sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

mökkeilyä ja enkkajuoksu, viime viikon tärkeimmät

Moi! Viime viikko sujui mukavasti lomaillen ja treenaten kotona ja hartolassa ja kangasnimellä. Mulla on vielä puolitoista viikkoa lomaa jäljellä. Loma on sujunut hyvin ja fiilis on virkeä ja levännyt, vaikka olenkin paljon liikkunut, mutta lepoakin on tullut pajon.
Tässä viime viikon tärkeimmät:
Ma: tultiin pojan kanssa berliinistä aamupäivällä. Illalla yhteislenkki viikistä lammassaareen. Ihana ja kaunis reitti poluilla. 8km 1h12min.



kotona 15 min venyttely
ti: yhteistreeni hakunilan urheilupuistossa. Hölkättiin vähän yhdessä ja availtiin kroppaa erilaisilla liikkuvuus ja koordinaatio liikkeillä ja sitten itse treeninä 5x5 min vedot kiihtyvinä (ensimmäinen hitain ja viimeinen kovin) 3-4 min palautuksilla. loppuun hölkkää,mulle yhteensä 6.50km 43.18min.

Lähdettiin moottoripyörällä miehen kanssa hartolaan mökille. Illalla 20 min venyttely yleisurheilua katsoessa mökin olohuoneessa.
Ke: aamulla kahvakuulatreeni mökin pihalla 35 min.


Aamupäivällä ajeltiin kaverien mökille kangasniemelle, missä mies auttoi saunan lattian asentamisessa ja puiden kaatamisessa.
to: 45min kävely kangasniemellä.

43min 4.3km. 15 min venyttely lenkin jälkeen.
pe: heräsin aikaisin aamulla kamalaan päänsärkyyn ja niskajumiin. Lääkettä en löytänyt ja kävelin ulkona hiljalleen käsiä ja olkapäitä pyöritellen ja ravistellen. Lopulta oksensin rajusti muutaman kerran, olo vain oli niin kamala.Kun mökin emäntä heräsi, sain häneltä puolikkaan relaxantin ja sain nukuttua vajaan kolme tuntia, päänsärkyä oli vielä, vaikka se jo olikin helpottanut. Lähdimme kangasniemelle ja kävin heti apteekissa hakemassa särkylääkkeitä ja olo alkoi kohenemaan lääkkeen oton jälkeen. Otin rauhassa koko päivän, illalla joogasin 15 min ihanan rauhallisesti venytellen.
la: lähdimme aamiaisen jälkeen hartolaan jossa pelailin 20 min sulkapalloa siskon pojan kanssa. Oltiin tunti mökillä ja jatkettiin kotiin. Illalla lähdin juoksemaan kodin lähelle asfalttitielle. Päätin kokeilla rikkoa 5km enkan .Edellinen ennätys on 2-3v takaa vähän vajaa 28min. Juoksin alkuun rauhassa kilometrin ja kiihdytin vähitellen vauhdin hyväksi tuntuvalle, mutta reippaalle tasolle. Yllätyin, miten kovaa pääsin. tuntui, että sain itsestäni irti tosi hyvin, eikä mitään jäänyt hampaan koloon. Viimeisen kilsan vedin niin kovaa, kuin pääsin. Enkka pamahti uusiksi kunnolla!!


Uusi 5km ennätys on 25.17min! Huikea fiilis! Loppuun hölkkäsin vielä 2km eli yht 8km 46.10min.
su: iltapäivällä vanhemman pojan kanssa käytiin kaupoissa, hän lähti tänään etelään ja oli vielä viimehetken hankintoja. Illalla yhteislenkki kaisaniemenpuistosta. Juostiin osittain hcr reittiä. Kaunis ilta ja ihana reitti ja kiva yhdeksän naisen porukka. yhteensä 17km 1h59min.



Mahti fiilis!
Kiva viikko taas takana. Loma on sujunut just niinkuin toivoinkin. Löyhät suunnitelmat on mahdollistanut stressittömän lomailun. Treenit kulkee ja lepoa ja herkuttelua, perheen ja ystävien seuraa, ihan mahtavaa!
Jatkan samaan malliin loppuloman. Nyt alan venyttelemään . Kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!