sunnuntai 16. joulukuuta 2018

hcrd street teamin pikkujoulut ja muutenkin mukava viikko!

Moi! Joulu lähestyy vääjäämättä, ja sen kyllä huomaa, ei meinaa ehtiä mihinkään. Jululahjoja ei paljon olla hankkimassa ja jouluruokiakin tehdään vain vähän, silti on kaikenlaista hommaa.
Viime viikko sujui hyvin, lauantaina tuli tehtyä jo eka juoksulenkki , kahden viikon sairastelun jälkeen. Ihanaa.
Vähän oli jalat tönköt ja sykkeet koholla, mutta fiilis oli hyvä.Tiinan kanssa juostiin hiljalleen ja käveltiin mäet. 7km ja 1h. Lenkin jälkeen käytiin Kahvilla Cafe ruunassa hakunilan kartanon vieressä.
Muuten on tullut käveltyä paljon ja venyteltyä. Ehkä tulevalla viikolla useampi juoksulenkki (jos siltä tuntuu) ja lihaskuntoa. Nyt en tee suuria suunnitelmia, fiilis saa määrätä tän hetken liikunnan.
Perjantaina oli hcrd street teamin kanssa pikkujoulut, oli ihanaa nähdä porukkaa! En ehtinyt rushiin trampoliineillä pomppimaan, mutta sporttitalolle syömään ja fiilistelemään tulevaa hcrd 2019 tapahtumaa ehdin hyvin.
Saatiin yhteistyökumppaneilta ihania muistamisia ja kaikki menee varmasti testiin ja käyttöön.
New balance on ollut jo useamman vuoden hcrdn yhteistyökumppanina, ja niin myös nyt. Saatiin heiltä ihanat lenkkarit , valittiin muutamasta vaihtoehdosta. Itse päädyin ihaniin karkkivärisiin fresh foam beacon lenkkareihin.https://www.xxl.fi/new-balance-fresh-foam-beacon-naisten-juoksukengat-sininen/p/1148254_1_style New balancen edustajan avustuksella. Valitsin tarkoituksella vähän aiempia kenkiä erilaisemmat. Nää oli pehmeän ja niin mukavan tuntuiset ensi testillä. Testasin heti lauantaina näitä ja ihanilta tuntui. Päästiin hakunilan urheilupuistossa myös lumelle käppäilemään, kun siellä on lumetettu latuja ja muuallakin on vähän lumista. Näitä ajattelin pitkis kengiksi, mutta käytän muitakin vaihtelevasti.Mulla on ollut viime aikoina pelkästään new balancen lenkkareita, ne vaan sopii mun jalkaan hyvin.
Ice power on ihan luottotuote, on paljon käytössä takapuoli ja reisijumiin yms. Heiltäkin saatiin tuttu purkki. Rakkolaastareita,pähkinöitä, proteiinipatukoita yms tulee käytettyä kyllä. Kiva saada tuotteita, mitkä menee käyttöön, eikä jää lojumaan kaappiin.
Juteltiin Tulevasta tapahtumasta ja kertoiltiin mille matkalle kukakin on menossa, vai onko vielä tehty päätöstä. Mähän olen miettinyt helsinki city doublea , aamupäivällä puolikas, iltapäivällä kokonainen. Aika haastava, mutta kutkuttava idea. Myös toinen meidän tiimiläisitä on miettinyt samaa.Muut on mukavasti jakautuneet kaikkiin matkoihin.
Kiva ilta mukavassa porukassa, Mun lenkin vetäjä kamut Jenny ja Elina On myös uusina jäseninä mukana, tosi kivaa! Tuutte näkemään meitä kaikkia tiimiläisiä eri tapahtumissa ja messuilla yms hcrd pisteillä.
Kiva kun tulevan kauden päätavoite on lyöty lukkoon ja pääsee fiilistelemään tulevaa. Treenejä alan starttaamaan kunnolla alku vuonna ja pitkiä yhteislenkkejä on tarjolla pääkaupunkiseudulla , pysykäähän kuulolla.
Oltiin myös juoksukaverien kanssa tänään kävelyllä Oulunkylässä ja syömässä Capperissa, oli niin kivaa!

Mä laitan venyttely koosteen alkuviikosta, en nyt vain kertakaikkiaan ehtinyt sitä tekemään. Nyt on mentävä nukkumaan, väsyttää ihan mahdottomasti. Hyvää yötä ja kivaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!