sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

treeneissä ylä ja alamäkiä, viime viikon treenit

Moi!
Täällä taas! 
Treenit sujui hyvin siihen saakka, kun loppuviikosta allergiaoireet alkoi pahenemaan tai sitten allergia oireiden päälle iski flunssa. Mun pää on täynnä räkää, silmät valuu ja on aamulla rähmäiset. Yskittää ja olo on väsähtänyt. Olo oli pirteä ja hyvä torstaihin.Mulla oli kyllä allergia oireita, mutta ne pysyi hallinnassa. Perjantaina tukkoisuus lisääntyi ja on ollut jopa lämpöä. Voin kertoa, että ottaa päähän melko rankasti. Ärsyttää ja harmittaa. Just kun mun piti aloittaa normi treenit. No ei kai tälle mitään voi. Se on huilattava ja koitettava saada itsensä kuosiin. Huomenna pitää yrittää päästä lääkäriin, jos sais selityksen mikä nyt vaivaa. Ehkä myös stydimmät allergia lääkkeet.
Mulla oli viime viikolla tosi hyvä treenimeininki. Fiilis oli hyvä ja allergia oireet pysyi lääkkeillä melko hyvin aisoissa, tosin iltaisin olin ihan poikki.
Mulla oli vielä kevennetty ohjelma viime viikolla, Paluu normiin piti alkaa ensi viikolla. Vähän siirtyy, mutta kyllä mä täältä ponnistan. Mun viime viikon treenit meni fiiliksellä, oli yhteislenkkiä ja kaverin kanssa juoksua, ei tullut tehtyä lihaskuntoa ja kovempi treeni, sherwood trail run 10km jäi juoksematta kun pe iltana oli lämpöä 37.8.
Tässä viime viikon parhaat, pahimmat kerroin jo..
ma: 2km aamukävely ja illalla 25 min jooga
ti: Naisten Kymppi yhteislenkki. Niin mahti fiilis, ihana ilta ja kiva porukka. juostiin alkuun  3 min ja käveltiin 3min ja n. puolessa välissä vaihdettiin 4 min juoksuun ja 2 min kävelyyn kun porukka jaksoi niin hyvin. Yksi oli ensimmäistä kertaa lenkillä ja oli lukenut mun blogista neuvoja aloittaville. Hän ei vielä jaksanut meidän tahdissa ja sovittiin, että hän aloittaa rauhassa ja treenailee ja toukokuussa tulee uudelleen mukaan lenkille.Sanoin hänelle, että ei kannata luovuttaa, vähitellen liikkeelle, siitä se lähtee!!
57 min 7.33km tuli hölkkä käveltyä yhdessä. Mä hölkkäsin vielä kotiinpäin vähän matkaa ja sain saldoksi 9km 1h11min. Niin hyvä fiilis lenkin jälkeen!

ke: 2km kävelyä aamulla ja 2km illalla. 20 min venyttelyt.
to: aamutreffit kaverin kanssa. Lähdettiin kotoa klo 6.00 ja treffattiin puolivälissä (me asutaan n 2km päässä toisistamme) hölköteltiin rauhassa 6km 43.30min.
pe: aamulla 15 min venyttely
Viikonloppu menikin lepäillessä ja räkiessä. Käytiin kavereilla saunomassa ja se piristi mieltä.
Kisakauden avaus siirtyi siis vielä ,mutta kyllä sitä kerkeää. Mun on nyt taas maltettava, hosumalla saa vain tuhoa aikaan.
Ärsyttävä tilanne, mutta joillakin on vielä huonommin, turha tässä on pyyhettä kehään heittää. Palataan kun olo helpottaa.
Mun paino on muuten jumahtanut 70kg. Jonain aamuna se on 69.7 ja jonain aamuna 70.2. Kolme viikkoa ollut jo samassa, onneksi ei oo noussut. Ruokailut sujuu hyvin. Kai se taas lähtee laskuun jossain vaiheessa.
Mä lähden nyt nukkumaan, huomenna töihin. Kivaa viikkoa sulle!

1 kommentti:

  1. Siitepölyallergiat on kyllä maailman ikävin juttu tässä Suomen keväässä! Mulla oli todella pahat oireet, kunnes kuulin, että ruokavaliomuutoksesta voisi olla apua. Nyt olen ollut kuusi viime kevättä oireeton, kun karsin vehnän, maitotuotteet ja sokerin pois ruokavaliosta allergiakauden ajaksi. Kirjoittelin tästä blogiinkin juuri. Tsemppiä sulle, toivottavasti ei hidasta treenaamista pitkäksi ajaksi!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!