sunnuntai 12. toukokuuta 2019

viime viikon tärkeimmät (kisaviikko on täällä !)

Moi! Täällä ollaan taas. Kiva viikko takana ja uusi edessä. Ensi viikko onkin kisaviikko. Vaikka vähän jo jännittää, on ihanaa, että Helsinki City Running Day on täällä! Juoksutapahtumat on ihania ja se jännitys ja tunnelma on mahtavaa! Menen perjantaina expoon pr hommiin 9-12.30 Siellä näkee paljon saman henkisiä ihmisiä, tuttuja ja tuntemattomia. On ihana jutella muiden juoksemaan tulevien kanssa ja jakaa heidänkin intoaan ja jännitystään. Olen siis töistä vapaalla to ja pe ja rentoudun ja valmistaudun h-hetkeen. Muutenkin ensi viikko on kevyempi.
Tässä tämän viikon tärkeimmät, nyt jo oli kevyempi treeniviikko, vähitellen kevennellään kohti Helsinki City Doublea.
Ma: Illalla 2.8km kävely ja 25 min venyttely.
ti: 10 min aamuvenyttely, illalla 45 min lihaskuntotreeni ulkona. Hyppyjä, kuminauhajumppaa , loikkia yms.ennen nukkumaanmenoa 20 min venyt.
ke: 15 min venyttely ja 2.2km kävely
to: tunnin hieronta. pakara ja alaselkä oli niin juminen, että koko tunti meni niiden möyhentämiseen. Hyvää teki.
pe: Naisten Kympin yhteislenkki töölön kisahallilta. pientä tihkua, mutta olipa hyvä juoksusää!


8.5km 1h3 min. Alkuun 10 min koordinatiot ja loppuun samanverran venyttelyjä. Kiva porukka ja hyvä fiilis! Illalla 20 min venyt.
la: yhteislenkki kävellen. Ihana kävelylenkki savelasta lammassaareen. Käytiin lintutornissa ja ihasteltiin kauniita maisemia. Evästauko ja takaisin savelaan. Niin ihana ja leppoisa lenkki, äitikin oli mukana. 10.8km ja 2h 45 min eväs ja luonnon ihastelu taukoineen. Teki hyvää tehdä viikon pitkä kävellen.




Kummipoika yökylässä, herkuttelua ja leffaa.
Su: Kummipoika herätti aikaisin ja leivottiin yhdessä mokkapalakakku ja paistoin(pakaste) karjalanpiirakoita aamiaiselle. Rauhallinen ihana aamu. Päivällä mentiin äitienpäivä päivälliselle Pukinmäen pizzeriaan, mikä on vanhempieni vieressä. Koko isolla porukalla herkuteltiin pizzat ja vanhempien luona vielä kakkuja.

Illalla tuntui, etten jaksa lähteä mihinkään, mutta kiskaisin itseni kuitenkin liikkeelle ja hyvä niin! 1km rauhassa, 3km kovempaa ja 1.2km hiljempaa. yht 5.2km 32.54min. Hyvä treeni!
nää new balancen 1500 kengät on tosi hyvät, juoksin niillä viime vuonna maratonin, taitaa olla tänäkin vuonna mara kenkänä, puolikkaan juoksen toisilla.


Ajateltiin poikien kanssa mennä leffaan, mutta meni sen verran myöhäiseksi , että siirrettiin suosiolla. Valmistautumisessa on myös tärkeää levätä hyvin.
Nyt sitten fiilistelemään viimeisen viikon jännitystä ja odotusta. Tankkaan ja rentoudun. Mites sun valmistautuminen on sujunut? Nähdäänkö Hcrd.ssä?
Nyt pitää mennä nukkumaan, huomenna alkaa arki taas. Kivaa viikkoa sulle!

5 kommenttia:

  1. Onnea lauantain urakkaan, oot sää hurja mimmi! Tänä vuonna en ole Helsingissä juoksemassa vaan viikkoa myöhemmin Karhunkierroksella. Että joku pitkä retki tähänkin kevääseen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Välillä mietin, onko tässä mitään järkeä 😂 onnea sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän siinä mitään järkeä ole mutta tärkeintä että on hauskaa :D Te 70 rohkeaa olette pioneereja, en ihmettelisi vaikka tuplamatkat yleistyisivät tapahtumissa.

      Poista
  3. Onnea juoksuun ! Hyvät valmistautumiset sulla joten helppoja kilsoja ja kepeitä jalkoja :)

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!