sunnuntai 3. helmikuuta 2019

viikon tärkeimmät ja tän viikon paino, missä mennään?

Moi!
Ihana viikonloppu takana ja ehdin kuin ehdinkin istahtamaan koneen ääreen ennen uuden viikon alkua. Kerroin jo torstain postauksessa alkuviikon treeneistä ja nyt olisi loppuviikon vuoro. Käyn kuitenkin pikakelauksella myös alkuviikon treenit läpi, että kokonaistreenit näkyy.
ma: aamulenkki Amandan kanssa 45 min. Rauhallinen n. 7 min/km tahti.
ti: lihaskuntotreeni alku ja loppuverkkoineen 1h ,kotona omalla painolla tehtynä.
Ke: venyttely 28 min, rullaus 10 min
to: kävelyä 3km työmatkaa. illalla 15 min liikkuvuus ja dynaamiset venytykset.
pe: kävelyä töihin mennessä 2.3km . illalla 15 min venyttelyt
la: Käveltiin Annin kanssa vajaa 2km n. 15min Hakunilan urheilupuistosta tasakalliontielle, mistä yhteislenkki lähti. Talvinen erittäin luminen, kaunis, mutta rankka reissu.
Etummaisena sain tarpoa lumihangessa välillä puoleen reiteen asti, mutta olipahan hauskaa porukassa. Välillä oli vähemmän lunta ja saatiin juostuakin,

mutta yleisesti juoksu/rämpimis/kävely systeemillä mentiin. Storträskin kierrosta ei saatu kierrettyä kokonaan, koska jäällä oli lumen alla vettä ja kengät kastui. Mulle tuli n. 13km yhteensä kävelyineen ja n. 2h45min.
Su: Tänään piti juosta intervalleja, mutta lunta satoi vaakatasossa ja tiet oli auraamatonta möykkyä. En lähtenyt. Aikataulukin oli tiukka, niin päädyin tekemään kotona hiit treenin.
Alkuun koko kehon liikkuvuus ja herättely liikkeitä, mm askelkyykkyjä kierrolla ja mittarimatoja, nyrkkeilyä ja paikallaanjuoksua yms. Hiit treeni oli tänään hyppy ja jalka painotteinen, koska juoksu jäi välistä.
Liikkeet oli; sammakkohyppy, kyykky, punnerrus, supermies, vuorikiipeilijä, luistelukyykkyhyppy.
3 kierrosta. Tuli hiki!loppuun dynaamisia venytyksiä ja kiertoja. Yhteensä 45 min.
Illalla 25 min venyttely treenaa kotona comista ja 15 min omia venyttelyjä.
Viikko on muuten sujunut hyvin. Ruokavalio on pitänyt ja olo on ollut hyvä. Paino oli 73.9 tänään aamulla. Eli puolentoista viikon takaiseen eroa on 2kg 100g .Nesteet on lähtenyt liikkeelle, mutta tästä on hyvä jatkaa! Nostaa motivaatiota kummasti. Viikonloppuna herkuttelin jonkin verran, tai oikeastaan tänään kun pojan 16v synttärit pidettiin iltapäivällä
. Huomenna taas ruotuun. Fiilis on ollut hyvä kokoajan, vaikeita kohtia ei oikeastaan ole ollut, viikonlopun herkuttelunkin olin sopinut itseni kanssa etukäteen, eikä se ollut ns repsahdus. Tästä on hyvä jatkaa!
Tänään vielä asettelen treenit ja muut menot kalenteriin ja sitten nukkumaan. Huomisen eväät odottaa jo kaapissa uutta viikkoa. Mä palaan pian, kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!