Lukijat

torstai 8. helmikuuta 2018

juoksemalla hyvää, kaksi tavoitetta hcrd 2018

Heippa! Päätin kirjoittaa mulle tärkeästä hyväntekeväisyys asiasta. Helsinki city running dayssä on uutena juttuna mahdollista tehdä myös hyvää! Aika mahtavaa, vai mitä? maailmalla tälläinen juoksutapahtuman ja hyväntekeväisyyden yhdistäminen on tuttua, mutta suomessa ei niinkään.
Olen menossa maratonille ja ilmottautumisen jälkeen sähköpostiin kilahti linkki, mistä pystyi helposti tekemään itselleen keräys sivut ja valita keräyskohteen. Mukana on paljon järjestöjä. Sydänliitto, sairaalaklownit, syöpäsäätiö, punainen risti, lastenklinikan kummit, pelastakaa lapset. Greenpeace, pelastusarmeija, plan international, world vision, sos lapsikylä, unicef, suomen mielenterveys seura, amnesty international, lasten ja nuorten säätiö. Löytyy siis varmasti kaikilljoku sydäntä lähellä oleva kohde.
NÄIN SE TOIMII: 1. Rekisteröidy juoksijaksi: Valitse lomakkeen alavetovalikosta, jos haluat tukea juoksullasi hyväntekeväisyyttä 2. Vahvistusviestissä saat haluamasi kumppanin kampanjaan suoran linkin, josta pääset tekemään Oma keräys -sivusi 3. Markkinoi keräystäsi somessa ja sähköpostilla 4. JUOKSE HYVISTÄ TAVOITTEISTA TOTTA! #kaksitavoitetta #HCRD18. 
Jos et itse haua keräystä perustaa, lahjoitathan johonkin keräykseen haluamasi summan ja pyydät kaverisikin mukaan.
Mulle kohde oli helppo valita. Poikani syntyivät kumpikin keskosina. Vanhempi syntyi 11.2 1999 raskausviikolla 34. Olin ollut sairaalassa viikosta 29 asti. Poika painoi 1500g ja oli 40cm pitkä. Aivan täydellinen pieni vauva.
Poika oli reipas ja oli keskoskaapissa vain päivän. Sen jälkeen lämpöpatjalla. Nenämahaletku oli kotiutumiseen asti osittain käytössä, kun imeminen oli vielä vaikeaa. 4 viikkoa sairaalassa olon jälkeen poika pääsi kotiin. Jouduttiin käymään lastenklinikalla useiden flunssien ja infektioiden takia.Infektio astmaa sairasti 4 vuotiaaksi asti. Usein lastenklinikalla käydessämme katselin vitriinejä joissa oli Teemu Selänteen pelipaitoja yms.Siellä myös oli tietoja lastenklinikan kummeista joihin Teemukin kuuluu. Pojan syntymästä lähtien olen lahjoittanut elämälapselle konsertin keräykseen tai ollut paikanpäällä. Kummien lahjoitussivu
Toinen poika syntyi 15.2 2003 raskausviikolla 32. Raskausmyrkytys oli taas paha ja olin sairaalassa 27 viikosta lähtien. Pikkuveli syntyi 1930g mainoisena ja oli 42cm pitkä. Hänen keuhkonsa eivät olleet kehittyneet kunnolla ja hänet vietiin pikaisesti lastenklinikan teho-osastolle jossa isoveljen ei tarvinnut olla. Keskoskaapissa piti olla kaksi viikkoa ja oli kaikenlaisia letkuja ja laitteita ja pelottavaa piipitystä.Pelkäsin vauvan puolesta kokoajan. Lastenklinikan teho osaston työnteksijät oli mahtavia ja tukivat meitä jännittävän ajan yli. Lastenklinikan kummit on lahjoittaneet teho osastolle keskoskaappeja ja muuta tärkeääKuvahaun tulos haulle lastenklinikan kummit. Yhteensä 4 viikkoa sairaalassa riitti pienelle ja hän pääsi kotiin. Pienestä asti poika sairasti paljon. Oltiin paljon lastenklinikan infektio osastolla, kun jatkuvat infektiot menivät useimmiten keuhkoihin. 7 vuotiaana poika tarvitsi viimeksi spiraa sairaalassa, muutaman kerran ventolinea isompanakin. Olemme todella onnellisia kun lapsemme saivat hienon alun ja avun lastenklinikalla. Lastenklinikan lahjoitukset ovat koskettaneet meitäkin.
Nyt pojat ovat pitempiä kuin minä ja isänsä ja terveitä, reippaita ja kohteliaita nuoria miehiä.
Mä juoksen 42.2km Lahjottaisitko sä jotain?  Pikku keskosista kasvoi isot pojat on keräyksen nimi. Lahjoita tästä
Kivaa tulevaa viikonloppua sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...