sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

maltilla takaisin liikkumaan

Moikka! Mä alan oleman melko hyvässä kunnossa jo. Reilu kaksi viikkoa siinä meni, mutta nyt koetellaan eniten hermoja ja kärsivällisyyttä kun pitää malttaa palata rauhassa treeneihin kiinni.
Mua yskittää vähän, mutta ei enää häiritsevästi. Kävelin viime viikolla päivittäin 10-15 min kerrallaan ja venyttelin pikku venyttelyjä ja huolsin kehoa. Paljon ei ole jälkipolville kerrottavaa viimeviikosta, mutta listaan kuitenkin tärkeimmät.
Ma:olin vielä tosi väsynyt ja vetämätön. 30 min mindfullness jooga sängyssä tehtynä (treenaakotona.com)
ti:Vähän alkoi jo kaatua seinät päälle ja kävelin pienen lisäkierroksen kauppaan mennessä (kauppaan siis 200m) noin 10 min rauhallinen löntystely ja raittiin ilman haistelu teki terää. illalla 20 min jooga.
ke: 30 min mindfullness jooga sängyssä tehtynä. Päivällä 12 min kevyt kävely.
to: 20 min venyttely. Illalla musiikkikoulutus musiikkitalolla, oli ihana päästä ihmisten ilmoille, vaikka olinkin ihan poikki kotona.
pe: töissä meni hyvin, lapset antaa niin ihanaa palautetta jaa ovat aidosti iloisia kun näkevät pitkästä aikaa. Myös muutamalta työkaverilta sain ihania sanoja ja yhdeltä jopa halauksen.
Illalla oli naistenpäivän kunniaksi ensimmäinen Naisten Kympin yhteislenkki. se meni hienosti, vaikka jouduinkin tyytymään osottelemaan porukkaa.

Alkuun pidin pienen verryttelyn ja sitten kävelin porukan mukana n. 4 min ja vilkuttelin porukan matkaan. Mulle kävelyä 10 minuuttia.
45 min lenkin jälkeen pidin porukalle pienen venyttelyn ja sitten arvottiin Stadiumin lahjakortti, Naisten Kympille osallistuminen ja Stadium oli varannut meille proteiinipatukoita. Tosi iloista ja mukavaa porukkaa! Seuravalla kerralla 26.3 olen mukana itsekin juoksemassa!
Ihana päivä, mutta olin aivan rättiväsynyt illalla.
la: mun teki koko päivän mieli lähteä pitkälle kävelylle, mutta olo oli jotenkin väsynyt vielä perjantain touhuista ja pysyttelin rauhallisissa kotihommissa.siskon luona yläillessä käytiin yhdessä pikku kävely kauppaan ja takaisin n. 20 min tosi rauhassa. Illalla tein 12 minuutin kuminauhatreenin, pääasiassa yläkropalle.
su: nukuin hyvin ja heräsin hyväntuulisena ja levänneenä. Lähdin tyhjällä vatsalla aamulenkille, vaikka mulla menikin 2h tuntia heräämisestä, ennenkuin olin ulkona. Vihdoinkin vähän pitempi köpöttely! 44 min ja vajaa 4km. just hyvä!
Koko päivän mietin, että jos vielä toisen lenkin ..Mutta maltoin mieleni. Illalla tein pienen kyykkytreenin. 3 erilaista kyykkyä x10 ja 3 kierrosta. loppuun 2x 25 sek. lankku.
Tänä aamuna lihaksissa tuntuu, että jotain on tehty.
Niin mahtava päästä liikkeelle! Keho ja mieli kaipaa liikettä. Anna (PT) lupasi tehdä kevennetyn ohjelman, jota voin alkaa tuntemusten mukaan noudattamaan. Rauhallisesti liikkeelle. Ehkä loppuviikosta jo pientä kävely-hölkkää, katsellaan. Kävelyä ja kevyttä lihaskuntoa ainakin.
Nyt alan valmistautumaan töihin lähtöön. Kivaa viikkoa sullekin!
P.s ruokailut sujui huonosti viime viikolla, herkut houkutteli ja koska en liikkunut, tuli 800g lisää painoa viime viikosta... 71.9kg. no, tästä on suunta alaspäin!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että vointi on parempi! Sairastin itse vain kaksi viikkoa tosi kevyttä flunssaa, mutta pystyn täysin allekirjoittamaan tuon, että keho ja mieli kaipaavat ihan hirveästi liikkeelle, kun sellaisen rutiinin on onnistunut luomaan. Kyllä on ollut pitkät viikot sairastaa, varsinkin kun olisi treenattavaa HCRD:lle! Maltti pitää kuitenkin olla matkassa. Uskalsin eilen rauhalliselle lenkille ja elän varovaisessa toivossa, että tällä viikolla pystyisi jo juoksemaan lenkkejä, kun pitää rauhallista tahtia. Olen muuten ennen kommentoinut tänne nimellä Manette, mutta siis sama tyyppi kyseessä eri nimellä vaan. :)

    VastaaPoista
  2. joo, kyllä kärsivällisyyttä mitataan. mutta hyvää tekee kuunnella fiilistään ja kuntoaan. hyvä jos sullakin helpottaa!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!