perjantai 8. helmikuuta 2019

Naisten Kymppi ja yhteislenkit tulee! (arvonta!)

Moi!
Täällä sitä ollaan. Viikko alkoi hyvin,mutta sitten lensin liukkaalla lumella pyrstölleni ja satutin käteni. Pääkin kolahti siinä rytäkässä, mutta onneksi ei pahemmin käynyt. Käsi venähti ja vääntyi ,lievä aivotärähdys tuli myös.   Auratut tiet on yllättävän liukkaita. Nyt otan rauhallisemmin, kovia treenejä pitää välttää muutaman päivän aivotärähdyksen takia ja kädenkin takia on hyvä ottaa vähän aikaa rennommin. Peruin viikonlopun juoksut ja polkuohjaaja kurssin, tuleehan niitä lisää.
Ruokarempan kanssa on ollut vaikeampaa, mutta ruodussa on oltu. Sunnuntaina palaan tarkemmin painoineen viikon kulkuun.
Nyt ajattelin kertoa yhdestä kivasta tapahtumasta, mikä on kuulunut ohjelmaani jo jonkin aikaa. Nimittäin Naisten Kympistä. Olin alku viikosta Citroen Naisten Kympin kick offissa . Siellä päästiin vähän jo tunnelmaan mukaan. Ja saatiin mukaan sponsorien tuotteita.

 Ensimmäisiä kertoja olin Naisten Kympillä työporukan kanssa kävellen jo useita vuosia sitten. Sitten tuli pitkä väli ja kun aloittelin juoksua 5 vuotta sitten kävin testaamassa kymppiä juosten ja koukkuun jäin.
Olen juossut melkein joka vuosi sen jälkeen naisten kympillä. Toissa vuonna käveltiin siskon kanssa ja kivaa oli sekin. Naisten Kymppi on iso hyvänmielen tapahtuma. Ei ole kilpailu asetelmaa, kun ei ole numerolappuja, eikä virallista ajanottoa. Voi kävellä , juosta, hölkkäillä. Mennä yksin , äidin, siskon , ystävän tai vaikka työporukan kanssa. Maisemat helsingin keskustan liepeillä on kauniita ja porukka on iloista ja ei tarvitse edetä yksin.
Mä olen vetänyt naisten kympin yhteislenkkejä kahtena aiempana  vuonna ja pääsen taas vetämään niitä keväällä.
Lenkit on tarkoitettu kaikille, jotka pystyvät juoksemaan edes vähän kerrallaan. Lenkeillä vaihdellaan reipasta kävelyä ja hölkkää noin tunnin ajan. Ensimmäinen lenkki lähtee 8.3 naisten päivänä Forumin Stadiumilta klo 18.00. Stadium on luvannut kaikille jonkun lahjan ja minä arvon osallistumisen Naisten Kympille. Kannattaa siis tulla mukaan! Lisä tietoja löytyy Juoksujalka vipattaa fbstä. Kevään aikana on muitakin juoksu kertoja. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan muut kerrat on  26.3, 9.4, 27.4, 10.5, paikat varmentuu pian.
Jatkan myös omien ja hcrd yhteislenkkien vetämistä.
 Tänä vuonna kävellään Tiinan kanssa naisten kymppi, koska mulla on viikkoa aiemmin Helsinki City Running Daylla Double eli yhteensä 63.3 km, eli tuskin juoksen.. Saan osallistumisia , koska vedän lenkkejä. Siispä ajattelin arpoa yhden osallistumisen jollekin lukijalleni. Kiinnostaisiko? https://naistenkymppi.fi/  sopisiko 25.5 sun kalenteriin? Kävellen tai vaikka kuumassa ryhmässä (alle tunnin juoksijat pääsee ensimmäisenä lähtemään) juosten. Kerro kommentteihin oletko ennen osallistunut Naisten Kympille, tai jos haluat lahjoittaa osallistumisen jollekin kaverille, laita alle kenelle haluaisit osallistumisen. Arvon voittajan sunnuntaina 10.2 klo 18.00 Laita alle myös sähköposti , että saan tiedon mahdolliselle voittajalle.
Onnea arvontaan!

16 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa, viime vuoden tapahtuma meni pieleen flunssan takia ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti vuonna flunssat jättää tänä vuonna rauhaan! Onnea arvontaan😊

      Poista
  2. Jos voitan, niin itse osallistuisin! En ole naisten kymppi -tapahtumassa vielä koskaan ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sähköposti on: lea.linnero(at)gmail.com

      Poista
    2. Mukava hyvän mielen tapahtuma! Onnea arvontaan😊

      Poista
  3. En ole koskaan ollut Naisten kympillä. Viime syksynä Tampereella mentiin tyttären kanssa kymppi kävelyn ja hölkän yhdistelmällä, ja toinen tytär matkusti rattaissa. Siitä jäi hyvä fiilis, vaikka aluksi oli tarkoitus parantaa omaa aikaa puolikkaalla. Huomasin, että tekee ihan hyvää osallistua joskus vähän rennommalla fiiliksellä. Mikä sen parempaa, kun saada teinikin innostumaan!

    annaeveliinanen(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naistenkympille voi lähteä teinitkin! Mä oon kanssa opetellut fiilistelemään, aina ei tartte kilpailla edes itseään vastaan. Onnea arvontaan😊

      Poista
  4. Mukana ja osallistuisin itse. :) Iiris.elias@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Haluan osallistua arvontaan vaimoni puolesta. Hän juoksee epäsäännöllisesti mutta ei ole ikinä juossut Naisten kymppiä. Kilpailuhenkisenä tyyppinä lähtee varmasti kisaamaan!

    meikajuoksee@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa. Yhden kerran olen ollut mukana tapahtumassa. taru@tiki10.com

    VastaaPoista
  7. Mukana! En ole ennen osallistunut. jokinen.sara(at)gmail.com

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!