torstai 13. syyskuuta 2018

sherwood run kolmen päivän päästä, mitkä fiilikset?

Moi! Täällä sitä ollaan puolimaraton viikolla. Kolmen päivän päästä mennään. Hui!Vähän jo jännittää minkälainen juoksusta tulee. Kunnosta en ole varma. varmasti jaksan juosta puolimaratonin, mutta vauhdista en kyllä oo ollenkaan varma. Mutta senhän näkee sitten sunnuntaina keravalla tästä tapahtuman sivulle. Oon ajatellutt, että pyrin pitämään vauhdin n. 6 min km koko matkan.tai ainakin lähellä sitä. Stressiä en ota, mutta en kuitenkaan halua antaa itseni päästä liian helpolla. Ihan kiva päästä kokeilemaan minkälaiselta kova puolimaraton tuntuu pitkästä aikaa. Yksi ajatus on ollut, että juoksisin  10km tunnin jäniksen perässä. Siinä sais helpolla pidettyä vauhtia yllä ilman , että itse tarvitsee kokoajan kyylätä kelloa. Mutta jos se tuntuu liian kovalta vauhdilta niin sitten omaa tahtia. Tää on just kivaa kisoihin valmistautumisessa. Saa miettiä ja jännittää miten juoksu sujuu. Koskaan ei voi tietää millainen päivä on. Juokseminen on kuitenkin mun lempparilaji, vaikka aina ei ennätyksiä rikottaisikaan. Päivän kunnon mukaan kovaa mennään.
Tämä viikko on mennyt suunnitelmien mukaan ja treenejä on tullut sopivasti. Tässä tämän viimeisen viikon treenit :
maanantai : 7km polkulenkki kalkkiruukin luontopolulla.
Ihana rauhallinen iltalenkki 1h 18 min.Kotona 10 min peppu-vatsa treeni ja ennen nukkumaan menoa 20 min pitkät yin jooga venyttelyt.
tiistai: hölkkä kävely lenkki 7km 58 min. Lähdettiin Siljan kanssa kaksin kun muut säikähtivät sateen uhkaa, ei onneksi satanut lenkin aikana yhtään, sen jälkeen kyllä. Lähdettiin tapulista ja mentiin pururadalle ja hiekalle. Pehmeä alusta teki hyvää.
Juostiin 5 min ja käveltiin 2min. Just sopiva ja mukava lenkki!
keskiviikko: polkulenkki Jennyn kanssa. Jenny sai vihdoin luvan juosta jalan murtuman kuntouttamisen jälkeen ja pyysi minut mukaan ekalle lenkille. Mentiin meidän lähimetikköön hölköttely kävely systeemillä ja olipas kivaa!
Välillä satoi, mutta ei se haitannut. yhdessä reilu 5km ja mulle 6km 1h.
Kotona 15 min lihaskuntotreeni. Illalla 10 min venyttelyt.
Torstai: 25 min joogaflow
ihan mahtava jumisille lihaksille ja mielelle myös.
Huomenna ajattelin juosta pienen ja nopean lenkin aamulla ennen töitä. Vähän herättelyä kropalle, että pitäisi osata juosta vähän kovempaa sunnuntaina.Aluksi ajattelin juosta ton nopean lenkin lauantaina, mutta ollaan menossa miehen kanssa perjantaina istumaan iltaa muutaman kaverin kanssa, niin lauantai saa olla lepopäivä.
Nyt meen vähäksi aikaa katsomaan telkkaria ja kohta unille. Kivaa viikonloppua !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!