sunnuntai 21. lokakuuta 2018

paluu arkeen ja treeneihin ultrajuoksun jälkeen

Moi! Viikko hurahti, ja olen sopivasti laskeutunut pilvistä takaisin maanpinnalle.Oli kyllä ihana fiilis ultrajuoksun jälkeen
, itsensä voittaminen ja ylpeys on ollut päällimmäisenä mielessä.
Nyt on palattu arkeen ja treeneihinkin pikku hiljaa. Jalat palautui yllättävän nopeasti, kroppa ja mieli on ollut vähän väsähtäneitä, mutta nyt jo paljon parempi. Mitään suurempia vaurioita ei tullut, rintaan yksi rakkula ja kylkeen hankauma ja oikean jalan isovarpaan kynsi  vähän arka.
Olin alkuviikon lomalla ja sain levättyä hyvin, kävelyä ja kehonhuoltoa tuli myös tehtyä. To pe olin töissä ja otin ohjelmaan taas osittaiset työmatkakävelyt. Viikonloppuna oltiin yksi yö hartolassa mökillä ja käytiin miehen kanssa keräämässä suppilovahveroita talven varalle. Muutenkin viikonloppu oli hyvä ja rentouttava.
Tässä viikon treenit ja tärkeimmät:

Maanantai: ajeltiin aamupäivällä tampereelta kotiin . Ilta meni lepäillessä.
Tiistai: vein auton tuulilasin vaihtoon, kävelin bussipysäkille ja lopulta hakunilasta kotiin, eli yhteensä 5km kävelyä, teki hyvää jaloille ja mielelle.
Iltapäivällä vielä 3km kävely autoa hakemaan.
keskiviikko: vietin päivän siskonpojan kanssa, käytiin leffassa (malmitalolla ilmaisleffa koululaisille) ja vietettiin muutenkin aikaa yhdessä.
Haettiin myös mun 15v ja käytiin yhdessä hampurilaisella. Illalla venyttelin treenaakotona.comin liikkuvuus ja venyttelytreenin 30 min ja itsekseni vielä 15 min.
Torstaina hyppäsin miehen kyytiin ja hän jätti minut matkan varrelle, kävelin töihin 3.4km, niin ihana alku päivään! Illalla yhteislenkki kalkkiruukin luontopolulle. 7km meni kevyesti pimenevässä illassa.
Mentiin lamppujen kanssa vielä 3km storträskille, mutta se tuntui jo jaloissa raskaammalta.Illalla 20 min venyttely
Perjantaina taas miehen kyydissä osa matkaa ja 3.5km töihin .
Illalla mökillä
saunomista ja kivaa yhdessäoloa vanhempieni ja mieheni kanssa.
Lauantaina: sienimetsässä isän kanssa

3h mies oli toisella puolella 3.5h yksikseen. Tosi hyvä saalis tuli, yhteensä multa ja mieheltä 9.5kg sieniä
. Illaksi kotiin ja ilta koko perheen kanssa (pojilla tosin kavereita ja pelailivat)
Sunnuntaina : Ihana rauhallinen aamu! Päivällä käytiin Sannan ja koiransa kanssa 7km sauvakävelyllä kuusijärveltä sipoonkorvessa.
Teki hyvää keholle ja mielelle
.Kotona ennen suihkua 20 min lihaskuntotreeni takapuolelle, reisille ja vatsalihaksille. Poronkäristystä kerrankin koko perhe samaan aikaan ruokaillen. Illalla taas poika lähti kohti vekaranjärveä ja armeijaan.
Kiva viikko ja mahti viikonloppu! Ihana huomata, että kroppa toipuu hyvin ja melko nopeasti pitkistäkin suorituksista.
Ensi viikko vielä kroppaa kuunnellen ja tunnustellen. Olen sopinut vain kaksi lenkkiä ja ne on kumpikin kävely-hölkkä lenkkejä.Katsellaan ja tunnustellaan miltä tuntuu ja milloin palataan normi treenien pariin.
Kivaa uutta viikkoa! mä painun nyt pehkuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!