perjantai 23. marraskuuta 2018

mä meen juoksemaan uutena vuotena hakunilaan, haluatko sinäkin? (arvonta)

Moi! Täällä ollaan taas!
Olo on ollut hyvä ja energinen. Jotenkin on ollut virtaa tosi hyvin ja treenit on sujuneet suunnitelmien mukaan.
Suunniteltujen treenien lisäksi olen kävellyt ja venytellyt melko paljon.
Niinkuin tiedätte, asun vantaalla nissaksessa, ihan hakunilan vieressä. Tykkään juosta täällä, koska täällä on todella kivoja ja vaihtelevia maastoja .Olen välillä osallistunut aktia maantiejuoksukisoihin, jotka juostaan tässä ihan meidän vieressä. Ku 58 järjestää aktiat ja tikkurilassa juostavan vantaan maratonin. Sama seura järjestää myös hakunilan uudenvuoden juoksun,https://www.facebook.com/HakunilanUudenvuodenjuoksu/ jonne minäkin sain blogin kautta osallistumisen. Sain myös arvottavaksi osallistumisen jollekin teistä. Kiinnostaisiko sinua lähteä uudenvuoden aattona 31.12 klo 19 illan pimeydessä ulkotulien loisteessa juoksemaan hakunilaan? Reitti tulee muuttumaan aiemmasta, koska lehtikuusen koulu on remontissa ja uusi kisakeskus on sotungin koululla. Vaikka tapahtumapaikka on sama kuin aktiassa, reitti 10km on eri. En ole koskaan osallistunut hakunilan uudenvuoden juoksuun, vaikka se juostaan ihan tässä ihan kulmilla. Olen Meinannut kyllä monestikin, mutta jotenkin en ole saanut aikaiseksi. Nyt kun tuli mahdollisuus, tartun siihen mielelläni. Lähde sinäkin! Maksut ei ole muutenkaan päätähuimaavia, 28.12 asti 20 e ja paikanpäälläkin vain 30 e. Nyt vaan porukka kasaan ja aloittamaan uudenvuoden juhlinnat juosten!



Nyt siis halukkaat osallistumaan arvontaan! Arvon yhden osallistumisen yhdelle teistä lukijoista. Kommentoi tänne blogiin, mikä on paras tapa viettää uuttavuotta, tai jaa vaikka joku kiva uuden vuoden muistosi.
Arvon voittajan kommentoijien kesken 27.11 klo 18.00 ja ilmoitan voittajalle sähköpostiin, eli muista laittaa sähköpostiosoitteesi kommenttiin, että saan ilmoitettua voittajalle.  Onnea arvontaan!


15 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Onnea Jukka! Tää osallistuminen tupsahti sulle😊👍onnea😊

      Poista
    2. Oikein kiva juttu! Mitens edetään? Olit laittanut sähköpostia ja vastasinkin sulle mut ei ole mitään kuulunut et onko viestini tullut perille?

      Poista
  2. Hakunilan uudenvuodenjuoksu on ehdottomasti paras tapa juhlistaa vuoden vaihtumista. Kun ei jaksa valvoa eikä juo viinaa, uuden vuoden juhlat ovat aina piinaa =D Juoksutapahtumassa on kiva tunnelma ja tuo uudenvuodenjuoksu on itselle sellainen, että se tavallaan pistää kuluneen (juoksu)vuoden pakettiin, siitä on hyvä sitten jatkaa uuteen vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo! mä oon just ajatellut samaa, ei ainakaan huono tapa ole juosta kivassa tapahtumassa.

      Poista
  3. Urheillen on aina hienoa vaihtaa vanha vuosi uuteen ��

    VastaaPoista
  4. Enpä ole aiemmin ajatellut, että voisi talvellakin juosta jonkun kisan. Itse joudun uutena vuotena valvoa väkisin, kun asun Malminkartanon mäen lähellä ja raketin ampujia riittää. Unelmien uusi vuosi olisi raketiton, josta ympäristö ja ilmanala kiittäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, talvella on ihan kiva piristää itseään ja tällaiset tapahtumat piristää varmasti!

      Poista
  5. Juoksu on juhlaa silloin kun se onnistuu eli mitä parhain tapa juhlia myös uutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Uudenvuodenjuoksu kiinnostaa! Olen ehkä aiemmin kertonut tämän jutun, mutta ystäväni kanssa oltiin kerran suunniteltu että juostaan Hämeenlinnassa järven ympäri keskiyöllä, ihaillaan raketteja lenkillä. No, hänellä oli silloin alkaneet jalkavaivat ja niiden jalkavaivojen takia meidän uudenvuoden juoksut on vielä kokematta. Voisin lähteä Hakunilaan, eiköhän tuohon aikaan illalla näe jo raketteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varmasti paukkuu jo tossa vaiheessa, pimeätä ja tunnelmaallista on varmasti!

      Poista

olis mukavaa saada kommentteja!