Lukijat

maanantai 1. lokakuuta 2018

viime viikon treenit,kohti ultraa mennään

Moi! Niimpä se taas luiskahti viikko ilman postausta.. Sori siitä! Jotenkin päivät on niin kiireisiä, että jää kirjoittamatta. Ja mullahan on nykyään toinenkin blogi https://minajamunteinit.blogspot.com/  joka myös vie aikaa. Mä kuitenkin halusin erotella juoksuminän ja arkiminän. Sama tyyppi olen , mutta juoksublogissa haluan enimmäkseen kertoa treenistä tai siihen liittyvistä tavoitteista ja haaveista. Toisessa blogissa taas arjen jutuista, perheelämästä ja siihen liittyvistä haasteista ja iloin aiheista. Kumpikin tärkeitä asioita minulle.
14.10 on siis ensimmäinen ultra, wihan kilometrit tampereella. Treenit siis tähtää sinne. Tällä viikolla ehtii vielä treenata ja ensi viikolla rauhoitellaan ja tankkaillaan. Tässä viime viikon tärkeimmät.
maanantai 24.9 : lepopäivä sunnuntain pitkän lenkin jälkeen teki hyvää.
tiistai 25.9 :  kävin leikkipuistossa kummityttöni 1v pojan kanssa, kävelin rattaita työntäen yht n. 3km.leikittiin puistossa 40 min , olipa kivaa! Illalla 23min yin jooga, teki terää!
keskiviikko 26.9 :polkulenkki 7km , kalkkiruukin luontopolulle
. Pieni sade ei lopulta haitannut ja lenkki teki tosi hyvää! Puolen tunnin core+ peppu-reisi treeni, hiki lensi! Pieni 15 min venyttely ennen nukkumaan menoa. hyvä treenipäivä!
torstaina 27.9:  aloittelija ystävällinen kävely-hölkkälenkki 1h5 min, Käveltiin 2min ja juostiin 2min. Tosi kiva lenkki pikku porukalla.

Pienet 10 min venyttelyt illalla.
perjantai 28.9 lepopäivä. kaverien luona juhlimassa miehen kanssa, hyvää ruokaa, juomaa ja karaokea. Oli kivaa, mutta valvominen ja juhlimininen vie multa kyllä mehut. Ei usein näitä .
lauantai 29.9 kummitytön pojan 1v juhlat. sain 15v teininkin mukaan, oli kivat pippalot!
illalla 40 min yin jooga. teki niin hyvää morkkikselle(hih) ja jäykälle ololle. Kunnon yöunet helpotti kummasti.
sunnutai 30.9 . Heräsin aamulla pirteänä, mutta silmät aivan turvoksissa,
joku allerginen reaktio ehkä, mutta olo oli muuten normaali, menin sovitulle lenkille Amandan kanssa.  Olipa kiva juosta pitkästä aikaa yhdessä. Maailman parannusta ja rauhallista hölkkää, mikäs sen parempaa sunnuntai aamupäivän hommaa
. 16km 1h49 min
. Iltapäivällä 16 min kevyt jooga. Illalla pojan kanssa burger kingissä
. Silmien turvotus asettui vähän, muttei mennyt ohi vaikka käytin allergialääkettä.
Maanantai 1.10 kävin lääkärissä töiden jälkeen ja sain allergialääkkeet ja epipen kynän varmuuden vuoksi. Varasin ajan lääkärille joka voi laittaa lähetteen allergiatesteihin. Tänään lepopäivä, allergiaoireet ja lääkkeet väsyttäneet. Huomenna treeniä taas.
Aika hyvällä mallilla treenit. ihan kivasti oon saanut kilsoja, vaikka enemmänkin varmasti olisi voinut juosta. Luottavaisin mielin wihan kilometrejä kohti mennään.
Kivaa uutta viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...