Lukijat

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

pökkelöstä vähemmän pökkelöksi eli venyttelyjen ja kehonhuollon tärkeys

Moi! taas on aikaa vierähtäny viime kirjoituksesta. Olin viime viikon flunssassa ja treenit jäi vähiin, muuten kyllä päivittäinen liikunta tuli täytettyä.
Ilmatkin vaihtelee kovaa vauhtia. Välillä tulee lunta sentti tolkulla ja välillä sataa vettä. Puhumattakaan kovista yli -20 asteen pakkasista jolloin lenkit jäi vähiin.
Pidin flunssan jälkeen taukoa juoksusta ja kävin vain pikku kävelyillä. Tällä viikolla olen päässyt taas juoksun makuun ja juossut ma 6km rauhaisaa pk vauhtia ti 9km vauhtileikittelyä sykkeiden mukaan ja tänään keskiviikkona 9 km juoksukaverini suvin kanssa mukavan rauhaisaa pk köpöttelyä. Nyt pari vapaata juoksusta ja la yhteis pitkikselle tikkurilasta. Eli jos rauhallinen pari tuntinen tikkurilan ympäristössä kiinnostaa niin tikkurilan uimahallin edessä treffit klo 10.00.

Mä olen innostunut venyttelemään. Yritän venytellä vähintään 15 min päivässä. Se on paljon 0 minuuttiin verrattuna..Keskiviikkoisin on kehonhuolto ja core tunti, siinä tulee hyvin venyteltyä ja liikkuvuusharjoituksia myös. Kotona venyttelen netistä ottamien ohjeiden mukaan tai you tubesta joogaa tms. En luota omiin liike puhtauksiin, eli en ala omia venyttely kuvia laittamaan ohjeineen. Sportyfeel challengessa on tosi hyviä liikkeitä. En todellakaan luule tekeväni 10 pv päästä spagaattia, mutta venymistä on tapahtunut ja liikkuvuus on parantunut.
20kuva lainattu sportyfeel challengen sivuilta tämän päivän liike. Joka päivä tehdään n 5 erilaista venyttelyä tai liikkuvuus harjoitetta. Siihen kun lisään muutaman liikkeen hartioille ja yläkropalle, on hyvä venyttely setti valmis. Usein myös rullailen pilates rullalla venyjen välissä tai jälkeen.Persuksen alus on edelleen jumissa, mutta vähemmän kuin pari viikkoa sitten. Niska jumittaa kanssa, mutta venyttely laittaa veren kiertämään ja helpottaa jumeja.
Kuva kuva lainattu patrol.fi sivulta.
noi kiertoliikkeet on ihan lemppareita.Tuntuu hyvältä venytellä rauhassa ja kiertää kroppaa.
Taipuisaa vitsaa minusta ei saa, mutta kyllä tääkin pökkelö vähän paremmin taipuu kun treenaa.
Ei muutakuin venyttelemisiin! Jos sulla on joku lemppari venyttelyliike, laita ihmeessä kommentteihin ohjeet miten se tehdään tai linkki sivulle josta löydän hyviä liikkeitä.
Teetkö venyttelyjä itse vai käytkö tunneilla?
Olethan huomannut mun fb sivut? juoksujalkavipattaa nimellä löytyy. Samoin instagramista löytyy samalla tutulla nimellä.
palailen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Takki tyhjänä 100km jälkeen, mitä seuraavaksi?

Moikka! On taas vierähtänyt aikaa luvattoman kauan. 100km juoksun jälkeen iski väsymys. Siis totaali väsymys. Rämmin töissä haukotellen j...