sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla väsyksissä. Olin kuitenkin odottanut treeneihin kiinni pääsemistä, niin jaksoin muutaman treenin tehdä. Aloittelin kuitenkin aikalailla rauhassa. Kuitenkin kun ryhtyy treenaamaan, saa siitä virtaa.
Tässä menneen viikon tärkeimmät:
ti: aamulla ennen töitä 25 min kyykky ja liikkuvuus treeni
2km kävely (osa työmatkaa)
Ke: Aamulla osa työmatkasta kävellen reippaasti 4.4km
illalla 20 min venyttely
to: Töissä eskarien kanssa retki fazerille. Käveltiin lasten kanssa vajaa 2km kovassa lumipyryssä.
Fazerilla parikymmentä minuuttia herkutteluaikaa , mutta pysyin kohtuudessa.
Juoksin ekaa kertaa villasukkajuoksua.
Olen kuullut , että villasukilla on hyvä juosta ja se tekee hyvää jaloille. Juoksin pehmoisessa lumessa ja osittain auratuilla teillä 23 min 3km. Teki hyvää ja jaloissa on ollut hyvä tunne lenkin jälkeen, otan kyllä uusiksi pian!
Mulla alkoi torstaisin toteutettava koulutus ja olin musiikkitalolla musiikki koulutuksessa klo 17-20.15 , erittäin mielenkiintoista työhöni liittyvää koulutusta.
Ihan poikki , nukuin koko bussi matkan kotiin.
Pe: aamujumppa koko kropalle. Alkuun liikkuvuutta ja sitten koko kropan lihaskunto. Loppuun pieniä koordinaatioita. 40 min ja hiki valui.
Illalla 45 min venyttely
Lauantai: 9.30 yhteislenkki sotungin koululta. Kirpsakka pakkanen -12 astetta, mutta nopeasti lämpeni kun pääsi vauhtiin.

Juostiin rauhassa höpötellen 1h18min 11km. Mukava päivän aloitus.
Lenkin jälkeen lähdettiin kavereille yöksi miehen kanssa. Oli tosi kivaa , syötiin hyvin ja saunottiin.
Su: rentoilua, tuli valvottua myöhäänja puhti oli pois.Iltapäivällä siskon pojan 4v kekkerit ja siellä vähän herkuttelua .

Siinäpä ne tärkeimmät. Hyvin lähti käyntiin treenit ja nyt tulevalla viikolla jo normi treenien kimppuun. Nyt pieni venyttely vielä ja sitten nukkumaan. Kivaa viikkoa! mä palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!