tiistai 23. heinäkuuta 2019

viimeisen kokonaisen lomaviikon rennot menot

Moi! Loman viimeinen kokonainen viikko hurahti taas vauhdikkaasti. Treenien osalta otin kevyemmin , muuten jatkoin löyhästi sunniteltua lomaa fiilistellen.
Tällä viikolla loma päättyy, torstaina paluu töihin.
Mitään kovin erikoista ei viime viikolle mahtunut, rauhallista ja kivaa kesäfiilistelyä.
Tässä kuitenkin tärkeimmät:
Ma: olin tikkurilan fressissä testaamassa treeniä fressi treinerin kanssa, voitin treenin arvonnasta. Pyysin juoksua tukevaa treeniä ja sellaisen sain. Hyvä ja tehokas ja monipuolinen treeni ja kiva hieno sali.
Ti: 35 min venyttely/jooga aamulla. Aamupäivällä 45 min kävely sateessa. Illalla yhteistreeni hakunilan urheilupuistossa kormuniityn nurmella.

Ihana porukka treenailemassa mun kanssa. alkuun 10 min hölkkää, sitten 15 min koordinaatioita ja liikkuvuutta ja kuuden liikkeen hiittreeni. Loppuun kävelyä ja pientä hölkkää. Tosi kiva yhteistreeni!
ke 35 min jooga aamulla ja 40 min venyttely illalla.
to: Sadun kanssa yhteishölköttely 11km ja itse juoksin 4km lisää ja kävin ihanalla aamiaisella kahvila sävyssäklik ja 2km hölkkää vielä bussipysäkille. Yht 17km 1h56 min. Aivan ihana juosta kesäisessä aamussa.




Pe:opaslenkki Sarin kanssa. Juostiin kiertoteitä n. 7km savelasta kahvila siiliin , pullakahvit siellä ja takaisin suorempaa reittiä. 12.6km 1h45min. Ihana lenkki ja aivan hurmaava kahvila siili.


Ihania nää kahvila pysähdykset :)
Pe käytiin miehen ja kaverien kanssa tikkurilassa terassilla, meni aika myöhään, mutta olipa kiva ilta!
La: meni aikalailla hukkaan koko päivä, kun olo oli väsynyt ja nuutunut, enkä saanut mitään aikaiseksi. Illalla 15 min venyttelyt
Su: päiväristeilyllä nuoremman pojan ja tyttöystävänsä kanssa ja sisko ja pikkupojat 4 ja 10v oli mukana. Kiva, vaikka aika kiireinen päivä. Maissa ei oltu kuin reilu 2h , kun 21.30 kotiinpaluu olisi ollut liian myöhäinen 4v pojalle. Ihana ilma, käveltiin vähän ja syötiin hesessä ulkoterassilla ruuat.


Illalla 40 min venyttely.
Kiva viikko, perjantain terassi ilta ja sunnuntain risteily oli aika nopeasti päätettyjä juttuja, mun piti liikkua enemmän, mutta tästä tulikin kehonhuolto ja muutenkin rennompi viikko.
Tällä viikolla on jo takana kaksi treeniä ja lauantaina olisi 10km kisa. Kiva aloitella työtkin pehmeällä laskulla ja 2 päivän viikolla.
Nyt lähden kauppaan. Palaan taas! kivaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!