Lukijat

maanantai 30. heinäkuuta 2018

Lomat jatkuu ja maisemat vaihtuu

Moi! Täällä lomalainen istuu kaverien mökkirannassa Kangasniemellä lepotuolissa ja näpyttelee kännykällä blogia.
Alku loma meni Aikalailla kotona ja nyt alkoi reissu osuus. Viime viikolla oltiin siskon ja poikiensa ja vanhempieni sekä nuoremman pojan kanssa saimaan kylpylässä. Varattiin lomahuoneisto
ammattiliiton kautta. Sieltä saatiin ihan hyvään hintaan 6 hengen huoneisto. Maksettiin 2 vuorokaudesta 300e majoituksesta ja 120e koko porukan kylpyläkäynneistä tuolle ajalle. Meitä oli 7  mutta siskon nuorempi poika on vasta 3.6v ja mahtui hyvin äitinsä ja veljensä viereen nukkumaan. Meillä oli tosi kiva reissu,mutta mun poika 15v sairastui ajomatkan aikana. Kurkku kipeytyi ja olo paheni vuorokaudessa niin, että meidän oli soitettava Imatralle sairaalaan
jonne saatiinkin aika reilun tunnin päähän soitosta. Angiina testi näytti positiivista ja tulehdusarvot oli korkeat. Penisiliinikuuri päälle ja muistutus juoda paljon. Lääkärireissu meni jouhevasti ilman jonotuksia.
Pojan puolesta harmitti kovasti kun ei pystynyt kunnolla nauttimaan reissusta, mutta muuten reissu sujui hyvin ja saimaan kylpylä teki hyvän vaikutuksen ja voin suositella paikkaa lämpimästi. Tuolla voi viihtyä koko reissun ilman muualle lähtöä, kun sieltä löytyy kaikki tarvittava. Erilaisia ruokapaikkoja, uimaranta , aurinkoterassi, jäähalli, kauppa yms.
Kylpyläosasto oli tosi kiva, siellä viihtyi hyvin aikuiset ja 3v 9v ja 15v (pääsi kyllä paikalle vain kaksi kertaa) musiikkien mukaan ohjelmoitu vesishow oli odotettu juttu ja näyttävä esitys.
Juoksin kerran äidin kanssa rantaraitilla. Yht mulle tuli 6km.
Käytiin kerran siskon kanssa rantaravintolassa 2 euron skumppalasillisilla. Paikka oli kaunis ja sieltä oli hienot näkymät Auringon laskiessa.


Perjantaina tultiin kotiin ja pestiin pyykkiä ja illalla menin yhteislenkille kalkkiruukin luontopolulle ja storträskin järven ympäri.

La aamuna juoksin 7km joista 5km oli reipasta (27.50) ja alkuun ja loppuun kilsa hiljaa.
Fiilis oli hyvä vaikka reipas osuus oli melko tiukka. Käytin  Pojan peijaksessa tulehdusarvo tarkastuksessa. Arvot hyvin laskussa ja uskallettiin jättää poika kotiin isoveljen kanssa ja su lähti veneilemään  Kaverinsa perheen mukaan. Me lähdettiin lauantaina Kangasniemelle kaveripariskunnan mökille. Mies ajoi aikaisemmin prätkällä ja minä tein ruokaa pojille ja pesin vielä pyykkiä. Iltapäivällä ajelin itsekin mökille. Ihana paikka niemen kärjessä järven ympäröimänä.
Sunnuntaina tein ulkona hiit treenin,
muuten olen lepäillyt ja nauttinut olostani. Lämpö hellii ja ulkoillaan koko päivä.
Tästä lähdetään kohti Mikkeliä huomenna tai keskiviikkona. Minä menen kummityttöä moikkaamaan Mikkeliin ja mies prätkäilee Iisalmeen sukuloimaan, voi olla, että menen sinne itsekin jos  Mies viihtyy pitempään. Hartolan mökille mennään jossain vaiheessa ja ehkä kierrellään muuallakin Suomessa. Pojan vala on pe 10. 8 ja sinne mennään koko perheen ja isovanhempien voimin. Viime viikolla tuli juoksukisoja 43.3km ja yksi lavis puistojumppa  2 hiit treeniä yht 1h20 min joogaa, pilatesta ja venyttelyä.
Treenit jatkuu ja edelleen mietin syksyn tapahtumia,  missä juoksisin puolikkaan ja missä kokonaisen. Olen ilmoittautunut vain midnight runiin 10km juoksuun 1.9. Hyviä vinkkejä tapahtumista otetaan vastaan. Nyt taidan lähteä järveen pulikoimaan. Palaan pian! Kivaa viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Oletpa ehtinyt paljon juoksemaan. :-) Oli kiva olla mukana perjantain yhteislenkillä. Ihanaa, kun juoksu alkaa taas kulkea ja pääsee mukaan lenkeille. Hauskaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Loma on ihanaa aikaa😊 oli kiva kun pääsit mukaan taas!

      Poista

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...