Lukijat

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

kipsihoitoa ja juoksukouluun tutustumista

Terve taas!

Kävin tiistaina töölössä ja repeämä peukalon nivelsiteessä ei ollut vielä parantunut ja kipsihoitoa jatketaan 24.3 asti ja vähitellen harjoittelen toimimista ilman kipsiä. Pääsiäisen jälkeen palaan takaisin töihin. Olo on ristiriitainen, voin hyvin ja tekisi mieli urheilla ja liikkua paljon, toisaalta käsi on rikki ja pikku näpertelyt ei onnistu. Eilen olisin halunnut leipoa pullaa, mutta se ei onnistu tällä kädellä. Perunan kuorimiset, tiskaamiset yms ei suju. Kipua on melko paljon, varsinkin yöllä ja olenkin´nyt kipulääke kuurilla. Lääkäri antoi luvan juosta, rauhassa ja järki mukana. Vamma ei ole luussa vaan nivelsiteessä, siksi esim tärinä ei tunnu pahalta niin kuin murtuneen käden kanssa.
Olen kävellyt päivittäin useita lenkkejä , kun tuo koirakin on täällä hoidossa ja mä todella tarvitsen raitista ilmaa ja liikettä ruhooni.

http://www.juoksuliike.fi/  osallistuin tiistaina juoksuliikkeen järjestämään juoksukouluun. Tiistain porukka oli aloittanut jo tammikuun alusta ja koulu tähtää puolimaratonille. Ne pari joiden kanssa juttelin olivat jo osallistuneet puolikkaille ja joku kokonaisellekin, mutta halusivat parantaa aikoja ja tekniikkaa yms. Eli sopii hyvin mullekin. En oo ihan kunnossa, eli vauhtitreenit tein niin kuin koin pystyväni. Enemmänkin halusin päästä katsomaan ja kokemaan juoksukoulun tunnelmaa. Oli kivaa. Alku lämpästä myöhästyin kun en saanut autoa parkkiin.Pirkkolassa oli jotkut kisat menossa. Onneksi Riku odotti minua ja juteltiin ennen porukan tuloa. Lupasin kirjoittaa kevään aikana myös suoraan juoksuliikkeen sivuille tunnelmia ja kokemuksia. Tehtiin erilaisia tekniikka treenejä tekonurmella. polven nostoja punahilkkahyppyjä kuopaisuja yms.. lämmin tuli. Vetoihin liittyi myös junnuja mukaan. Tiistain vedot oli 8 min ja 6 min ja 4min.Vetojen välisssä oli 2 min tauot. Juostiin aina puolet ajasta jolloin valkku puhalsi pilliin ja käännyttiin takaisin. Juoksin ensimmäiset kaksi vetoa, mutta pimenevä ilta märkä ja osittainen liukkaus vaikutti mun vauhteihin,eikä tuntunut mukavalta, pelkäsin kaatuvani. Viimeisen vedon jätin väliin. Sitten juostiin muutama kerta pienelle mäelle, se oli loskainen ,mutta pystyi hyvin juosta. Loppuun rauhallinen loppuverkka ja venyttelyt. Tein treenit vähän puolivaloilla, mutta sain hyviä vinkkejä ja treeneistä jäi hyvä fiilis. Tällä hetkellä rauhaisa hölkkä sopii mulle parhaiten. Mukaan treeneihin ja juoksukouluun muutenkin aion mennä kevään aikana.
Treeneissä oli hyvä tunnelma ja tekemisen meininki.

Onneksi kevät alkaa tulemaan ja lumet sulaa vauhdilla. Helpottaa liikkumista kun ei tarvitse pelätä liukkautta. Tällä hetkellä on aikalailla märkää ja kuraista,mutta se vie kevättä eteenpäin.
Blogitekstejä tulee todennäköisesti useammin kun on aikaa naputella.
Hauskaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...