Lukijat

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

reipas alku helmikuulle, kohti 100km kk tavoitetta

Morjens! Nykyään näyttää olevan enemmän sääntö kuin poikkeus nää parin viikon välit blogikirjoituksissa. Nytkin melkein pari viikkoa vierähti viimeisestä. Olen sen verran tylsä tyyppi, ettei tunnu olevan asiaakaan enää niin usein kuin alussa, en usko että kukaan jaksaa päivittäin lukea olenko kävellyt tai kaatunut nokalleni..
En kuitenkaan lepää laakereillani, päinvastoin!Tää helmikuu on lähtenyt reippaana käyntiin.Asetin itselleni tavoitteeksi 100km juoksua tälle kuulle ja nyt 10.2 olen juossut jo 53km! Eikä ees tunnu vaikealta. Aloitin juoksija lehden mukana tulleella hcr treenilehden alle 2h puolimaraton ohjelman,
Ohjelma siis tähtää 2h alitukseen, mutta mulla vielä toistaiseksi tavoitteena 2.05-2.07 riippuen kunnon ja vauhdin kasvamisesta. Mun edellinen enkka on syyskuun tallinnan puolikkaalta 2.11.
Aika paljon juoksua tossa ohjelmassa ja kuntosalin korvaan toistaiseksi kuntopiirillä tms kotijumpalla. Ajattelin korvata välillä yhden kevyen 40-50 min juoksun reilulla tunnin kävelyllä tai sauvakävelyllä. Muuten ohjelma näyttää mahdolliselta ja kivalta. Tässä tämän ekan treeni viikon toteutuneet treenit tähän asti: ma netti zumba 30 min olkkarissa tyrskivän teinin katsoessa, kiva että muutkin viihtyy..mullakin oli hauskaa! Hölkkä 3.40km 7.53 min km. syke 142 eli tosi kevyt. Kotona vielä 20 min kuntopiiri ja venyttelyt.  Ti  2km rauhallista hölkkää syke 155 alla , kiihdytys alle 6 vauhtiin Eli mahd puolikkaan vauhtiin ja 3km tällä vauhdilla. 5.36, 6.01 ,5.50. Oli noi kovemmat kolme kilsaa. Vauhti tuntui hyvältä ja helpolta vaikka puuskittainen tuuli välillä vaikeutti hengitystä. Sitten takas alle 155 sykkeisiin ja kevyellä vauhdilla 2.6km kotiin. 7.61km 6.37 keskivauhdilla. 162 syke. Kiva treeni! Otin yoogaian ilmaisen netti kokeilun viikoksi ja kokeilin illalla jo 30 min joogaa urheilijoille, hikinen ja tehokas tunti. Sen jälkeen 25 min putkirullaustunti. Ke lepopäivä. Aamulla  45 live joogatunti. Kevyt ja mukava ja ihana aloitus päivälle! Illalla 20 min venyttely ja 30 min rentoutus yoogaian tallenteista. Vielä olis ohjelmassa kaksi kevyttä 40-50 min lenkkiä ja yksi pitkis. Pitkis on sunnuntaina ystävänpäivänä mun järkkäämä lenkki sipoonkorpeen. Yht. noin 11km ja pari tuntia , koska poluilla mennään rauhallisemmin. mun fb sivuilla (juoksujalkavipattaa) löytyy tarkemmat speksit jos haluat mukaan rauhaisalle metsälenkille!
Tuntuu kivalta pitkästä aikaa noudattaa jotain ohjelmaa, eikä vaan sinkoilla sinne tänne. Toi Yoogaia tuntuu kanssa tosi kivalta, tulee niin tarpeeseen noi venyttely, rullaus jooga ja core tunnit. Pitää katsoa jos vaikka tilais jatkossa ton palvelun.
eilisen päivän sportyfeel challengen liike.


Eli mukavasti sujuu sateisesta ja liukkaasta säästä huolimatta. Viikonloppuna pidetään poikien synttärit ja la tulee vieraita. Saattaa olla, että meen sarin oppaaksi aktiaan lauantaina 5km juoksulle. Riippuu kelistä. Sari saa päättää.
Hauskaa loppuviikkoa ja ystävänpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

joululahja vinkkejä liikkuville osa1

Moi! Mun syksy on mennyt niin penkin alle, että melkein naurattaa..Ihan kokoajan on jotain . Oon yleisesti ottaen saanut kuitenkin jollain t...