tiistai 23. huhtikuuta 2019

viime viikon tärkeimmät (alle neljä viikkoa Helsinki City Doubleen)

Moi! Pääsiäisen takia teen viime viikon treeni katsauksen nyt tiistaina. Tai ehkä se johtuu siitä, että sain aikaiseksi kirjoittaa viikon toisen postauksen lauantaina.
Ilmat on olleet ihanat. Lämpenee, vaatetta saa vähentää ja askel tuntuu niin kevyeltä! Talvella 7min km vauhti oli melko kova yli puolentoista tunnin lenkeillä, nyt tuntuu, että saa jarruttaa, ettei keuli, hitaat pitkät on kuitenkin tärkeitä pitkälle matkalle treenatessa.
Tässä viime viikon tärkeimmät(alle 4 viikkoa Helsinki City Doubleen... )
maanantai: 3km kävelyä ennen töitä, illalla 45 min venyttely ja liikkuvuustreeni
Tiistai: ptn kanssa koordinaatioita ja tekniikkaa

, loppuun intervallitreeni hiekkakenttää ympäri, joka toinen kiekka kovaa ja jokatoinen kävellen. Keskityin nostamaan jalkoja ja parantamaan askelta(tuppaan laahaamaan koipiani..) Tuntui heti paremmalta! n. tunnin treeni, teki hyvää!
Keskiviikko: yö meni vatsakivussa ja päiväkin oli heikkoa oloa ja vessassa ravaamista ja otin rauhassa leväten.
Torstai: kinusin pt Annalta pitempää intervallia ja sain luvan tehdä 30-40 min  yhtäjaksoisen vauhtikestävyys treenin ja alkuun ja loppuun 15-20 min rauhassa. Alkuun 2km rauhassa, 4km kovempaa (mun suu kuivui pölystä niin kovasti ja nokkakin oli ihan tukkeessa, jätin neljään kilometriin treenin) viestitin kaverille voinko tulla juomaan ja sain pari lasia vettä, vitsi, että oli hyvää!Loppuun 2km rauhassa. 8km 49 min.

Kovat kilsat 5.30-5.15 välillä. Tosi tyytyväinen, vaikka ei niin pitkää treeniä tullutkaan kuin olin suunnitellut.
45 min hieronta. Teki tosi hyvää!
Perjantai: Tiinan kanssa 15km rauhallinen lenkki. Ilma oli ihana ja juttua riitti, piti välillä höllätä, kun meinasi keulia vauhdit.. tosi helppo ja ihana tunne, 15km 1h44 min.



Lauantai: ihana rauhallinen käveylenkki vanhankaupungin koskelle ja lammassaareen. 6km nautiskellen ihanista maisemista.


Illalla 40 min joogaa.
Sunnuntai: 3.2km pikku lenkki ja 20 min lihaskunto treeni kormuniityn nurmella hakunilassa. Mulla oli kuminauhat mukana ja niitä myös käytin treenissä.Ihan mahtava fiilis treenata ulkona!





Loppuun 1km hölkkää.
Mahti viikko liikunnan suhteen! Ruokailut vähän niin ja näin.. Pääsiäisen kunniaksi (?) herkuttelin useampana päivänä ja paino nousi 500g.. No tästä on taas suunta vain alaspäin. Ruotuun siis!
Keväiset/kesäiset ilmat kyllä helpottaa treeneihin lähtöä. Nyt on vaikeampi pitää lepopäiviä, mutta niistä pidän kyllä kiinni. Miten sun treenit sujuu, onko tapahtumia tulossa? Nyt lähden nukkumaan, kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!