torstai 4. heinäkuuta 2019

vielä on kesää jäljellä, miten on mennyt ja mitä suunnitelmia on , vai onko niitä?

Moi! Täällä taas! lupasin sunnuntaina, että kirjoitan tällä viikolla teille kesäsuunnitelmista ja vähän yhteenvetoa, miten on mennyt tähän mennessä.
Olin viikkoa ennen juhannusta lomalla ja sitten yhden viikon töissä. Tällä viikolla aloitin pitemmän lomajakson. Töihin menen vasta heinäkuun lopussa.
Lomalla on ihanaa kun ei suunnittele liian tarkkaan mitä tekee. Pieniä suunnitelmia , reissuja yms pitää tietty olla, mutta ei liikaa. Kun pojat oli pieniä, meillä oli usein tosi tiukka aikataulu missä mentiin ja se tuotti stressiä. Nyt Mennään melko löyhällä suunnittelulla ja nautitaan kesästä ilman sitovia suunnitelmia.
Tähän mennessä kesä on sujunut hyvin. Olen liikkunut paljon , ihan fiilisphjalla ja ilman suurempia suunnitelmia siinäkään.




Yhteislenkit jatkuu läpi kesän, ne vaan on niin kivoja ja on ollut ihana taas tutustua uusiin ihmisiin ja tavata paljon tuttuja.Ulkona jumppaaminen on myös kivaa, sekin on hauskaa myös kaverien kanssa. Olen käynyt kesäteatterissa ja poimimassa mansikoita äidin ja isän kanssa. Mökkeily on jäänyt juhannukseen, ensi viikolla pitäisi korjata tilanne.
Haluan taas, niinkuin muinakin vuosina, juosta eri paikoissa. Varsinkin hartolassa on ollut kiva juosta, mutta haluaisin juosta joka vuosi ainakin yhdessä uudessa paikassa.
Jotain uutta lajia olisi kiva kokeilla, sup lautailu jäi viime vuodelta testaamatta, ehkä sitä tänä kesänä.
Huomenna lähdetään nuoremman pojan kanssa kahdestaan berliiniin kolmeksi yöksi. Tosi kivaa! Poika 16v itse pyysi minua reissuun ja tokihan innostuin, kovin usein teini ei minua mukaansa pyydä. Poika on etsinyt historiallisia kohteita ja niitä käydään katsomassa. Pyörät olisi tarkoitus vuokrata ja jonkinlaisen lenkin ajattelin tehdä. En ole käynyt koskaan berliinissä. Kiva nähdä uusia maisemia ja viettää aikaa pojan kanssa.
Mökkeilyä, terassilla käyntiä, ulkona jäätelöitä ja grillailua ,kavereiden ja perheen kanssa olemista ja paljon liikuntaa ainakin loppukesään. Mitäs sä ajattelit tehdä kesällä? Onko paljon suunnitelmia vai meetkö fiiliksellä? Miten alkukesä on sujunut?
Palaan pian berliinin kuulumisilla! Kivaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Mulla tuli kesän ohjelmaan muutto, kun sain opiskelupaikan ja kämpän Helsingistä, mistä olen valtavan iloinen. :) Kiirettä pitää tavaroiden läpikäynnin kanssa muuttoa varten ja elokuussa pitääkin sitten tutustua uuteen kotikaupunkiin. Mutta varmasti jää aikaa myös lenkkeilylle, motivaatio on tosi hyvällä mallilla!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!