika pyysi historiallisesti mua kaverikseen lenkille. 5km lönkyteltiin ja täytyy myöntää, että oli kiva kun 17v pyysi mua uudelleenkin mukaansa lenkeille.

Perjantaina oli vihdoinkin hcr street teamin kick off tilaisuus pasilassa. Oli mukava nähdä suurin osa tiimiläisistä livenä, blogeista ja instasta ovatkin jo tuttuja. Juteltiin ja tutustuttiin ja kuunneltiin sul.in edustajia. Garminin edustaja kertoi ja esitteli uusia kellojaan. Syötiin hyvää ruokaa ja suunniteltiin tulevia hcr yhteislenkkejä. Minä ja amanda http://sillyblondie.com/  blogin kirjoittaja vedetään vantaan hcr yhteislenkit. Paikka on vielä auki, jonkun vantaalaisen intersportin edestä lenkit lähtee ja toiveissa on jumbo jonka ympäristössä on mukavia lenkkimaastoja. Keskiviikkoisin 16.3 alkaen kello 18.00 tulee lenkit alkamaan.  Minä ja Amanda juostaan melko samaa vauhtia ennätykset 2.11-2.12 vaiheilla puolimaratonilla. Niimpä mitään kovia lenkkejä ei kannata odottaa vantaalle, vaan rauhaisaa ja leppoisaa yhteishölkkää , venyttelyitä tekniikka vinkkejä ja ehkä keväämmällä jo jotain vauhtileikittelyitäkin. Porukan toiveiden mukaan, mutta  lenkit  halutaan vetää matalla kynnyksellä ja ne sopii kaikille.

saatiin sponsoreilta kivoja lahjoja, joista mini black rollia jo kokeilin jalkapohjiin ja penikoihin ja perskindol laastareita testasin kipeisiin pakaroihin.. myöhästyin kyykkyhaasteen alusta ja rykäisin torstaina kaikkien 3 päivän kyykyt eli 165 kpl askel perus ja tuolikyykkyjä. Eilen persus oli tulessa ja noi laastarit viilensi ja helpotti oloa. Spibeltin olen halunnut hankkia jo pitkään, se on hyvä ja kevyt ja siihen mahtuu luuri hyvin. Muutenkin saadut jutut oli kivoja . asicsilta saadaan ostaa treeni vaatteet edullisesti ja saadaan uudet juoksukengät kaupanpäälle( gel cumulus tai gt 2000 malliset) Tossa toisessa kuvassa hcr street team vuosimallia 2016.. Pari tyyppiä ei paikalle päässyt mutta melkein kaikki. Instasta kannattaa ottaa hcr street team ja hcr2016 seurantaan.
Tänään oltiin poikien kanssa go expossa. Tosi kivaa kun sain pojat kerrankin mun kanssa johonkin samaan aikaan. Messuissa ei nyt mun mielestä mitään erikoista ollut, mutta mukava oli kierrellä ja katsella.
iloinen äiti poikansa kuvattavana (äiti älä viitti..noloo..)

pojat testasi monenlaisia juttuja messuilla. tässä isomman pojan selkämys.

Käytiin vielä poikien kanssa hesessä syömässä pasilan asemalla. Illalla kävi kaveri pitkästä aikaa kylässä.Mukava päivä kaiken kaikkiaan.
Toivotaan , että tää käsi paranee pian ja pääsen kipsistä eroon. Pikku lenkkejä meinaan ottaa ohjelmaan kohtapuoliin. Muuten ei olisi ongelmaa juoksemisessa, mutta pelkään liukkaalla kaatuvani siksi en ole vielä hyökännyt juoksemaan, mutta torstain hölkkä tuntui mukavalta ja uskallan ehkä varovaisesti aloittaa ensi viikolla. Vielä kun särky loppuisi ja voisin lopettaa särkylääkkeiden ottamisen yöksi. Muutenkin tavallisissa puuhissa esim perunan kuorimisessa on haasteita.

Kyykkyhaaste jatkuu tämän kuun. Laittakaa korvan taakse noi maaliskuun puolesta välistä eteenpäin olevat keskiviikot, ja tulkaa hölköttelemään mun ja Amandan kanssa lähemmin tarkentuvaan paikkaan. Myös muualta päin suomea löytyy lenkkejä ja ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Hcr 2016 sivuilta fb stä ja instasta löytyy lähemmin tietoja paikoista. Mukavaa lauantaita!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…