Lukijat

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

lomailua, maratontreeniä ja tuleva opasjuoksu tampereen countryside maratonilla

Moikka!
Keuruun yömaratonin jälkeen oli muutama päivä juoksumotivaatio hukassa, tai en tiedä oliko se hukassa, vai tarvitsiko mun kroppa vaan lepoa. Mentiin keuruulta hartolaan pojan ja miehen kanssa. Mökillä käytiin sauvakävelyllä äidin ja isän kanssa ja rauhaisalla pyörälenkillä pojan ja äidin ja isän kanssa.
Käytiin maanantaina katsomassa enonkoskella vanhainkodissa asuvaa mummoani. Matkaa on sen verran, että minä kävin mummon luona viimeksi viime kesänä. Mummo on ollut tärkeä minulle ja vietin hänen luonaan kesiä koulujen lomilla. Haikeaksi ja vaikeaksikin käymiset tekee mummon dementia.  Hän on samannäköinen, mutta luonteeltaan erilainen, eikä oikein muista meitä. Äitini, tyttärensä hän yleensä muistaa. Mukava oli kuitenkin käydä ja ilo oli selvästi myös mummon puolella, vaikkei hän vierailuamme varmasti enää muistakaan. Poika lauloi mummolle muutaman laulun ja mummo vastavuoroisesti muisteli vanhoja lauluja.
Tiistaina palattiin kotiin ja pestiin pyykkiä. Sain itseni viimein tiistai iltana vähän ennen kymmentä 6km juoksulenkille. Hyvältä tuntui ja oon taas maraton treenissä kiinni.
Seuraava tapahtuma ennen hcm maratonia elokuussa on ensi viikon lauantaina oleva http://juoksemaalla.fi/ Tampereen coyntrysidemaraton. Siellä voi juosta 12km 21.1km ja 42km. Minä menen opasjuoksemaan näkövammaisen kaverini kanssa 12 km myllyn lenkin. Reitti kulkee metsäisiä hiekkateitä, mikä onkin mukavaa vaihtelua asfaltti treeniin. Kerroin enemmän opasjuoksusta ja tähän tapahtumaan menemisestä täällä http://juoksujalkavipattaa.blogspot.fi/2016/06/treenia-janistelya-opasjuoksua-ja.html
Keskiviikkona tehtiin miehen kanssa yhden yön reissu turkuun moottoripyörällä. Siellä sattui olemaan hellekelit, ja oli tosi kiva kävellä ja tutustua kaupunkiin. Viime kerrasta onkin jo mennyt aikaa.
Torstaina tultiin kotiin turusta iltapäivällä ja Illalla oli takomorunners yhteislenkki. Oli tarkoitus juosta 12km, mutta oli kaunis ja mukava ilma ja kiva pikku porukka, eli juostiinkin 15km.
Perjantaina oli lepopäivä, otin rennosti ja söin itsetehtyjä hampurilaisia.
Lauantai aamuna oli vuorossa viimeinen pitempi pitkä lenkki ennen maratonia. Facebookissa parikin kaveria kyseli lenkkiseuraa ja sainkin Tiinan kaveriksi koko matkalle ja Piian 10 km matkalle tikkurilan lähistössä. Lenkki meni mukavasti jutellen ja rauhassa hölkäten.25km ja 3 tuntia. Oikein hyvä treeni.
Illalla oli naapurin juhlat pihalla ja syötiin hyvää marokkolaista ruokaa ja juotiin muutama juoma.
Tänään menin parin ystävän kanssa sauvakävelemään hakunilan urheilupuiston mäkiin. 4km vajaa tunnin lenkki oli tosi kiva ja keli oli aikalailla hikinen. Loppu päivän olenkin ottanut rennosti. Ensi viikolla on viimeinen loma viikko...Mitä ihmettä, olenko muka lomaillut jo 5 viikkoa? Suuria suunnitelmia ei ole, kyllä me jotain keksitään..
Ensi torstaina 28.7 on seuraava takomorunners yhteisenkki  https://www.facebook.com/events/1567132986915374/  tuu mukaan!!
Miten sun kesä on mennyt?
Mä palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...