perjantai 21. syyskuuta 2018

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli onneksi relaxantteja ja kolmena yönä sellaisen voimalla nukuin ja sitten alkoi helpottaa. Töissä onneksi kykenin olemaan, Eskareita ei ei tarvitse nostella niin ihan ok pärjäsi. Venyttelyt ja kävelylenkit oli alkuviikon treenit. Juoksemaan uskalsin vasta tänään ja hyvin meni! Tässä tämän viikon parhaat:
Maanantaina juoksukaverini Anun luona kasvohoidossa ja kasvo/niskan alueen hieronnassa. Voi kuinka hyvää se teki! En ole koskaan ollut kasvohoidossa, mutta tää ei jää viimeiseksi. Niin rentouttavaa ja kasvot on hehkuneet hoidon jälkeen.
Tiistaina pääsin ajoissa töistä ja päätin mennä ajoissa kävelylle, olin kuitenkin niin väsynyt, että kuorsasin reilun tunnin ja pääsin vasta illalla liikkeelle. Kävelin 5.35 km 59.14 min.
Teki niin hyvää! Illalla kevyitä venyttelyitä.
keskiviikkona illalla taas kävelylenkki . Kävelin vajaan 5km ja tein kyykkyjä ja askelkyykkyjä matkalla. Kotona vielä 20 min reisi-pepputreeni ja ennen nukkumaanmenoa 30 min yinjooga
Torstaina Käveltiin lasten kanssa (töissä) Osoite kävely, eli käytiin osan lasten kotitalojen luokse katsomaan missä kukakin asuu. Koska ollaan eskarissa, ollaan mittailtu kaikkea ja nytkin pidettiin kellot päällä ja nähtiin, että käveltiin 3300m. Tosin aikaa meni melkein tunti ja välillä pysähdeltiin. Lapset jaksoivat hyvin ilman valituksia. Taas piti illlalla kävellä, mutta piti hoitaa asioita ja ruokailu meni iltaan, enkä sen jälkeen jaksanut mitään muuta kuin 20 min yläkropan venyttely ja liikkuvuustreenin.
Perjantaina heräsin herätyskellon piristessä 5.20, en voi väittää olleeni pirteä herätessäni, mutta vähitellen silmät aukenivat. Join lasin vettä ja kiskoin illalla valmiiksi laittamani vaatteet päälleni. Ulkona olin jo 5.43 ja hölköttelin sotungin koulun ohi ja tapasin Ystäväni Erkun.
Yhdessä juostiin rauhalliseen tahtiin kiva kiekka hakunilan urheilupuistossa aamu usvan hälvetessä jutellen mukavia. Mulle tuli yhteensä 8km 58.20 min tosi ihana aamulenkki!
  Illalla venyttelin vielä 20 min ja herkuttelin vain elämää katsellen. Nyt istahdan sohvalle katsomaan hetken telkkaria ja sitten unille. Hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua! onko suunnitelmia?

2 kommenttia:

  1. Niin kiva lukea sun postauksia, vaikka aina unohdan kommentoida! Kuulostaa mukavalta treeniviikolta ja hyvin kuuntelit kroppaa! 💛

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Joo, pakko vähän muokata treenejä olon mukaan, muuten voi tulla pitempikin tauko. Oon vähän parempi jo kropan kuuntelussa .. treeniä vieläkin tarttee. Mäkin tykkään lukea sun postauksia!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!