sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

kilometrien keräilyä ja ihanaa auringonpaisetta (kolme viikkoa Helsinki City Doubleen)

Moi! Taas se viikko vierähti. Onkin ollut tosi hyvä viikko kaikin puolin! Säät on hellineet ja on saanut juosta t-paidassa ja nauttia ihanasta auringonpaisteesta.
Meillä päättyi pt-Annan kanssa 3kk asiakkuus, mutta jatkan kesällä tai syksyllä varmasti yhteistyötä, niin hyvin on mennyt. Anna halusi kuitenkin tehdä mulle vikalle viikolle kevyen ohjelman , ennen helsinki city doublea. Tän viikon treenit keksin omasta päästäni, koska halusin kerätä kilsoja ennen pitkää juoksua ja nyt oli hyvä sauma siihen, kun on enää kolme viikkoa tapahtumaan. Jätin intervallit tekemättä ja tein pelkkiä rauhallisia lenkkejä. Tulevalla viikolla sitten intervalleja 2 erilaista treeniä ja yksi pitkä lenkki ja lihaskuntoa ja kehonhuoltoa.Ollaan menossa Tiinan kanssa Jeesus kympille Malmille ja ajattelin, että juoksen alkuun rauhallisesti ja sitten jonkin verran kovempaa ja taas rauhallisempaa, tai katsotaan nyt mikä olisi hyvä plääni.
Tässä tämän viikon tärkeimmät:
Ma: pääsiäismaanantai ja vapaata. Yhteislenkki Pilvijärvelle. 10km rauhassa nautiskellen poluilla.
ih37min, meitä oli paljon, mutta jakaannuttiin kolmeen porukkaan. Mä nautin hitaimmassa porukassa.


Ti: hölkkäsin suoraan töistä 3.2km sokean ystäväni Sarin luokse. Yhdessä hölkättiin ihanassa lämmössä 7.2km ja 1h. Juoksin vielä pari pysäkin väliä ja sain haalittua 13km tosi rauhassa nauttien.
Ke: aamulla 2km kävelyä. Illalla 45 min venyttely/jooga
To: aamujumppa reilu 20 min hikinen setti. Osittain kuminauha vastuksilla. hyvä treeni!
Pe: illalla kävelyä metsässä 40 min ihanan rauhassa. 20 min venyttely kotona.
La: heräsin ajoissa ja söin aamiaisen ja join vettä runsaasti. Lähdin myllypuroon vetämään Naisten Kympin yhteislenkkiä, muutama innokas oli tullut mukaan nauttimaan ihanasta päivästä, oli tosi lämmin!

Juostiin 6.5km 57 min. Kahdentoista aikaan Hyppäsin Metroon ja ehdin sopivasti hakea Marikalta jänispaidan ja numerolapun ja asettauduttiin yhdessä 70 min jäniksiksi , Marikalla oli jänisviiri josta ihmiset näkivät mitä vauhtia me edettiin.

Porukka oli paljon ja fiilis oli iloinen ja hyväntuulinen. Jänis hommat on tosi kivoja, siinä saa nauttia kivoista tapahtumista ja tsempata muita hyviin suorituksiin, mutta omaa suoritusta ei tarvitse jännittää. Suunnitelmien mukaan 10km 1h10min. Illalla nautin ylhäisestä yksinäisyydestä kun pojat ja mies olivat grillailemassa jossain lähistöllä, mä en jaksanut mennä. Venyttelin 20min ja söin poppareita ja katselin leffaa.
Su: Taas soi kello aikaisin, aamiainen naamariin ja juoksukamat päälle, extravedet huiviin ja kävelin 1.5km bussipysäkille mistä bussi leppävaaraan lähti. Juostiin Elinan ja Sadun kanssa yhdessä


10km ja he jäivät vielä jatkamaan, minä hyppäsin junaan. Ehdin syödä eväät töölön kisahallilla ja käydä vessassa ennnen kuin porukkaa alkoi kerääntymään, Hcrd yhteislenkki oli alkamassa. Meitä oli paljon! Mun hitaimpaan porukkaan tuli 4 iloista hölkkääjää,muissa ryhmissä oli paljon porukkaa. Meillä oli hauska ja leppoisaa ja nautiskeltiin kauniista vaikkakin viileästä kelistä ja kauniista maisemista.


Meni vähän pitkäksi, juostiin tunnin sijaan 1h11min ja 9.7km Itse juoksin vielä sen verran , että sain puolimaratonin täyteen. 21.2km kahdessa osassa oli tän päivän saldo.
illalla 15 min venyttelyt.
Mahti treeniviikko! Leppoisia kilometrejä kertyi 60.7km. Oon tyytyväinen kun lepäsin,treenasin, söin hyvin ja huolsin kehoani sopivassa suhteessa.
Luottavaisin mielin ajatukset kohti Helsinki City Doublea. Oon nyt tehnyt voitavani, enää ei kummoisia tehdä, liialla treenaamisella sotken vain kaikki.
Ruokailut on sujuneet hyvin


ja sain aineenvaihdunnan taas toimimaan pääsiäisen possuttelujen jälkeen. viime viikolla oli tullut 500g lisää painoa, nyt sain tiputettua 800g, eli nyt ollaan taas ruodussa. 68.4kg on tämän hetken paino. Olen tyytyväinen kun paino on jatkanut rauhallista laskuaan. Ruokamuutokset on tulleet niin hyvin osaksi elämää, että tuntuu heti hankalalta kun ateria välit venyy tai tulee muuten muutoksia.
Kiva viikko, miten sun viikko meni?
Mä meen nyt nukkumaan, kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!