https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

fiiliksiä ja edellis viikon treenejä, viikko helsinki city trailiin

Moi! Täällä sitä ollaan tosi hyvävoimaisena ja into pinkeänä. Odotan kovasti pääseväni juoksemaan Helsinki city trailiin. Pohdin viikko sitten jaksamistani ja matkan pituutta. Jaksaminen on hyvällä tasolla ja fiilis on ollut mahtava. Päädyin kuitenkin ilmottautumaan 11km matkalle, sopii varmasti hyvin tähän väliin.
Tässä vähän menneen viikon treenejä, sanoin ja kuvin.
Maanantaina kävelin osan työmatkasta, yhteensä noin 3.8km . Oikein mukava viikon aloitus. Tiistaina olikin vuorossa polkulenkki paloheinästä. Helsinki city trail on järjestänyt näitä avoimia ja ilmaisia yhteislenkkejä jo aiemminkin, mutta minä ehdin mukaan vasta viimeiseen eli neljänteen. Olipas siellä kivaa! Näin paikanpäällä monia ystäviäni ja paljon oli porukkaa muutenkin. Lähdin hitaimpaan vauhtiryhmään ja se sopi minulle loistavasti. Sai nauttia hienoista maisemista ja jutella ihmisten kanssa. Upeat polut tuolla paloheinässä, en olekaan siellä poluilla juossut koskaan. Muuten kyllä tuttu paikka jo lapsuuden hiihtokisojen ajoilta.
Keskiviikkona oli lepopäivä. Kehonhuoltoa venyttelyn ja rullailun muodossa.
Torstaina oli takomorunners länsi-vantaan lenkki. Oltiin nyt toisen kerran vantaakoskella juoksemassa ja olihan se taas kivaa juosta eri maisemissa. Kannattaa vaihtaa juoksumaisemaa silloin tällöin, se piristää kummasti!

Perjantaina käveltiin Minnan kanssa 3 kilsaa rauhassa, muuten oli kehonhuolto ja lepopäivä.
Lauantaina saatiin houkuteltua teini (17v) tyttökaverinsa kanssa kalkkiruukille grillaamaan laavulle. Pienempi poika oli koko viikonlopun mökkeilemässä kaverinsa kanssa. Oli tosi kivaa viettää aikaa teinien kanssa, usein eivät lähde mukaan. Grillattiin kanafileitä ja leipiä. Käveltyä tuli yhteensä noin 2.5km. Muuten otin rauhassa.
Sunnuntaina eli tänään heräsin jostain syystä tosi aikaisin. Päätin leipoa korvapuusteja kun olin niin virkeä.  Söin puuroa mansikoilla ja join kahvia. Pullat oli valmiita yhdeksältä, nappasin yhden lämpimän mukaan ja lähdin polkulenkin lähtöpaikalle. Porukkaa oli aika kivasti. Meitä oli yhteensä 9 . Susanna, juoksukaverini oli pyytänyt, että järjestän hänelle paluulenkin.  Hän oli ollut kolme kuukautta juoksutauolla rasitusmurtuman takia. Kevyt ja rauhallinen oli toiveissa ja sellainen tämä olikin. Tosi kiva 10.2km 1h55min. Juostiin polkuja pitkin kalkkiruukin luontopolulle ja takaisin.
Aika kiva ja vaihteleva treeni viikko. Ensi viikko onkin rauhallinen. Jotain kyllä, mutta ei pitkiä enää. Perjantaina on takomorunnersin yhteislenkit monella paikkakunnalla klo 18.00 samalla kerätään rahaa roosanauhakeräykseen, tuu säkin mukaan! Mä järkkään lenkin kuusijärvellä, voi kävellä, sauvakävellä tai hölkätä vaikka koko perheen voimin. Kuusijärven ympäri menee 1km tasainen ja vajaa 2km mäkisempi lenkki, niitä voidaan kiertää oman mielen mukaan. Mä sauvakävelen, lauantaina on Helsinki city trail.
Mukavaa viikkoa sullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...