Siirry pääsisältöön

fiiliksiä ja edellis viikon treenejä, viikko helsinki city trailiin

Moi! Täällä sitä ollaan tosi hyvävoimaisena ja into pinkeänä. Odotan kovasti pääseväni juoksemaan Helsinki city trailiin. Pohdin viikko sitten jaksamistani ja matkan pituutta. Jaksaminen on hyvällä tasolla ja fiilis on ollut mahtava. Päädyin kuitenkin ilmottautumaan 11km matkalle, sopii varmasti hyvin tähän väliin.
Tässä vähän menneen viikon treenejä, sanoin ja kuvin.
Maanantaina kävelin osan työmatkasta, yhteensä noin 3.8km . Oikein mukava viikon aloitus. Tiistaina olikin vuorossa polkulenkki paloheinästä. Helsinki city trail on järjestänyt näitä avoimia ja ilmaisia yhteislenkkejä jo aiemminkin, mutta minä ehdin mukaan vasta viimeiseen eli neljänteen. Olipas siellä kivaa! Näin paikanpäällä monia ystäviäni ja paljon oli porukkaa muutenkin. Lähdin hitaimpaan vauhtiryhmään ja se sopi minulle loistavasti. Sai nauttia hienoista maisemista ja jutella ihmisten kanssa. Upeat polut tuolla paloheinässä, en olekaan siellä poluilla juossut koskaan. Muuten kyllä tuttu paikka jo lapsuuden hiihtokisojen ajoilta.
Keskiviikkona oli lepopäivä. Kehonhuoltoa venyttelyn ja rullailun muodossa.
Torstaina oli takomorunners länsi-vantaan lenkki. Oltiin nyt toisen kerran vantaakoskella juoksemassa ja olihan se taas kivaa juosta eri maisemissa. Kannattaa vaihtaa juoksumaisemaa silloin tällöin, se piristää kummasti!

Perjantaina käveltiin Minnan kanssa 3 kilsaa rauhassa, muuten oli kehonhuolto ja lepopäivä.
Lauantaina saatiin houkuteltua teini (17v) tyttökaverinsa kanssa kalkkiruukille grillaamaan laavulle. Pienempi poika oli koko viikonlopun mökkeilemässä kaverinsa kanssa. Oli tosi kivaa viettää aikaa teinien kanssa, usein eivät lähde mukaan. Grillattiin kanafileitä ja leipiä. Käveltyä tuli yhteensä noin 2.5km. Muuten otin rauhassa.
Sunnuntaina eli tänään heräsin jostain syystä tosi aikaisin. Päätin leipoa korvapuusteja kun olin niin virkeä.  Söin puuroa mansikoilla ja join kahvia. Pullat oli valmiita yhdeksältä, nappasin yhden lämpimän mukaan ja lähdin polkulenkin lähtöpaikalle. Porukkaa oli aika kivasti. Meitä oli yhteensä 9 . Susanna, juoksukaverini oli pyytänyt, että järjestän hänelle paluulenkin.  Hän oli ollut kolme kuukautta juoksutauolla rasitusmurtuman takia. Kevyt ja rauhallinen oli toiveissa ja sellainen tämä olikin. Tosi kiva 10.2km 1h55min. Juostiin polkuja pitkin kalkkiruukin luontopolulle ja takaisin.
Aika kiva ja vaihteleva treeni viikko. Ensi viikko onkin rauhallinen. Jotain kyllä, mutta ei pitkiä enää. Perjantaina on takomorunnersin yhteislenkit monella paikkakunnalla klo 18.00 samalla kerätään rahaa roosanauhakeräykseen, tuu säkin mukaan! Mä järkkään lenkin kuusijärvellä, voi kävellä, sauvakävellä tai hölkätä vaikka koko perheen voimin. Kuusijärven ympäri menee 1km tasainen ja vajaa 2km mäkisempi lenkki, niitä voidaan kiertää oman mielen mukaan. Mä sauvakävelen, lauantaina on Helsinki city trail.
Mukavaa viikkoa sullekin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…