sunnuntai 4. helmikuuta 2018

hcrd street teamin kickoff ja helsinki city running dayn fiilistelyä

Moikka! Mä oon Ollut hcr street teamissa kahtena vuonna ja nyt starttasi kolmas. Ollaan siis osa helsinki city running dayn someporukkaa. Suurin osa meistä kirjoittaa blogia, osa on muuten vaan somessa aktiivisena. Alussa oltiin siis hcr street team ja nyt kun tapahtumasta tulee iso yksipäiväinen juoksupäivä niin nyt ollaankin hcrd street team. Me edustetaan helsinki running daytä somessa joissain tapahtumissa. Ollaan siis omina itsenämme ja kerrotaan omista ajatuksista ja tunnelmista matkalla kohti the päivää 19.5 2018.
Tänä vuonna tapahtumassa on helsinki city maraton , hcm 42.2km , helsinki city run , hcr 21.1km, lasten minimaraton 1km ja uusina helsinki city maraton viesti(4 hengen joukkue kisa) ja helsinki 5, 5km kisa.On tosi hieno päivä tulossa! Paljon on tarjolla ja kaikille löytyy varmasti jotain. Ainakin kannattaa tulla katsomaan jos ei itse juokse , on varmasti suuren urheilujuhlan tuntua!
Minähän meinaan juosta kokonaisen maratonin 42.2km. Tästä tulee mun neljäs maraton ja kolmas hcm. Mä tykkään kovasti hcm,n reitistä ja tunnelmasta.
En ole koskaan juossut keväällä maratonia vaan kaikki on olleet elo ja syyskuussa. Nyt siis pitää painottaa treenit maratonille tähtääviksi jo aiemmin. Oikeastaan olen jo hiljalleen aloittanut suuntaamaan katsetta maratoniin. Tällä hetkellä treenit painottuu vielä kehonhuoltoon ja lihaskuntotreeniin ja lenkkejä on 2-3 viikossa. Tähtään hyvinvoivaan ja iloiseen fiilisjuoksuun.
Tiistaina oli helsinki city running dayn  pressitilaisuus ja hcrd street teamin kick off tilaisuus. Pressi tilaisuudessa vilisi paljon julkkiksia jotka ovat tulossa tapahtumaan tai ovat ainakin saaneet kutsun sinne. Osa meistä street teamiläisistä oltiin siellä myös fiilistelemässä ja kuuntelemassa vinkkejä treeneihin kohti h hetkeä ja maistelemaan sportyfeel tuotteita .Itse pääsin yhteiskuvaan salkkarien Johanna Puhakan kanssa.
Viime vuonna hcr tapahtuman vip tiloissa tavattiin ja tsemppailin häntä ensimmäiselle puolikkaalleen. Aivan ihana nuori nainen! Muutenkin juttelin eri tyyppien kanssa ja fiilistelin tunnelmaa. Saatiin tapahtumasta mukaamme sportyfeelin tuotekassit. Mulle jo ennestään tuttuja geelejä ja urheilujuomajauhetta joita kumpaakin käytän ja tykkään kovasti ja bcaa juomia jotka pojat nappasivat heti (heh) ,parempi vaihtoehto energiajuomille  sekä proteiini patukoita.
Street teamin kick offissa garminin ja new balancen edustajat kertoivat meille uutuuksistaan ja muutenkin tuotteistaan ja sul,in edustajat kertoivat tapahtumasta yms. Nähtiin pitkästä aikaa tiimiläisiä ja uusiakin oli mukana. Aivan mahtava ilta! Hcr lähtee nyt iltapäivän sijasta aamupäivällä klo 11.30 - 12.10 välillä, aiemmin ilmoitetun vauhdin mukaan jaetuissa lähtöryhmissä. Minimaraton on edelleen aamulla , nyt alkaa jo klo 9.00 ja siellä muutoksena on , että vanhimmat lapset aloittavat tapahtuman. Maraton lähtee aiempien vuosien tapaan klo 15.00 ja reitti on sama , tosi kiva, koska mä tykkään siitä reitistä. Tänä vuonna ekaa kertaa juostava helsinki 5 lähtee eri paikasta ruoholahden torilta , mutta maali on samassa paikassa kuin muissakin tapahtumissa eli telia 5g areenalla. Heidän tavaransa kuljetetaan telia areenalle, eli ei tarvitse hätäillä tavaroiden säilytyksestä. Maraton viestin ensimmäinen osuus lähtee klo 15.30. Aika paljon kaikkea yhtenä päivänä! Mutta varmasti toimii hyvin, järjestäjät ovat jo tehneet paljon alustavaa työtä tapahtumaa silmälläpitäen. Mä meinaan juosta myös minimaratonin siskonpoikien kanssa niinkuin kahtena vuonna aiemminkin
, sekin on ihana tapahtuma ja saa omat jännittyneet ajatukset pois omasta juoksusta.
Saatiin new balancelta ihanat fuel corg rush juoksukengät , joita en vielä ole päässyt liukkauden takia käyttämään, mutta odotan innolla! Craftilta saatiin breakaway juoksutakit ja t-paidat.
Mulla onkin samantyyppinen pinkki juoksutakki ja tykkään siitä todella paljon, sopii hyvin leikkauksensa ansiosta myös rintavalle juoksijalle. Kick off on odotettu juttu ja aloittaa juoksukauden . Odotan jo innolla kevättä ja maratonia!!
Oletko sä tulossa tapahtumaan? Minkä matkan meinaat juosta? Joko treenit on aloitettu?
Mä painun pehkuihin nyt, oikein kivaa viikkoa sulle!

1 kommentti:

  1. Olen tulossa juoksemaan puolikkaan. Maraton saa odottaa elokuulle. ;-) Kiva päästä kokeilemaan puolikkaan kuntoa ja saisiko ennätyksestä nipistettyä taas hiukan pois. Treenattu on koko talvi ja toivottavasti se on tuottanut tulosta. Toukokuussa sen näkee sitten. :-)

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli o...