tiistai 26. helmikuuta 2019

terveisiä vällyistä, viime viikon hyvät ja huonot

Moi! Sain kuin sainkin vuosisadan keuhkopöpön hankittua jostain viikonloppuna. Pientä kurkkukipua oli to ja pe  iltoina/öinä, mutta lauantai aamuna tunne oli jo ihan hyvä, vähän kurkku karhea, muuten ok. Lähdin sitten järjestämälleni yhteislenkille aamulla. Porukkaa oli mukavasti ja oli kiva rauhallinen polkulenkki. Tuntemukset oli hyvät ja ihan normaalit koko kaksi tuntisen lenkin ajan, vasta illalla alkoi kamala palelu ja lihassärky. Uskon, että flunssa olisi iskenyt joka tapauksessa, mutta ei tietenkään vähentänyt tai lieventänyt sitä kun lähdin lenkille. Joskus on vaan niin hankalaa tietää pitääkö jäädä lepäämään vai voiko lenkkeillä.
Mun piti sununtaina kirjoittaa viime viikon paarhaat ja miten on mennyt, mutta olen ollut niin kipeä, etten ole jaksanut. Nytkin olen jakanut kirjoittamisen moneen osaan.
Tässä siis viime viikon parhaat ja pahimmat jutut.
Ruokailut sujui hyvin. Monipuolista ja hyvää ruokaa ja säännölliset ruokailuvälit. Liikuntakin toteutui melkein suunnitelmien mukaan vain intervalli harjoitus jäi sunnuntailta pois sairastumisen takia.
Ma: 20 min kävely ennen töitä. Illalla 45 minuutin  jooga/venyttely
ti: 30 min aamukävely ja 30 min töiden jälkeen 20 min iltavenyttely
aamulla mulle laitettiin peijaksessa holter mittari, jolla mitattiin 24 tuntia sydämen sykettä verenpainetta yms.

keskiviikko: lomapäivä. Mun piti juosta yksi lenkki mittarin kanssa, mutta sen kanssa ei voinut käydä suihkussa niin oli järkevintä juosta aamulla. Meinasin tehdä reippaan lenkin matolla, mutta sali aukeaakin keskiviikkoisin vasta kymmeneltä niin päädyin juoksemaan kotoa kohti peijasta. Alkuun 10 min rauhassa ja vähän vajaa 20 min vk sykkeillä ja loppuun rauhassa.

Yhteensä 7.11km 47min. Tosi hyvä treeni! Juoksu kulki hyvin nastakengillä.
Kävin hoitamassa kummitytön puolitoista vuotiasta poikaa, kun vanhemmat oli sairaana. Käytiin ulkoilemassa ja kovan tuulen takia myllypuron sählyhallilla juoksenneltiin pitkillä käytävillä.
Illalla käytiin kummipojan kanssa katsomassa Risto Räppääjä ja pullistelija. Sielläkin onnistuin olemaan suht vähillä herkuilla, söin vain poppareita ja join vissyä.
Torstai: toinen ja vika lomapäivä. Hiit treeni ennen aamiaista. (instagramissa videot ja liikkeet treenistä @juoksujalkavipattaa) tosi mahtava päivän alku!
Päivällä Kävin keskustassa etsimässä punanaamiosta naamiais asusteita -20 luvun bileisiin. Ihan kivat löytyi.
Perjantaina: 25 min kävely töihin ja takaisin mennessä. Muuten pidin rauhaisan lepopäivän.
Lauantaina: lähdin siis lenkille aamulla ja ilma oli kaunis ja porukka mukavaa. 2h 10km kalkkiruukin poluilla.

Iltapäivällä lähdettiin (Minä, mies ja isompi poika) siskon tupareihin ja 10v hääpäivän juhliin. Nuorempi poika jäi kaverin kanssa kotiin pelailemaan. Sisko oli panostanut miehensä kanssa tosi paljon. Oli tosi kivasti järkätyt juhlat. Keittiössä oli ruokaravintola ja alakerrassa salakapakka. Multa juhlat meni vähän pieleen, kun kuume nousi ja palelin kuin horkassa. Kävin ottamassa pikku unia yläkerrassa ja sitten taas kävin jutustelemassa porukoille. Jäätiin yöksi, joten pääsin ajoissa vällyihin.





Sunnuntai: menikin vällyissä koko päivä.
Kävin puntarissa lauantaina, kun tiesin, ettei olla su aamuna kotona. 72.1kg eli 500g oli lähtenyt. Ihan hyvä tulos. Kaikki mikä on alaspäin on hyvä.
Tänään Tiistaina kävin lekurissa ja keuhkoista kuului rohinaa ja otettiin keuhkokuvat. Huomenna selviää onko keuhkokuume vai tiukka keuhkoputken tulehdus. Toivon todella, ettei ole keuhkokuume, siitä palautuminen vie kauan aikaa. Jokatapauksessa pitää ottaa rauhassa. Kunhan tässä paranisi, tää kipeänä oleminen on ihan hanurista.
Nyt meen taas lepäämään, toivottavasti tauti pian hellittää. Ootteko pysyneet terveinä?
Palaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!