Lukijat

sunnuntai 7. lokakuuta 2018

viime viikon treenit ( viikko wihaan)

Moi! Mennyt viikko sujui mukavasti. Alkuun näytti siltä, ettei juoksua tule suunnitelmien mukaan, mutta lopulta olen tosi tyytyväinen.
Mulla oli se allergia reaktio joka turvotti silmät ja muutenkin olo oli vähän outo. Maanantaina sain uudet lääkkeet ja olo parani pian, sain myös epipen kynän pahoihin hengenahdistuksiin, varalle. Syy ei selvinnyt ja se vähän mietityttää, mikä tuollaiset oireet aiheutti.
Tässä viime viikon treenit ja muut tärkeät jutut:
maanantaina 3.10: lepopäivä
Tiistaina 2.10 : Aamukävely 3.5km ennen töitä. Illalla 20 min venyttely.
Keskiviikkona 3.10 : pieni iltavenyttely 10 min
Torstaina 4.10 :juostiin illalla Marin kanssa 7km ja itse vielä innostuin juoksemaan 2.5km itsekseni ja sain 9.5km kasaan.
Lopussa tein 4 napakkaa lyhyttä vetoa. Fiilis oli tosi hyvä!
Perjantaina 5.10:  3.8km aamukävely ennen töitä. Illalla 20 min venyttely. Illalla mentiin miehen kanssa muutamaksi tunniksi auttamaan siskoni perheen uuden kodin rempassa. Revittiin tapetteja ja rapsutettiin seiniä tasaisiksi yms.
Lauantaina 6.10 : järjestettiin Elinan ja Jennyn kanssa yhteislenkki allas sea poolilta. Juostiin meren rantoja myötäillen kauniissa vaikkakin tuulisessa syys säässä
.Kiva porukka ja kiva lenkki 10km 1h 12 min
. Käytiin vielä Matildan kanssa uimassa rauhakseen muutama kierros allas sea poolilla.
Olipas ihana alku lauantaille! Mies oli remppaamassa koko päivän, minä menin illalla maalailemaan yms pientä.
Sunnuntaina  7.10 : aamuvenyttely 20 min. Klo 12 oli pirkkolasta hcrd yhteislenkki jossa vedin 7 min km vauhtiryhmää.


Kiva lenkki 8.2 km ja 57 min. Lenkin jälkeen istuttiin hetki Tiinan ja Siljan kanssa ja suunniteltiin ensi viikonlopun Wihan kilometrejä. Meinataan Tiinan kanssa jäädä yöksi tampereelle juoksun jälkeen. Illalla mun vanhemmat oli kylässä ja pidettiin lettukestit. Mummo ja vaari vei isomman pojan tikkurilaan josta bussikuljetus vekaranjärvelle lähtee.
Pientä jännitystä alkaa kehittymään..Oonko treenannut tarpeeksi , jaksanko juosta, kestääkö paikat yms. Eihän sitä voi tietää etukäteen. Se selviää sitten sunnuntaina. Päivissäkin on eroja. Treenit on kuitenkin sujuneet hyvin ja olen mielestäni tehnyt hyvän pohjan tulevalle. Ensi viikolla vain yksi metsälenkki ja ehkä kävelyä , venyttelyä ja kehonhuoltoa ja sitten katsotaan sunnuntaina miten meni.
Ootko juossut Wihalla? Ootko juossut ultramatkoja? Viimehetken  vinkkejä? Mä tankkaan nyt ti-pe , eli lisään juomaa ja hiilareita. La taas normi ruoka ja sunnuntaina kunnon aamupala ennen juoksua.
Nyt meen kuorsaamaan , kivaa uutta viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...