sunnuntai 5. toukokuuta 2019

viime viikon tärkeimmät (2 viikkoa Helsinki City Doubleen)

Moi!Viikko vierähti ja taas on viikko yhteenvedon aika. Ilmat kylmeni, mutta aurinko on kuitenkin paistellut lähes joka päivä. Sateet auttaa allergia oireisiin, mutta nyt on taas ollut hankalampaa, joku ärsytää totaalisesti.Toivottavasti helpottaa ennen 18.5. Aik hyvin pystyn juoksemaan, mutta välillä limaa kertyy kurkkuun paljon ja yskittää kovasti ja ilmät kutisee tosi paaljo, se ei tunnu hyvältä juostessa. Treenit on sujuneet kuitenkin hyvin. Vähensin jo tarkoituksella kilsoja, eihän enää ole Helsonki City Doubleen kuin 2 viikkoa, HUI!
Tässä tämän viikon tärkeimmät:
ma: 2km kävely ennen töitä. Illalla 3km kävely naapurin kanssa.10 min venyttelyt ennen unia.
ti: illalla 45 min venyttelyt. Vappua ei oikeastaan vietetty. nautittiin vaan rauhallisesta illasta.
ke: rauhaisa aamu, hyvä aamiainen ja hyvissä ajoin malmille katselemaan lähtöaluetta ja maratoonareita, ja juoksemaan jeesuskymppi Tiinan kanssa.
Kiva pikku tapahtuma, juostiin osittain asfaltilla, suurimmaksi osaksi hiekalla lentokentän ympäri. Mulla kulki hyvin! Oli tarkoitus juosta rauhassa alku, mutta heti lähti 6min km vauhtia ja se tuntui hyvältä, joten annoin mennä. parin kilsan kohdalla huikkasin Tiinalle, että mä testaan jaksanko koko matkan tätä kovempaa vauhtia ja lähdin kiihdyttämään. Olin tosi ihmeissäni, miten hyvin kulki! Jarruttelin vähän, kun  meinasi lähteä liian kovaa. Oisin todennäköisesti pystynyt rikkomaan parin vuoden takaisen ennätyksen (54.50min) Jos olisin raastanut, nyt halusin vaan tasaisen vk lenkin hyvällä fiiliksellä. Ajattelin, että tunnin alitukseen ei olisi mahdollisuuksia, mutta jossain 7km kohdalla huomasin, että kyllä se alittuu pitämällä samaa vauhtia, tai vaikka olisi vähän hiipunutkin.  kilsat oli 1km 5.58, 2km 5.54, 3km 5.37, 4km 5.41, 5km 5.45, 6km 5.39, 7km 5.56, 8km 6.02, 9km 5.34, 10km 5.17km . Aika hyvä rivi! Vika kilsa oli kovin ja se antaa hyvää uskoa tekemiseen. Olin maalissa hyvävoimainen ja iloinen. 57.27min loppuaika, tyytyväinen olen.
Illalla 30 min kävely ja 45 min venyttelyt ja iltapalaksi iso munkki.
to: 3km kävely illalla.
pe: 3km aamulenkki ja kotona 20 min lihaskuntotreeni. Ihana alku päivään!


Illalla anopin luokse koko porukalla syömään poron käristystä.Ilta vietettiin anopilla.
la: Tiinan kanssa 16km pitkä lenkki.



Välikahvit rönttösrouvassa ja taas jaksoi loppumatkan juosta. Illalla kavereiden luona miehen kanssa.
Su: metsälenkki kuusijärveltä sipoonkorpeen. 8km rauhassa ja maisemia ihastellen.







Lenkin jälkeen meillä oli vuokrattu pariksi tunniksi metsätupa . Oltiin tuotu nyyttärihengessä syömisiä ja herkuteltiin ja höpöteltiin yhdessä.





Kiva päivä! Illalla 3km kävely ja 20 min venyttely.
Aika kiva viikko. Suunnitelmien mukaan sujui ja fiilis edelleen hyvä. Ensi viikko aika samalla sabluunalla, kuin tämäkin, mutta pitkän lenkin teen kävellen rauhassa, mulla on tapahtuma lauantaina, kävellään savelasta lammassaareen. Intervalleja ja kevyttä lenkkiä ja lihaskuntoa ja kehonhuoltoa, siinä se. Mites sun kevät sujuu?
Nyt lähden nukkumaan! Kivaa uutta viikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!