Lukijat

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

takaisin treeneihin kiinni ja urheilugaala 2018

Moi! Meillä on propleemaa tietokoneen kanssa ja yritänkin nyt ekaa kertaa näpytellä tekstiä puhelimella. toiv ei ihan älytöntä tekstiä tule😊 Lihasjumi on hellittänyt (tai pahin on ainakin ohi) ja olen päässyt kivasti treenien makuun. Olen joogannut yht 3h ja venytellyt 35 min , kävellyt 2h45 min, tehnyt lihaskuntotreeniä 1h2min ja juossut 2 lenkkiä yht 20 km. Aivan ihanaa kun täälläkin on talvi! Eilen juostiin -2 asteessa kauniissa lumisissa maisemissa espoossa kiva yhteislenķki. Oppaana lenkillä oli Elina lenkillä blogista.Oli kiva päästä juoksemaan taas uusiin maisemiin. Juostiin Laajalahden ympäri kauniissa merellisissä maisemissa.
Pääsin torstaina toista kertaa urheilugaalaan bloggarina. Viime vuonna olin myös ja oli niin kivaa, että halusin nytkin mukaan hienoon gaala humuun. keskityin enimmäkseen fiilistelemään ja seuraamaan sivusta tunnelmaa ja median työskentelyä.
Artisteista median esittelyyn tuli pop kanteletar iida elina ,Ellinoora, Krista Sigfrieds, Maria ylipää ja myöhemmin myös Cheek.
Heitä haastateltiin yhdessä ja erikseen. Minä kuuntelin heidän haastattelujaan ja kuvasin puhelimellani isojen kameroiden keskellä. Kaikki olivat iloisella mielellä, mutta kyllä Cheek keräsi suurimman media hässäkän.
Hän oli vähän aran ja ujon oloinen vaikka hyvin vastaili kysymyksiin joita sateli joka puolelta. Lauri markkasen menestys oli tehnyt häneen suurimman vaikutuksen ja hän povasi laurille vuoden urheilija pystiä.
Punaisella matolla nähtiin paljon mielenkiintoisia ihmisiä ja bongailin medioista tuttuja kasvoja. Eeva wahlström oli miehensä kanssa näyttävä näky
niinkuin Eevi teittinen miehensä kanssa myös.
 Virpi Kuitunen oli säteilevä ja erittäin kaunis, hän kertoi hiihtelevänsä ja lenkkeilevänsä pysyäkseen kunnossa ,
eikä kertonut lapsistaan mitään vaikka kovasti haastattelijat yrittivät kalastella. Kike Elomaa oli näyttävä ja myöskin edelleen timmi nainen.
Kertoi, että häneen on olleet monet  vanhemmat yhteyksissä koulukiusaamisten takia.  Sanoi, että yrittää keksiä jotain uusia tapoja ja tahoja millä koulukiusaamiseen olisi helpompi puuttua. Toni Nieminen kertoi vauva arjen olevan yllättävän raskasta verrattuna aikaisempiin lapsiin, epäili iän vaikuttaneen tai ajan kullanneen muistot.
Ilta huipentui palkitsemisiin ja itse gaalaan. Todella hieno tunnelma! Jani Tanskasen kaunis puhe halvaantuneelle Jari Mönkköselle sai itkun silmään ja oli muitakin kauniita ja hienoja hetkiä. Avajais näytös oli upea nuorten ja lasten taidonnäyte ja kaikkia palkinnon jakajia saattoi lapsi tai nuori jonka urheiluseura aina mainittiin, aika hieno juttu!
oli kiva taas päästä fiilistelemään tunnelmaa. Taas lainasin siskolta vaatteita kun en itse omista paljon muita kuin urheilu releitä. Meikkauksessakin kävin, mutta hiukset laitoin itse. ihanaa luksusta ja itsensä hemmottelua.
mites sun viikko meni? seurasitko urheilugaalaa?  Kivaa uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos seurasta lauantain yhteislenkillä, oli kivaa (jälleen kerran)! Ja hienoja kuvia urheilugaalasta! :-)

    VastaaPoista
  2. kiitos itsellesi, että lähdit oppaaksi.kiitti, kuvat on yllättävän hyviä vaikka räpsin ne kännykällä.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Viime viikon parhaat

Moi! Taas vierähti aikaa luvattoman kauan viime postauksesta. Jotenkin on niin kiire, etten ehdi kirjoittamaan mitään. Tai en vaan saa aikai...