maanantai 1. heinäkuuta 2019

kesäkuun viimeisen viikon parhaat ja kuukauden yhteenveto.

Moi! Vika työviikko meni, ja nyt alkoi loma! Viime viikon piti olla kevyempi treenimäärissä ja niin se olikin. Viikko meni muuten kivasti, mutta kärsin jonkunlaisesta vatsapöpöstä,ripulia ja vatsakramppeja, onneksi se meni melko nopeasti ohi. Lepo ja paasto auttoi.
Tässä viime viiko tärkeimmät.
Ma: 25 minuutin venyttely illalla ennen nukkumaanmenoa
ti: yhteislenkki töölön kisahallilta. Juostiin kivassa pikku porukassa keskuspuiston hiekkateitä. 13km 1h30 min. Kiva ja leppoisa lenkki.
ke: 30 min venyttely ennen töihin lähtöä. Illalla 15 min rullailut.
suomenlinnan kesäteatterissa idän pikajunan arvoitus. Oli tosi hyvä näytelmä ja kiva kun oli mukavaa porukkaa mukana.
pe: Päivä meni vielä levätessä ja tosi vähällä syömisellä vatsapöpön takia, vettä ja vissyä sain menemään melko hyvin. Illalla päätin mennä kokeilemaan  10km central park runia, vaikka valmistautuminen ei ihan paras ollutkaan. Pieni määrä kaurapuuroa ei aiheuttanut vatsakipua , niin päätin lähteä juoksemaan.
Kiva tapahtuma. Ilta oli kaunis ja porukkaa ihan mukavasti. Reitti kulki 5km lenkkeinä paloheinässä, keskuspuiston hiekkateillä. Oli yllättävän kevyttä menoa. En uskaltanut juosta raastotahtia, menin mukavalta tuntuvaa, mutta reipasta tahtia. Menin koko 10km tasaista vauhtia. Ensimmäinen kilometri oli hitain 5.45 min km ja viimeinen nopein 5.29min km. Antoi uskoa, että kovempaakin pääsen, kun olen ihan kunnossa. 56.35 oli loppuaika ja se oli yksi nopeimmista kympeistä, mitä olen juossut.
La: iltapäivällä Erkun kanssa rauhallinen metsähöntsä lenkki. Teki tosi hyvää mennä ihan rauhassa.


Su: mansikoita keräämässä äidin ja isän kanssa.Meillä on tapana joka vuosi käydä yhdessä poimimassa mansikoita. Se on kivaa, mutta käy totaalisesti jalkoihin ja selkään. Vajaa kolme tuntia riitti. Käytiin vielä kahvilla hakunilassa ruuna cafessa ja esittelin vanhemmilleni kartanon aluetta, se on ihan mun lemppareita täällä hakunilassa.



Iltapäivällä Erkun kanssa 45 min ulkotreenit Kormuniityn nurmella hakunilassa. Tehtiin liikkuvuus ja koordinaatio liikkeitä ja lihaskuntotreeni loppuun. Olipa kiva yhteistreeni!
Illalla 20 min venyttely.
Kevyt viikko sujui siis hyvin ja voimia on taas vähän kovemmallekin treeni viikolle. Kesäloma alkoi ja loppuviikosta mennään pojan kanssa Berliiniin. Kirjoitan lomasuunnitelmista tällä viikolla enemmänkin kunhan kerkeän taas istahtamaan koneen ääreen.
Kesäkuun juoksukilsat:
130.4km, aika hyvä treeni saldo! Lisäksi sitten lihaskuntotreenejä 1-2 viikossa, kehonhuoltoa 2-5 viikossa yksi uinti kerta , kävelyä yms.
Mites sun kesä on alkanut? Onko treenit sujuneet toivotusti?
Nyt lähden käymään kaupassa, tänään on hampurilaispäivä! Palaan pian, kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!