sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

treenejä ja juhlia, kivan viikon tärkeimmät

Moi! Täällä taas.
Mennyt viikko sujui melko hyvin. Tosin alkuviikon otin vielä rauhassa, koska viikonloppuna oli lämpöä. Kävin maanantaina lääkärillä kun alkoi pelottaa, onko iskenyt jonkun jälkitaudin. Keuhkot oli puhtaat ja muutenkin aikalailla allergiaan viittaavia oireita. Tiistaina olo oli jo hyvä, varmasti helpotti siksikin, kun kuulin, ettei mitään vakavampaa ole. Allergia oireet on päällä kyllä, mutta lääkäri antoi luvan liikkua jos olo sen sallii.
Huomenna täytän 45 vuotta ja viikonloppu onkin mennyt juhlinnan merkeissä. Tässä menneen viikon tärkeimmät .
Ma: lepopäivä (sairas olo)
Ti:kävelyä osan työmatkaa 3.4km. Illalla venyttelyä 30 min
ke: 3km aamukävelyä
to: aamujumppaa 20 min . kyykkyjä ja hyppyjä yms, hikistä hommaa!
Illalla hcrd vip ilta .

pe: aamulenkki 5km , aivan mahtava fiilis! Illalla siskon ja miehensä , mun miehen ja isomman pojan kanssa kaupungilla syömässä ja katsomassa tavastialla tuure kilpeläistä ja kaihon karavaaneja.Ihana ilta!!

La: Pientä huonovointisuutta ja kovaa väsymystä, sitä se juhliminen teettää! Mutta oli kivaa , eikä kovin usein tule juhlittua, niin ei se mitään.
Illalla 5.3km kävely.Olin illan yksin kotona ja nautin täysin rinnoin. Katsoin mm. suomi love konsertin ja se oli hyvä.
Su: aamulla 20 min venyttely ja liikkuvuustreeni. Tiinan kanssa lenkki kuusijärvelle



, kahvit siellä ja vähän eri reittiä takaisin. Aivan ihana rauhallinen fiilistelylenkki. Sykkeet pysyi tosi hyvin pk alueella . Sain Tiinalta lenkin jälkeen pienen kuohuviinipullon synttäri lahjaksi.
Kotiin tultuani tein pienen ja hikisen lihaskunto/hiit treenin 20 min.
Illalla isä ja äiti tuli synttäri kahville ja herkuteltiin koko porukalla.
Viikko sujui syömistenkin osalta hyvin. Ruoka on maistunut, mutta annoskoot ja ruokarytmi on nykyään helppoa ylläpitää. Olo on ollut hyvä, ei turvotuksia yms. Mun paino on junnannut 3 viikkoa samassa, mutta nyt sekin nitkahti alaspäin. 69.4kg on tän hetken paino. 7kg lähtenyt tammikuusta. Eikä ole ollut vaikeaa, eikä ole tarvinnut laihduttaa, vaan järkevillä muutoksilla on saatu tää aikaan.Niin mahtifiilis!
tammikuussa
huhtikuussa
Mä meen nyt nukkumaan, huomenna aikainen herätys. Kivaa uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hyvin on sulla edennyt painonpudotus, mahtavaa! Millaisia muutoksia olet tehnyt ruokavalioon? Onko energia riittänyt treenaamiseen hyvin?

    VastaaPoista
  2. Tossa edellisessä postauksessa oli vähän esimerkkiä miten söin ennen ja miten nyt. Kasviksia olen lisännyt paljon ja pienentänyt annoskokoja. Usein pieniä annoksia. Runsaat aamiaiset ja proteiini niissä. paremminkin kuin ennen jaksan treenata ja touhuta muutenkin. On kyllä mahtifiilis!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!