Lukijat

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

menneen viikon kuulumiset

Parin viikon flown ja huippu fiilisten jälkeen mulle iskikin flunssa. Helmikuussa yritti viimeksi iskeä, pari lepopäivää ja inkivääri sitruuna hunaja teetä ja se talttui. Nyt tauti kuitenkin iski loppuviikosta päälle, eli tän viikon lenkin jäi vähiin.Nyt on pakkolepoa tiedossa ja keskityn syöminkeihini tai yritän ainakin saada syötyä. Ruokahalu ei ihan nyt oo parhaimmillaan. Kerron tässä tän viikon tekemisistä ja fiiliksistä osittain kuvin ja sanoin.


Maanantaina oli ihana ilma. Aurinko paistoi vielä iltapäivälläkin kun puoli viisi pääsin töistä. Tein kotona ruuan ja Lähdin itse lenkille kuuden maissa.Mulla oli ihana lenkki alkuun, kulki hyvin oli lämmin ja kaikki toimi. 10km kohdalla pidin 20 min tauon siskoni luona ja latasin puhelinta jonka akku oli ihan loppu tossa vaiheessa. Kävin vessassa join vettä ja söin mximin proteiini patukan ja juttelin kummipojan 6v ja siskon muun porukan kanssa hetken. Sitten lähdin jatkamaan ja menikin aika kauan ennen kuin tuli lämmin, hiki oli laantunut ja tuntui viileältä ja toki tässä vaiheessa vuotta iltakin jo kylmenee nopeasti. 13.5km kohdalla jouduin käymään alepassa kun energiat loppui täysin. Työpäivien jälkeen pitkät lenkit on usein minulle hankalia, energiat ei jotenkin kanna, vaikka yrittäisi tankata lenkkiä varten. Ostin pillimehun ja banaanin ja niillä eväillä jaksoin hyvin kotiin asti. Yhteensä 18.2km ja 2h6 min. Kotona söin hyvällä ruokahalulla ja olo koheni normaaliksi pian.

Tiistaina pientä flunssan tunnetta, ei mitään hälyyttävää , mutta vähän oli lihakset arat ja kurkku outo. Päivän aikana olo parani ja taas kaunis ilma houkutti ulos töiden jälkeen. Halusin kävelemään sipoonkorpeen ja sain äitini ja isäni mukaan kalkkiruukin kierrokselle sauvakävelemään. Ajettiin auto lähelle ja kierrettiin kierros, tosi kiva 5km lenkki.
illalla käveltiin vielä naapurin Kairen kanssa 4.46km

 
Keskiviikkona olo oli hyvä ja koska mulla oli kaksiosainen päivä iltakoulutuksen takia, kävin juoksemassa päivällä. 39.47min ja 5.50km. Kiva lenkki tohon väliin, ja jaksoin hyvin iltakoulutuksen sisällä istuen.
 
To aamuna heräsin flunssaan ja to ja pe meni levossa töiden jälkeen.

 Lauantaina teki mieli ulos, ääni oli raakkuvaa, mutta kovin pahaa flunssaa ei ollut. Kävelin rauhassa 3.95km 40 min.
Illalla mentiin juhimaan mun synttäreitä keskustaan. Ilta kului nopeasti hyvän ruuan ja muutaman juoman kanssa. Puhumisesta ei oikein tullut mitään .

Sunnuntaina eli tänään olo on ollut muuten hyvä (ei siis krapulaa) mutta ääni pois ja puhuminen tosi työlästä. nuhaa ei enää ole, mutta muuten henki tukkoinen, vaikea selittää. Toivottavasti helpottaa pin , ei oo kivaa. Lepo toki tekee hyvää, ja nyt onkin aika miettiä terveellisiä ruokia, niitä olen tarjonnut koko perheellekin.Hyvin maistuu.

Salaatit on mun suosikkeja, teinipojat ja mies kaipaa jotain tuhdimpaa eli heille on jotain muutakin. Tonnikalasalaattia kananmunalla ja keitetyllä makaronilla ja ceasar salaattia kanalla ja itse tehdyillä krutongeilla tein tällä viikolla ja ne on muunkin perheen mieleen.Säännöllinen syöminen toimii jo melko hyvin, joku välipala tulee otettua aina ruokien väleissä. Veden juonti vaihtelee, aamulla muistan juoda aina 3-5dl vettä tyhjään mahaan. Ainakin pieni aamiainen on tullut tavaksi jo kotona ja sitten toinen töissä.
Tässä tää hajanainen viikko, toivottavasti ensi viikolla pääsisin liikkeelle jossain vaiheessa. Su olisi opasjuoksu sarin kanssa länsiväyläjuoksussa 17km.
Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...