sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Ootko juossut lopella? Haluaisitko? Loppiextreme (arvonta)

Moi! Astuin torstaina naulaan, ja Tampereen countryside maratonin myllyn lenkki jäi minulta väliin. Onneksi Sari sai oppaan ja pääsi juoksemaan maalle teiskoon.
Mun seuraava etappi ja treenin kohde on hcm kokonainen maraton lauantaina 13.8. Onneksi tulehtunut haava jalassa on jo melkein parantunut ja pääsen ensi viikolla jatkamaan treenejä maratonille, kohtahan jo kevennellään.
13.8 on myös Lopella polkujuoksu tapahtuma Loppi extreme.

Loppi Extreme -polkujuoksun Samoojien Kalamajalla 13.8.2016

Puolimaraton maastossa, kokonaisnousu on yli puoli kilometriä LoppiExtreme-logoja alamäkeäkin on yhtä paljon.
Harrastelijasarjan matka on 7,5 km, nousua n.180 metriä.
 
Kuivaa kangas- ja harjumaastoa, vuorotellen loivapiirteisiä vauhdikkaita polkuosuuksia sekä jyrkkiä nousuja laskuja, joissa vaaditaan kuntoa ja varovaisuuttakin. Reitti on hyvin juostava, sillä kivikoita ja jyrkkiä laskuja on vähän. Kengät eivät kastu kuin hiestä ja mahdollisesta sateen aiheuttamasta kosteudesta.
 
Kilpailukeskuksena toimii 70 -vuotias, päivitetty metsäkämppä, Kalamaja. Reitit sijaitsevat  Luutaharjun Samo -luontopolun ja Poronpolun upeimmissa maisemissa Komion luonnonsuojelualueella. Lisänä vielä nostalgisia vanhoja tukinajoreittejä ja vähän uudempiakin.
 
Mä en valitettavasti pääse tonne maratonin takia, mutta haluaisitko sä mennä kaverisi , isän, äidin tai jonkun muun tärkeän  ihmisen kanssa juoksemaan lopelle 21km tai 7.5km? Saatiin takomorunnersille muutama osallistuminen arvottavaksi, ja mä saan kunnian arpoa kaksi mun lukijoille.
Osallistua voit kertomalla viestikenttään kenen kanssa menisit lopelle juoksemaan ja miksi haluaisit sinne mennä. Arvonta suoritetaan jo keskiviikkona 3.8 klo 18.00 , että menijät ehtivät varautumaan lopelle menoon.

Sijainti

Loppi sijaitsee Etelä-Hämeessä maan väestöllisellä ja logistisella keskipistealueella reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kehä III:lta.

Etäisyydet kuntakeskuksesta

Helsinki 75 km, lentoasema 70 km, Hämeenlinna 50 km, Riihimäki 20 km, Forssa 50 km, Lopen Räyskälän pienlentokenttä 23 km

Nyt kaikki osallistumaan arvontaan jos sinulla on mahdollisuus tuonne mennä. Laita sähköpostiosoitteesi vastaukseesi , että voin ilmoittaa sinulle mahdollisesta voitosta.
Onnea arvontaan!

9 kommenttia:

 1. Vaimon kanssa lähdettäisiin jos onni suosisi arvonnassa. Molemmat ollaan polkujuoksuun hurahtaneita. Just tuo viikonloppu onkin "kisa kalenterissamme" vapaana ja lapsille hoitaja valmiin, että alanko jo vetämään tossua jalkaan? marko.ruoho@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 2. Ystävän kanssa mentäisiin 7,5 hipsimään mielellään, jotta kokemus kasvaisi polkujuoksussa. plampola@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, se olisikin hyvä matka aloitella ja kokeilla polkujuoksu tapahtumaa. onnea arvontaan!

   Poista
 3. Noissa maisemissa on partiohommissa tullut vaelleltua mutta ikinä en ole juossut tuolla. Tyttöystävälle saatiin juuri ensimmäiset Inovit jalkaa joten hän voisi temmpaista 7,5km ja itse paukutellu puolikkaan hymyssä suin.

  raine.malm(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mullekin tuntematonta seutua, kiva tapa tutustua polkuihin merkatuilla poluilla. onnea arvontaan!

   Poista
  2. Onnea pottifemma!! Sinä voitit osallistumisen sulle ja tyttöystävälle!

   Poista
 4. Lähtisin Poronpolun maisemiin mielelläni ystäväni K:n kanssa. Tapahtuma olisi juuri sopivan pieni "polkunautiskeluun" ja samalla hyvää harjoitusta syyskuussa odottavaa puolimaratonia varten. Täällä olisi siis kaksi innokasta osallistujaa!

  reetajo (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiva! Vaikuttaa tosiaan kivalta tapahtumalta! Maisemat on hienot. Harmi kun menee päällekkäin hcm kanssa , muuten lähtisin kanssa! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

kohti maratonia ja sen yli! (wihan kilometrit 2018)

Moi! Täällä sitä ollaan muina ultranaisina... Juoksin kuin juoksinkin eilen ensimmäisen ultrajuoksuni Tampereella Wihan kilometreillä  tästä...